Тёмный
No video :(

Ηλιακος επαθε Ζημια λογω ελλιπης ασφαλειας, πλαστικη σωληνα τουμποραμα στη ζεστη παροχη. 

ntinas kostas
Подписаться 6 тыс.
Просмотров 57 тыс.
50% 1

Опубликовано:

 

26 авг 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 70   
@Antonis-Zafeiris.
@Antonis-Zafeiris. 5 месяцев назад
Τα λευκά ντουμποράματατα ποτέ δεν χώνεψα... ΗΔΙΚΑ αν τα βλέπει ο ήλιος δεν έχουν πολύ ζωή... Πρέπει να καταλάβουν όσοι έχουν ηλιακό καί οι μελλοντικοί αγοραστές ότι δεν είναι τόσα απλά τα πράγματα ζεστά και κρύα καί φύγαμε...
@user-uo2rs9yg5i
@user-uo2rs9yg5i 5 месяцев назад
Γειά σου μάστορα,ευχαριστουμε για τις γνωσεις που μας προσφέρεις
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Σας ευχαριστω που με τιματε και με στηριζετε.
@Panos_Vo
@Panos_Vo 5 месяцев назад
Πολύ ωραία το θέτεις μάστορα. Άλλο τουμπάραμα pe, άλλο pp άλλο xpp όλα έχουν προδιαγραφές. Δεν κάνουν όλα για όλες τις εφαρμογές. Αλλά ο χαλκός όσο και ωραίος και αν είναι έχει θέμα διάβρωσης όταν παρεμβάλλεται γαλβάνιζε, σωλήνες αμίαντου κλπ μπράβο μάστορα. Το inox 316 και πάνω ωραίο υλικό αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Για αυτό βλέπεις όλα αυτά τα κουφά και κουλά……
@Antonis-Zafeiris.
@Antonis-Zafeiris. 5 месяцев назад
Γίνε ποίο συγκεκριμένος αν θέλεις.
@Panos_Vo
@Panos_Vo 5 месяцев назад
@@Antonis-Zafeiris. Ο σωλήνας PE-Xb είναι δικτυωμένο πολυαιθυλενιο. Κάνει για ύδρευση όχι για ζεστά νερά. Γράφει πάνω την μεγαλύτερη θερμοκρασία που μπορεί να δεκτει. Το λευκο ποτέ μα ποτέ σε άμεση και έμμεση ακτινοβολία ηλίου γιατί αποπολυμεριζεται και για αυτό κάποιες εταιρείες το τοποθετούν σε σπιράλ μπλε ή κόκκινο. Ο καλύτερος σωλήνας είναι πολυστρωματικοι pp με αλουμίνιο που προστατεύουν από το φως η οι ppx δλδ δικτυωμένο πολυπροπυλενιο. Μεγαλύτερη διατομή με μεγαλύτερο πάχος είναι καλύτερα αλλά όχι σωστά. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εκεί έρχεται ο μάστορας που με έσωσε με το αναμικτικο που δεν το είχα σκεφτεί ποτε. Πάλι μπράβο θα σου πω.
@user-ec6jz8xn5f
@user-ec6jz8xn5f 5 месяцев назад
Καλησπέρα σας κ.Κωστα βλεπω καθε βιντεο που ανεβάζετε. Σε μερικα δε σχολιάζω αλλωστε δεν είμαι σχετική. Παρατηρω ομως τα ιδια σφαλματα οτι εχουν γινει παντου. Και παρηγοριεμαι οτι δεν ειμαι μονη μου. Παρακαλω συνεχίστε τη σωστή δουλειά οπως αλλωστε κάνετε...!!!!!
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Σας ευχαριστω που με τιμάτε και με στηριζετε, ελπιζω εστω και σε μικρο βαθμο να σας εχω βοηθησει σε κατι μεσα απο τα βιντεο. Τα σφαλματα που βλεπετε οτι ειναι συχνο φαινομενο συμβαινει γιατι δεν υπαρχει σωστη ενημερωση απο τους τεχνικους.
