Lol I bet most City fans today have no idea that this guy even played for them. After all, most of them became City fans after 2012. Just look at how empty their stadium is in most of these clips.
@fairplay3430 Год назад
I can only envy people who got the chance to see his career. Born in 2000 and I have missed all his great moments.
@soidih3930
@soidih3930 Год назад
We got corner kick, Italy players : lob or low pass Totti? Totti : yes🤣 Then Goal happen
@TheIkaraCult
@TheIkaraCult Год назад
Totti was clearly fouled!
I was so happy to see this generation of great Italian players winning the World Cup T
@billinglumbalumba
@billinglumbalumba 2 года назад
The referee who was giving red card for him had been forgotten for so long. One mistake is not matter for a legend
@istvangal1057
@istvangal1057 Год назад
He is in jail.
@fededeluca-colombo8338
@fededeluca-colombo8338 2 года назад
I still don't know how he managed to recover from his injury and play that world championship in 2006. God will have it
@markom3329
@markom3329 2 года назад
He retire from international football as a world champion !
@Nothing-ek2mu
@Nothing-ek2mu 2 года назад
far better than winning the baloon dor, winning the world cup is the greatest honour of all time even you win 1x, that's gonna be remember for the rest of your entire life
@Aditya-bp3uc 3 года назад
Man I miss the 2010-2011 Spain lineup, that team was unstoppable.
Joey Barton or r Kelly Who is the greatest 😅🤣
Coppa del Mondo 2002 Corea-Giappone Gruppo G Gruppo G - Andata Ecuador 2-0, Italia ha segnato il primo gol nel Gruppo G - Ritorno Croazia nel secondo tempo 55 minuti, Vieri ha aperto il primo gol e ha sconfitto la Croazia nel secondo tempo, ha segnato 1 -1, e ha segnato 1-1. Se avessimo vinto l'Ecuador nella fase a gironi dall'inizio, sarebbe stato se avessimo battuto Croazia e Messico per assicurarci il primo posto nel girone e incontrare altre nazioni diverse dalla Corea nel turno di 16 ?? I commenti sono ora ?? La nazionale di calcio italiana è quello che stai sbagliando. La Corea non ha niente di sbagliato. Il centopiedi è stupido nella fase a gironi, quindi dovresti incolpare la Corea per il tema del pescatore negli ottavi di finale. Al momento del fallo, sei stato fantastico e sei andato agli ottavi con la parzialità di un giudice. 2002 Sei ingiusto riguardo alla sconfitta contro la Corea?