Yapılan yorumlarda muhatap kim alınmış belli değil fakat bu olağanüstü ses Adile Kurt Karatepe hanım kastediliyorsa haksızlık yapılıyor. Yayın Adile hanımın sayfasından yapılmamış. Konserden çekim yapılmış. Yine de memleketimin bu hüzünlü ağıdını derleyen hemşehrim Erdem İlkaz’ın hakkını teslim etmeli.
Canım Yaşar abicim çekim ve paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık 🙏Korist arkadaşlarım sesinize yüreğinize sağlık çok güzel konser anısı oldu 🙏
Türkülerimizin, ulusumuzun bağrından koparak gelen eserlerin, kuşaktan kuşağa aktarılması için beş duyumuza hitap eder hale getirilmesinde emeği geçen usta ellere sonsuz teşekkürler. Bu akşam tam da iftar vaktinde nasibime düşen bir mucizeymiş, ne mutlu.
nurhak türküsünü söylediği bi performansı var hiçbir yerde bulamadığım lütfen onu da yayınlar mısınız varsa eğer ? Bu yayını da ilk defa gördüm izliyorum hatta belgeselinde söylüyordu ruhi su'ya ithafen anısını paylaşırken.