@pandouros
@pandouros 5 месяцев назад
Αναμεικτική βαλβίδα , δοχείο διαστολής, βαλβίδα εκτόνωσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ εξαρτήματα στους ηλιακούς και ειδικά στους νέους με επιλεκτικούς συλλέκτες
@user-gm5uk3ve8t
@user-gm5uk3ve8t 5 месяцев назад
Είσαι ωραίος επαγγελματίας μπράβο σου
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Ευχαριστω, προσπαθω παντα να ειμαι οσο το δυνατο ποιο σωστος στη δουλεια μου.
@FPMG2011
@FPMG2011 5 месяцев назад
Γειά σου Κώστα λεβέντη. Είσαι παλικάρι. Χαιρετισμούς από το Μόναχο
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
👍👍👍👍❤❤❤
@artemiosathanasiadis2124
@artemiosathanasiadis2124 5 месяцев назад
Ακουραστε ΜΆΣΤΟΡΑ Κωστα χαιρετισμούς απο Ερέτρια. Καλες δουλειές.
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
👍👍👍💖💖💖
@johnzach2057
@johnzach2057 5 месяцев назад
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται να μπαίνουν σωληνώσεις μεσα σε τοιχους κλπ. Μέσα στα 60+ χρόνια που θα ζήσει μια πολυκατοικία δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει αστοχία υλικού και να μην υπάρξει θέμα. Αλλά αυτό είναι πραγματικά πτέσμα σε σύγκριση με τα άλλα που γίνονται.
@Panos_Vo
@Panos_Vo 5 месяцев назад
Σε νέες εγκαταστάσεις όλοι οι σωλήνες περνούν από σπιράλ μπλε ή κόκκινο και καταλήγουν σε κολλεκτερ για να αλλάξουν με νέους σε περίπτωση βλαβης
@Antonis-Zafeiris.
@Antonis-Zafeiris. 5 месяцев назад
​​@@Panos_VoΤο να αλλάξουν είναι μεγάλη μανούρα έως και αδύνατον...Μου έχει τύχει να χάνει ρακόρ μέσα σε φωλιά σε ζεστό να σκάψω πλακάκια καί νά κόψω παρακάτω γιατί η σωλήνα είχε γίνει τσιγαρόχαρτο... προσπάθησα να τό αλλάξω με εξολκέα αλλά ήταν αδύνατον...
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Συμφωνω ετσι ειναι και χειροτερα
@Antonis-Zafeiris.
@Antonis-Zafeiris. 5 месяцев назад
@@Ntinaskostas Κώστα μία είναι η λύση....ppr. δαγκοντω!😁
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
😂😂😂😂🤷‍♂️🤷‍♂️ η καλυτερα καλαμακια του καφε η μαλλον της γρανιτας περναει και ογκος νερου απο μεσα απροβλημάτιστα
@user-to7hc6sd9u
@user-to7hc6sd9u 5 месяцев назад
Δεν μπαίνει ειδικό τουμποραμα με αντοχή σε θερμοκρασία (κόκκινο αν δεν κάνω λάθος η εξειδίκευμενο μαύρο ?) εγώ βέβαια έχω calpak στην εγκατάσταση μου έδωσαν σπυραλ.
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Ανοξειδωτο
@ontherocks2662
@ontherocks2662 5 месяцев назад
Μάστορα καλά τα λες εσύ! Για πες μου εδώ που βρίσκομαι δεν έχω πίεση καθόλου μόνο 1 περίπου bar . Τi προτείνεις να τοποθετήσω από όλα αυτά που αναφέρεις? (δοχείο διαστολής και τι πίεση να βάλω, - αντεπίστροφη, βαλβίδα ασφαλείας , αναμικτική βαλβίδα κλπ) και τι τιμές να έχουν ...ολοκληρωμένη πρόταση σε ευχαριστώ!
