Тёмный
CareUp
CareUp
CareUp
Подписаться
Over CareUp
Virtual Learning Lab voor de zorgprofessional
CareUp is ontwikkeld vanuit de behoefte om zorgprofessionals op een leuke manier online verpleegtechnische handelingen te leren en te laten bijhouden op een praktische manier. Het online Virual Learning Lab maakt gebruik van verschillende leermethoden en is samen met verpleegkundigen, verzorgenden en kennis- en zorgorganisaties ontwikkeld.

Via het Virtual Learning Lab kunnen de meest verpleegtechnische voorbehouden handelingen geoefend én getoetst worden. Alle handelingen zijn gebaseerd op Vilans protocollen en sluiten zo perfect aan op de alledaagse praktijk. Dit maakt dat CareUp dé e-learning is voor zowel verpleegkundigen, verzorgenden als voor zorgstudenten.
Uitleg certificaten
0:59
Год назад
Uitleg accreditatie
0:45
Год назад
Instellingen in de app wijzigen
0:54
Год назад
Inloggen in de app
1:16
Год назад
Account aanmaken bij CareUp
1:01
Год назад
Комментарии
@ryanmoonlight4638
@ryanmoonlight4638 4 месяца назад
Ik heb nog nooit een blaaskatheter vrouw man toegediend maar ik probeer goed te beheersen door videos te kijken ik zou niet weten hoe het in het letterlijk gaat ik zal me best doen iniedergeval de videos zijn heel duidelijk
@careup3523
@careup3523 3 месяца назад
Hoi! Bedankt voor deze leuke reactie. Je kunt via onze app CareUp: Virtual Learning Lab de handeling ook stap-voor-stap oefenen. Dan weet je precies welke stappen je moet volgen.
@sandrinekarst6615
@sandrinekarst6615 6 месяцев назад
Heel duidelijke video over het vervangen van een verblijft katheter bij vrouw. Het lijkt op de Villans protocollen
@robwolters7401
@robwolters7401 6 месяцев назад
de raam gordijnen mogen ook wel dicht.
@careup3523
@careup3523 6 месяцев назад
Hallo Rob, bedankt voor je feedback. Je hebt een goed punt en wij gaan het verwerken in de app en de video. Dankjewel!
@helmawinnubst4512
@helmawinnubst4512 9 месяцев назад
Mooi en duidelijk filmpje. Wel een foutje ontdekt: het is residu en geen recidu.
@careup3523
@careup3523 3 месяца назад
Hoi Helma, Beetje mosterd naar de maaltijd maar we passen het aan!
@kirstenverloop5525
@kirstenverloop5525 10 месяцев назад
Hoe vouw je de steriele doek open zonder hem aan te raken? en met wat voor handschoenen doe je dit? Anders is die niet meer steriel toch?
@anuschkaleemberg1929
@anuschkaleemberg1929 8 месяцев назад
Je raakt de buitenkant aan van de doek, de binnenkant niet. Je doet dit met niet steriele handschoenen.
@alzheimeryzt
@alzheimeryzt Год назад
Hoe weet ik dat de naald in de spier zit
@careup3523
@careup3523 Год назад
Wanneer je een intramusculaire injectie toedient, zijn er verschillende manieren om te controleren of de naald daadwerkelijk in de spier is: Locatie en diepte: De plaats en de diepte waarop je injecteert, kan helpen bij het waarborgen dat de naald in de spier zit. Verschillende spieren vereisen verschillende injectietechnieken. De meest voorkomende plaatsen voor intramusculaire injecties zijn de deltaspier in de bovenarm, de gluteus maximus in de bil en de laterale aspect van de dij (de vastus lateralis spier). Aspiratie: Aspiratie is het proces van het lichtjes terugtrekken van de spuit om te controleren of de naald zich in een bloedvat bevindt. Echter, de noodzaak om te aspireren is onderwerp van debat en veel recente richtlijnen suggereren dat dit niet nodig is voor de meeste IM injecties, omdat de kans dat je een bloedvat raakt zeer klein is, zeker als de juiste techniek wordt toegepast. Weerstand: Wanneer je de naald in de spier steekt, moet je een bepaalde hoeveelheid weerstand voelen. Dit verschilt van de zachtere, minder resistente sensatie die je zou voelen als je in vetweefsel prikt. Reactie van de patiënt: Als de patiënt pijn of ongemak voelt tijdens de injectie, kan dat ook een teken zijn dat de naald niet correct is geplaatst. Hoewel sommige ongemak normaal kan zijn, zou intense pijn een indicatie kunnen zijn dat je misschien een zenuw of een bloedvat hebt geraakt in plaats van de spier. Training en ervaring: Het kunnen correct plaatsen van een intramusculaire injectie komt met ervaring en training. Als je onzeker bent over je techniek, is het belangrijk om met een ervaren zorgverlener te oefenen en feedback te krijgen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt:)