@Lapinkultaful 5 дней назад
Programledaren borde ha lärt sig att prata i micken 😮
@SuzieWild
@SuzieWild 6 дней назад
Vilken otroligt tråkig match Båda lagen spelade dåligt Första halvleks inledning AIK var bra i en 20min Men gjorde inga mål på sina chanser Jag trodde de hade kortat av spelplanen och att det bara fanns ett mål och ett lag på planen AIK Andra halvlek lite bättre men mestadels ett sömnpiller Felpassningar delux Bollen var här och där och ingenstans och definitivt inte i mål! Med tanken på första halvlek, rätt lag vann med lite hjälp av extra tid Men hade hellre sett 0-0 pga uselt spel från båda lagen Tifot från AIK Snyggt, klart bäst👍🏻 Forza Bajen 💚🤍
@kiwistyle4351
@kiwistyle4351 6 дней назад
Man får ett slumpmål på övertid och tror att man äger världen 😂😂
@1891AIKGnaget
@1891AIKGnaget 5 дней назад
Slumpmål absolut. Men vi dominerade matchen framförallt andra halvlek. Bajen hade inte ens en målchans, dvs inte ens ett skott på mål… Borde stått minst 2-0 i paus minst. AIK var bättre på alla plan, allt från att man tog mer löpningar till Xg där man hade 1,5 medan Bajen typ hade 0,14 den halvleken ni var som ”bäst i”. Så ser man till hur det såg ut och hur det BORDE ha slutat så spelade AIK som att man ”ägde hela världen”. Hade kunnat slutat 3-0/4-0 så kanske Bajen ska tacka högre makter att vi inte gjorde det bättre…
Men vi dominerade matchen framförallt i första halvlek skulle det stå.. Gick inte att redigera inlägget av någon anledning.
@emilkornberg1088
@emilkornberg1088 7 дней назад
Men ni kan ej vinna på tele 2
Bajen körde över er på läktarn
@MRbean1234-f1c
@MRbean1234-f1c 7 дней назад
tycker att det är en relativt jämn läktarkamp men tifot från gnaget var klart bättre så big ups
@mrlelle111
@mrlelle111 7 дней назад
Vi knullade er läktarmässigt, helt ärligt pinsam insats av ett hemmalag
@1891AIKGnaget 6 дней назад
Vi sjöng ju ut er totalt senast haha. Trots att ni ledde typ hela matchen och var en man mer sen. Till och med era egna erkände det. Själv hörde jag oss mest. Hörde mer era trummor än era fans, men säger inte att ni var dåliga. Får se hur länge ni är bittra nu.... ert tifo kan ni knappast skryta med inte heller insatsen på planen.
@mrmaleeee
@mrmaleeee 7 дней назад
Jalle står å leker ball mot vanliga supportrar efter matchen din jävla dräng, att ni inte gjorde mer än 1 mål på Bajen när dom bjöd er på en hel halvlek är ett bevis på att hela ert kvalitetslösa korpengäng inte håller allsvensk nivå, vilket annat lag i allsvenskan hade gjort 2-3 mål i första med dom bjudningarna men ni är inte bättre än så, kanske därför ni släppt in nästan mer mål än ni gjort. Och Pittas mr 20 meter över från straffområdet bra anfallare osv.
Du kanske är bitter sedan förlusten? Kvalitetslösa korpengäng? Undrar vilka som är korpen? På 7 hela år har ni gjort 2 mål på oss kompis…vilket skedde i en match (2022) annars har ni lyckats förlora alla matcher utom just den. Ni har ju knappt slagit oss borta senaste 20-25 åren. Vi borde satt dit minst ett mål utan era bjudningar. Vi hade ju Xg på 1,5 första halvleken så visst skapade vi mycket ni var totalt ofarliga hela matchen och hade ett Xg på 0,14 i andra halvleken trots att vi spelade som bajs då. Vi var bättre på alla plan annars såg du en annan match. Har du sett hur ni spelat på bortaplan mot oss sedan 2017 så vet du vilka som är korpengäng. Era ”stjärnor” Erabi, Besara osv vart totalt usla och hade 0 att komma med. Så Pittas oavsett sitt skott 20 meter över var bättre än dom den matchen. Vi har bästa formen just nu i allsvenskan, bättre form än ni haft sedan 2019 (?) så det är konstigt när du snackar så. Vi var bättre på alla plan, sprang mer, orkade mer och vann alla andrabollar, även hade ni svårt med vårt presspel. Tifot vann vi också. Läktaren håller jag dock inte med om som de säger att det var en totalt asfaltering. Men Bajen har som sagt gjort 2 mål på 6-7 år på bortaplan, ni brukar inte ens ha skott på mål. Blir tajt i slutänden💪får se vilka som kommer först av er, oss och Dif.