Тёмный

انتخابات غیرمنتظره؛ بحران اقتصادی، کاندیداهایی بدون پاسخ 

IranWire
Подписаться 48 тыс.
Просмотров 103
50% 1

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ برنامه «انتخابات غیرمنتظره» با حضور آرزو کریمی، سولماز ایکدر، آیلار فتوره‌چیان، خبرنگاران و اعضای تحریریه ایران‌وایر به رویکردهای اقتصادی کاندیداهای انتخابات می‌پردازد. مساله اقتصاد و معیشت مردم، یکی از محورهای اصلی مصاحبه‌ها، فیلم‌های تبلیغاتی و مناظره‌های انتخاباتی است.
آرزو کریمی معتقد است که تاکنون هیچ‌کدوم از نامزدهای انتخاباتی برنامه و طرحی برای برون‌رفت از بحران اقتصادی ارائه نکرده‌اند. این خبرنگار می‌گوید هرچقدر هم که کاندیداها شعار رفع مشکلات بدهند، رئیس‌جمهور از هر طیفی هم باشد نمی‌تواند مشکل اقتصادی ایران را حل کند. تمامی تصمیمات با علی خامنه‌ای است و رئیس‌جمهور قدرت چندانی ندارد.
در میزگرد سیاست‌خارجی در حین «انتخابات غیرمنتظره» مسعود پزشکیان به همراه محمدجواد ظریف مقابل دوربین حاضر شد. در این میان، ظریف کاغذی را که مربوط به مسايل اقتصادی بود، برعکس در دست گرفت. همین مساله از نظر سولماز ایکدر، خبرنگار و عضو تحریریه ایران‌وایر، باعث ضربه خوردن به کمپین مسعود پزشکیان شده است. پزشکیان از سوی جریان اصلاحات حمایت می‌شود.
سولماز ایکدر می‌گوید که پزشکیان و ظریف در جمع مردم در اصفهان مورد اعتراض حاضران قرار گرفته‌اند. همین مسائل به نظر می‌رسد که باعث کاهش محبوبیت پزشکیان شده باشد.
آیلار فتوره‌چیان نیز در پایان این برنامه به حواشی امروز انتخابات غیرمنتظره پرداخت؛ از واکنش دختر محمدباقر قالیباف که گفته است با خانواده به سفر ترکیه رفته بودند ولی سیسمونی تهیه نکردند. «سیسمونی» اشاره به خرید سیسمونی برای نوه قالیباف از ترکیه دارد. مسائل دیگری مثل ادعای مصطفی پورمحمدی، دیگر کاندیدای انتخابات و از اعضای هیات مرگ در کشتار تابستان ۵۷، در حمایت از زنان است.
#انتخابات_غیرمنتظره #انتخابات_۱۴۰۳

Опубликовано:

 

18 июн 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 1   
@aiakbari1726
@aiakbari1726 9 дней назад
میگید مقایسه غلطه ولی خودتون باز مقایسه می کنید . ضمنا حداقل دستمزد سال پنجاه و هفت ششصد تومن بوده نه هفتصد و پنجاه و دلار صد تومن و الن حداقل دستمزد نه میلیون و چهارصد و شصت هزار تومنه برای مجردها و برای متاهل ها ده میلیون تومه و دلار حدود شصت هزار تومن . البته جامعه اون موقع یک جامعه عمدتا روستایی بود نه جامعه شهری و حقوق بگیر. درصد کمی از مردم حقوق بگیر بودند . مثل افغانستان فعلی بود تقریبا که شصت درصدش روستاییه. ضمنا نظرسنجی های اینترنتی که کلا فاقد اعتباره و فقط بیانگر نظر کاربران یک وبسایته ولی یکی دو موسسه افکار سنجی مثل ایسپا نظرسنجی ارایه دادن که اونها تا حدودی قابل اتکاتره. ضمنا دید شما به انتخابات کلا غلطه. انتخابات ابزاری برای لقلابکردن یا سرنگونی حاکمیت و کل ساختارش نیست
Далее
پوشش ویژه خبری| شنبه، ۹ تیر
41:47