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Φιλε μου καλέ μου φιλε δεν θελει ερωτημα αυτο, απο τη στιγμη που δεν εχεις πιεση μην βαζεις τιποτα αλλα να προσπαθησεις να κανεις κατι για την πιεση οπως παραδειγμα μια αντλια και μετα βαλε καποια οργανα.Την πιεση να φτιαξεις και οχι τον ηλιακο
@audisport2536
@audisport2536 5 месяцев назад
Φίλε μου αυτές οι λευκές οι σωλήνες πάντα ήταν παθητικές αλλαγή να γίνει κάτι τέτοιο κοίταξε και το θερμοστάτη μήπως είχαν άψητο ρεύμα και δεν έκοψε ο θερμοστάτης
@charastogianou4789
@charastogianou4789 5 месяцев назад
Καλημέρα σας κύριε Κώστα. Που μπορούμε να σας βρούμε;;;;; Αθηνα;;;;;;
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Μπορειτε να μου στειλετε mail περιγραψτε μου τι θα θελατε και αμεσα θα σας καλεσω. ntinas2011@hotmail.com
@emiliosvoutsas1982
@emiliosvoutsas1982 5 месяцев назад
Καλησπέρα στο ζεστό μπορούν να μπουν τούμπο γκρί που βάζαμε στην θέρμανση αντέχουν θερμοκρασία δεν παθαίνουν τίποτα
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Δεν τα θελω καθολου ολα αυτα για τα ζεστα νερα
@zachevagelopoulos7949
@zachevagelopoulos7949 4 месяца назад
Η διαταξη με ξεχωριστή βαλβιδα εκτονωσης, ανεπιστροφη, βανακια, αναμεικτικη βαλβιδα κλπ εξαρτήματα, δεν είναι ευπαθής στον παγετο το χειμώνα, δεδομένου οτι δεν εχει μόνωση?
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 4 месяца назад
Πρεπει να τα μονωνουμε ολα, αν και στην αθηνα δυσκολα εχουμε αρνητικες θερμοκρασιες, καλο ειναι ομως να τα περναμε μια μονωση ειδικα σε χαλκο και ανοξειδωτη και σιδερενιες σωληνες
@mikexanthopoulos
@mikexanthopoulos 5 месяцев назад
Καλησπέρα συνάδελφε, συγχαρητήρια για το ωραίο βίντεο. Θα μου επιστρέψεις να αφήσω και εγώ το δικό μου σχόλιο. Η ζημία που δημιουργήθηκε στον πελάτη σου προφανώς προήλθε από υπερθέρμανση ( έτσι τουλάχιστον καταλαβαίνω από αυτό που βλέπω ). Κατά την γνώμη μου οτιδήποτε πλαστικό σωλήνα και να είχε ο ηλιακός το ίδιο θα συνέβαινε . Κανένας πλαστικός σωλήνας δεν αντέχει σε θερμοκρασίες άνω των 100° για πολύ ώρα. Επειδή η έδρα μας είναι στην δυτική Μακεδονία και ξέρουμε πολύ καλά από παγετούς και καύσωνες, η 30 ετής εμπειρία μας ,μας έχει δείξει ότι ιδανικότερος πλαστικός σωλήνας για χρήση σε ηλιακούς θερμοσίφωνες ,είναι υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο που δικτυώνεται με τη μέθοδο των σιλανίων (PEX-b) και φυσικά ΜΟΝΟ μαύρος, για εξωτερική χρήση, ασχέτως αν μονωθεί ή όχι. Τώρα αν πάμε σε άλλου είδους σωλήνες, πχ χαλκό, ανοξείδωτο η μεταλλικό τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά , γιατί οι μηχανικές τους αντοχές είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορούν να πάθουν βλάβη με τέτοιου ειδους καταπόνησης. Κάθε υλικό για την κατάλληλη χρήση . Όλα αυτά φυσικά με γνώμονα το κόστος των υλικών, τις γνώσεις των τεχνητών ,την σοβαρότητα της μελέτης και τελος το μεράκι του πελάτη. Εύχομαι καλές δουλειές με υγεία σε όλους.
