Тёмный
No video :(

آموزش و پرورشِ خلاقیت کودکان چگونه ممکن است؟ - learning world 

euronews (به زبان فارسی)
Подписаться 233 тыс.
Просмотров 19 тыс.
50% 1

آیا خلاقیت در درون انسان زاده می شود یا مهارتی است که...
یورونیوز، پربیننده ترین شبکه خبری در اروپا
برای دریافت گزیده اخبار بین المللی روز، مشترک شویدeurone.ws/Xw5imz
یورونیوز به دوازده زبان دیگر در دسترس شماستeurone.ws/16UnLKq
persian.euronew...
آیا خلاقیت در درون انسان زاده می شود یا مهارتی است که می توان به بار آورد؟ این روزها بسیاری فکر ی کنند آموزش خلاقیت موفقیت آمیز بوده است. چگونه می توان با نوآوری در روش های تدریس، خلاقیت کودک را افزایش داد؟ این برنامه «جهان دانش» به نوآوری های آموزشی که در به بارآوردن خلاقیت نوجوانان موثرند، اختصاص دارد.
رویکرد خلاقانه بازی لگو در مدرسه «بیلوند» در دانمارک
خیلی از کودکان با سرگرمی لگو بزرگ می شوند اما آیا می توان سیستم آموزشی را کلا براساس قطعات لگو به وجود آورد؟
مدرسه بین المللی بیلوند در دانمارک، به تازگی بر اساس سنتهای آموزشی این کشور و رویکرد خلاقانه گروه لگو احداث شده است. در اینجا دانش آموزان می آموزند چگونه مهارتهایی برای کنجکاوی و ابتکار کسب کنند.
«لَی گوت» به زبان دانمارکی یعنی «خوب بازی کن». شرکت بزرگ لگو، بیش از ۸۰ سال پیش براساس همین دیدگاه توسط کریک کریستینسن تاسیس شد. بخش خیریه شرکت، یعنی بنیاد لگو ایده بازی خلاقانه را با اهدای این مدرسه واقعیت بخشیده است.
اما تمام درسها به مکعبهای لگو محدود نمی شود. برنامه درسی این مدرسه، سیستم دیپلم بین المللی مبتنی بر یادگیری از راه تحقیق و جستجو را در برمی گیرد. هدف این نظام این است که توجه به کودک در کانون آموزش قرار گیرد.
بنیانگذاران مدرسه بین المللی بیلوند معتقدند که باید از چارچوب های فکری معمول بیرون رفت. در بررسی هایی که با بودجه بنیاد لگو انجام شده است بر روی کار خلاق تاکید شده است و اینکه توانایی علمی به تنهایی کافی نیست و لازم است افراد خود را با وضعیت پیچیده ارتباطات در دنیای تجارت وفق دهند.
بسیاری از والدین کودکان در شکل گیری این مدرسه مشارکت داشتند و برخی از آنها از نتایج بدست آمده شگفتزده اند.
طرح «آموزش و فرهنگ خلاقیت» در پاکستان
در پاکستان فعالیت های فوق برنامه درسی نادر است و خشونت با کودکان در کلاس درس امری معمول است. کراچی بزرگ ترین شهر، بندر اصلی و مرکز اقتصادی پاکستان است که شاهد خشونت های شهری زیادی نیز هست، وقایعی که بر زندگی کودکان و آموزش آنها تاثیرات مخرب دارد.
کودکان پاکستانی معمولا عادت ندارند چیزی خارج از برنامه درسی یاد بگیرند. در مدارس خلأ بزرگی در زمینه خلاقیت وجود دارد. پاول کولار، پیشگام آموزش خلاقیت، مدیر اجرایی پروژه «آموزش و فرهنگ خلاقیت» و برنده جایزه وایز در سال ۲۰۱۱، با هدف افزایش خلاقیت در کودکان به کراچی آمده است. برنامه او در وهله اول برای مدارس انگلیسی زبان طراحی شده است.
کولار برای بررسی روش کار خود پنج مدرسه متفاوت را انتخاب کرده است، از مدرسه ها خصوصی و با شهریه بالا گرفته تا مدارسی در منطقه محروم. برنامه وی نشان می دهد که شیوه آموزش خلاق در مدارسی در بافت فرهنگی و اجتماعی پایین نیز کارا خواهد بود.
RU-vid / euronewspe
Facebook / euronews.pe
Twitter / euronews

Опубликовано:

 

6 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 3   
@user-zs9ee7cy2o
@user-zs9ee7cy2o 3 года назад
با سپاس
@user-cz1ok9tx3i
@user-cz1ok9tx3i 3 года назад
ممنون
@Eliza.r.e
@Eliza.r.e 4 года назад
سلام وقت بخیر میتونم با اجازه کلیپ رو کپی کنم و در پیجم بزارم؟
Далее
ثبت نام بچه هادر مدارس آمريكا
19:51
ПРИКОЛЫ НАД БРАТОМ #shorts
00:23
Просмотров 942 тыс.
IT'S MY LIFE + WATER  #drumcover
00:14
Просмотров 9 млн