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Μεστός λόγος τα συγχαρητήριά μου. Πλαστικη ουτε στον εχθρό μου δε θα εβαζα εκτος αν το επιθυμει ο ιδιοκτητης. Ποτέ δεν μπορεις να ξερεις σε τι θερμοκρασιες θα δουλεψει ενα θερμοδοχειο, που μπορει να φτασει και τελικα πως θα συμπεριφερθει και γιαυτο δεν επιλεγουμε πλαστικες οτι τύπο κατηγορίας και να ειναι. Υπαρχουν αλλες εφαρμογες που ναι θα μπορουσαμε να βαλουμε πλαστικη αφοβα.
@basilkopteros798
@basilkopteros798 5 месяцев назад
Ακόμα και τουμπόραμα να βάλεις υπάρχουν διάφορες διατομές. Όσο πιο χοντρή δεν έχει περισσότερη αντοχή?
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Οχι φιλε μου κανεις λαθος. Η διατομη δεν εχει καποια σχεση με την αντοχη και ειναι το ιδιο υλικο οτι και διατομη να βαλεις εκτος αν πας σε 60 και πανω που αυτο δε θα μπορουσε να τοποθετηθει.
@user-gq3fe5sj2d
@user-gq3fe5sj2d 5 месяцев назад
Με τι υλικογένεται η μόνωση στις πλαστικές σωλήνες
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Κλασικο αφρωδες υλικο, ειτε με επιστρωση λευκης επενδυσης ειτε σκετη μαυρη που θα θελει περασμα με μονωτικο χρωμα.
@Lionhearted2024
@Lionhearted2024 5 месяцев назад
Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια και ακόμα δεν έχω κατανοήσει ποιο υλικό είναι ισορροπημένο μεταξύ τιμής και αντοχής για νέα εγκατάσταση ηλιακού με σωλήνες εξωτερικές αλλά και εσωτερικές (όταν χρειαστεί). Αλουμίνιο? Χαλκός? Κάτι άλλο?
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Σε τι πραγμα αναφερεστε? Θερμοδοχειο? υλικα για την εγκατασταση? Σε θερμοδοχειο τα ανοξειδωτα εχουν πολυ μεγαλη αντοχη οπως και τα χαλκινα αλλα αυτο πρεπει να διευκρινιστει οταν εχουμε νερα απο γεωτρηση π.χ ορισμενα νησια άλατα, μαρμαρο η οτι αλλο. Το ιδιο ισχυει και για σωληνωσεις. Στην αθηνα και στις περισσοτερες πολεις θα επελεγα ανοξειδωτο αλλα και χαλκινο, περισσοτερο ανοξειδωτο θα ελεγα οπως και οι σωληνες χαλκο η ανοξειδωτο παντα ομως σωστα μονωμενες.
@Lionhearted2024
@Lionhearted2024 5 месяцев назад
@@Ntinaskostas αναφέρομαι μόνο στο υλικό των σωληνώσεων χωρίς τη μόνωση. Όχι στο Θερμοδοχείο. Άρα εάν κατάλαβα σωστά η πρώτη επιλογή είναι ανοξείδωτο αλουμίνιο και μετά χαλκός λόγω διάβρωσης?
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
οχι αλουμινιο, ανοξειδωτο
@Lionhearted2024
@Lionhearted2024 5 месяцев назад
@@Ntinaskostas Σας ευχαριστώ πολύ κ. Κώστα! 👍✌️
@gogomaind117
@gogomaind117 5 месяцев назад
Αδερφέ βάζω νερό αλλά τρέχει από τον καθρέφτη εδώ τι κανουμε😊
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
επισκευαζετε το συλλεκτη η αγοραζετε καινουργιο αν και στην πρωτη περιπτωση το κοστος θα ειναι πολυ κοντα με το κοστος για καινουργιο.
@gogomaind117
@gogomaind117 5 месяцев назад
@@Ntinaskostas οκ ευχαριστώ πολύ καλό Σαββατοκύριακο
@Stelios.Posantzis
@Stelios.Posantzis 5 месяцев назад
7:32 Κλασική περίπτωση εγκατάστασης-εργολαβίας για όλη την πολυκατοικία. Οι εργασίες όπως-όπως για να γίνονται όσο φθηνότερα και, το κυριώτερο, όσο συντομώτερα γίνεται. Το πλαϊνό κάλυπτρο, αντί να του ανοίξουν δύο τρύπες το έχουν ανοίξει σαν κονσερβοκούτι. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι οι ιδιοκτήτες πίστεψαν αυτό το παραμύθι για τις πλαστικές σωληνώσεις την δεκαετία του 80-90. Ναι, οι χάλκινες σωληνώσεις δίχως μόνωση έσπαγαν στους παγετούς αλλά οι πλαστικές δεν ήταν πανάκεια. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν δίνει εγγυήσεις για τις μονώσεις, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των εξωτερικών εγκαταστάσεων. Όλοι ξέρουν ότι δεν διαρκούν πάνω απο 5-10 χρόνια αλλά κανένας δεν φροντίζει να τις προστατεύσει ή να τις αντικαταστήσει όταν πρέπει, λες και είναι κόπος.
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
❤❤❤❤ Ποσο πολυ συμφωνω βρε φιλος, τα λεω τα ξαναλεω και πεφτουν σαν τα κορακια να με φανε χαχαχαχαχαχα
@Stelios.Posantzis
@Stelios.Posantzis 5 месяцев назад
Δεν μπορω΄, έχω αλεργία στις κακοτεχνίες@@Ntinaskostas! Αλλά όταν τα λέει κάποιος γίνεται κακός. Εμ βέβαια, άμα πρέπει να πληρώνει κάποιος δυο και τρεις φορές και ποτέ να μην κάνει τη δουλειά του, τότε είναι καλός μόνο.
@pasvanis_christos_engineering
@pasvanis_christos_engineering 5 месяцев назад
Μια απο τα ιδια!
@giorgospsomas2883
@giorgospsomas2883 5 месяцев назад
παλιο ασπρο τουμποραμα προπερασμενης τεχνολογιας και εποχης το σημερινο τουμποραμα (ζεστου νερου) δεν εχει απολυτως καμια σχεση με το το παλιο ``ασπρο`` τουμποραμα .... τοτε που εβαζαν ασπρο τουμποραμα ...απλα αυτο ειχε η αγορα , αυτο κυκλοφορουσε ............................. απλα για να μην κατηγορουμε αδικα τους παλαιοτερους υδραυλικους τα υλικα παντα θα εξελισονται απο το καλο στο καλυτερο ....
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Φιλτατε εδω εχεις κανει ενα μεγαλο λαθος. Κανεις δεν κατηγορησε ΚΑΝΕΝΑ ουτε κατι τετοιο θα βρεις σε αυτο το καναλι και ειμαι υπερηφανος γαιυτο διοτι δεν ειναι στο χαρακτηρα μου. Σαφως και τα υλικα εξελισονται οπως και οι τεχνικοι που αυτο σημαινει οτι εχεις δει το παρελθον δηλαδη ζημιες απο υλικα κτλ κτλ και αναλογως χρησιμοποιεις τα υλικα ειτε καινουργια ειτε παλια. Εγω το πολυαιθυλενιο δε θα το εβαζα σε ηλιακο αν ειναι απο επιλογη μου, θα μπορουσε να τοποθετηθει σε κεντρικη παροχη απο μετρητη ΕΥΔΑΠ και αυτο υπο συνθηκες βεβαια.Μην κοροιδευομαστε, καθε καλοκαιρι μονιμη εργασια στους ηλιακους με αντιστοιχα προβληματα, τυχαιο? ελα μου ντε.
@panagoskakatosis5314
@panagoskakatosis5314 5 месяцев назад
να δουμε στισ παγωνιεσ που θα κανει κραουυυ τοσεσ συνδεσεισ εκει και ρακορ
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
εχει μονωθει δεν εμεινε ετσι
@user-tn9mf6hv9c
@user-tn9mf6hv9c 5 месяцев назад
Αγαπιτε μαστορα μαθε οτι υπαρχουν τουμποραματα για ζεστο νερο
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Ναι αγαπητέ ευχαριστω πολυ
@user-ip8ti6ts2y
@user-ip8ti6ts2y 5 месяцев назад
Δεν λέγεται τουμποραμα..μάστορα!!!
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Σε ευχαριστω που με διορθωνεις, ευελπιστώ καποια στιγμη να μπορεσω να τα μαθω, ευχαριστώ.
@THEODOR1968able
@THEODOR1968able 5 месяцев назад
τουλαχιστον βαλε μια αναμεικτικη ,μηπως σωθει η εγκατασταση.
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Ε ναι αυτο
@nicksalonique
@nicksalonique 5 месяцев назад
Κώστα ο μεγαλύτερος σε μακροζωία ηλιακός που έχεις συναντήσει μέχρι στιγμής, ο οποίος είχε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που έχεις αναφέρει 100δες φορές, πόσο είναι; Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό!
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Κοιταξε φιλτατε θα σου δωσω απαντηση αλλα προκαταβολικα σου λεω θα ειναι λαθος, οποτε μην το υιοθετησεις.Maltezos inox αλλα εδω πρεπει να προσθεσω οτι οι συλλεκτες ηταν σκετοι μονο μαυρες σωληνες σε ενα πανελ οπου δεν εχουν την αποδοση δυναμη ενος σημερινου επιλεκτικου οποτε γιαυτο και κρατησε τοσα πολλα χρονια 25-30 χωρις κανενα επιπλεον οργανο και μαλιστα ψιλο παρατημενος.Αυτο ομως δεν ισχυει στους σημερινους που η αποδοση απεχει παρα σάγκας απο τους παλιους οποτε ειναι λαθος να το συγκρινω.Επιπλεον παλαιοτερα η πόλη δεν ειχε τοσους κατοικους οπως σημερα με αποτελεσμα ΤΩΡΑ το δικτυο υδρευσης να δινει μεγαλυτερες πιεσεις λογω αναγκων ζητησης κατοικων και κατοικιων. Προσωπικα τα τελευταια δεκα δωδεκα χρονια ειναι που χρησιμοποιω αυτο τον επιπλεον εξοπλισμο σε ηλιακους θερμοσιφωνες και μεχρι στιγμης ολα καλα. Ειναι φυσιολογικο να συνεχιζει να ειναι ολα καλα γιατι εομαστε με το μερος της φυσικης οπου δεν κανει λαθος ποτέ, αρκει ολα να ελεγχονται και ρυθμιζονται με σωστο τροπο.Ολοι μπορουν να βαλουν αυτα τα οργανα αλλα πολυ λιγοτεροι ξερουν να τα τοποθετησουν σωστα.
@freiderikosntempelhs2081
@freiderikosntempelhs2081 5 месяцев назад
Λευκή τουμποραμα δεν έχω δει ποτέ σε ηλιακό συνήθως 18×2.5 μαύρο τουμποραμα για 25 /30 χρόνια και βάλε
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Μονο 30 χρονια? θα επρεπε να πεις τουλαχιστον 60 χρονια διαρκεια ζωης και λιγα λεμε.
@andreaskaianargirosmavriki72
@andreaskaianargirosmavriki72 5 месяцев назад
Φίλε αυτό δεν κάνει το άσπρο για τα ηλιακά το καίει ο ήλιος τα μαύρα δεν έχουνε πρόβλημα
@Ntinaskostas
@Ntinaskostas 5 месяцев назад
Ναι φιλτατε σε καταλαβαινω, προσωπικα δεν το προτιμω
Далее
Oh No! My Doll Fell In The Dirt🤧💩
00:17
Просмотров 2 млн