Тёмный

تاریخچه کمپانی کوماتسو KOMATSU 

Подписаться
Просмотров 1,8 тыс.
% 8

این کمپانی وقتی شروع به فعالیت کرد، کمتر کسی توقع داشت که یه روز بتونه به یه شرکت توانا و تولیدکننده ماشین آلات ساختمانی و معدنی در سراسر دنیا تبدیل بشه، تا حدی که بتونه رقیب جدی برای بزرگترین شرکت دنیا، یعنی کاترپیلار، بشه. وقتی اسم ژاپن به ذهن میاد، تصویری از پشتکار و انگیزه در ذهن مخاطب ایجاد میکنه. این کشور با صنعتش تونسته همه رو به خودش جذب کنه. معرفی میکنم کوماتسو ابر تولید کننده ماشین آلات صنعتی، راهسازی و معدنی.
در این ویدئو تاریخ بلندبالای این ابر شرکت رو چنگ میزنیم.اگر به این سبک از ویدئوها علاقه داری حتما کانال سنگین آلات رو سابسکرایب کنید و اون دکمه زنگوله رو فعال کنید تا ویدئوهای مارو از دست ندین.
معدن تاکوچی که در 1894 تأسیس شد، باعث شد که کوماتسو بر جایی قرار بگیره که الان هست.در سال 1917 قسمتی از معدن به کارگاهی برای ساخت ماشین ابزار و تجهیزات معدنی تبدیل شد. اما در سال 1921، این کارگاه از معدن جدا شد و به نام کوماتسو مشهور شد. این شرکت از آغاز، باور داشت که نوآوری و تکنولوژی می‌تونه افراد رو یکجا نگه داره. کوماتسو مثل یه درخت کاج کوچیک شروع به رشد کرد، با گذر زمان، اون درخت کاج به قدرتی بزرگ تبدیل شد که دیگه بهش نمیشه گفت کوچیک.
در سال ۱۹۲۴، کوماتسو به اولین موفقیت خودش رسید. در این سال اولین دستگاه پرس ۴۵۰ تنی رو ساخت که همون سال توی تعداد زیادی تولید شد. در سال ۱۹۲۹، کارکنانش به ۷۴۲ نفر رسیدن، در حالی که توی سال ۱۹۲۱ فقط ۱۲۱ نفر بودن.
سال ۱۹۳۱، اولین تراکتور شرق زمین توسط این شرکت سرسخت ساخته شد و وارد بازار شد. اینجوری بود که شاید تا قبل از اون، فکرشم نمی‌کردن یه شرکت ژاپنی این کارو بکنه. در دوران جنگ جهانی دوم، تعداد و حجم کارکنانشون به شدت زیاد شد. اون زمان، کوماتسو به نیروی دریایی ژاپن با ضدهوایی‌ها، توپخانه‌ها و بلدوزرها کمک می‌کرد. اونا در سال ۱۹۴۳، بلدوزرهای بازطراحی شده‌ خودشون رو برای اولین بار ساختن. اونا در اواخر دهه ۴۰، به فناوری موتورهای دیزل هم دست پیدا کردن، این واقعا معرکه بود.
دههٔ ۵۰، برای کوماتسو خیلی مهم بود، چون داشت دنبال ورود به بازار جهانی می‌گشت. سال ۱۹۵۱، این شرکت به توکیو جا به جا شد. این دوره شش ساله تا ۱۹۵۷، کوماتسو به شدت تکنولوژی‌یاشو پیشرفت داد و همهٔ ماشین‌آلاتی که ساخته می‌شدن از موتورهای خود کوماتسو استفاده می‌کردن. تو همون سال اولین صادرات کوماتسو، که موتورهای گریدر بودن، به آرژانتین صورت گرفت.
تو دههٔ پر هرج و مرج پس از جنگ جهانی دوم، کوماتسو می‌خواست تصور غلطی که مردم از محصولات ژاپنی داشتن - یعنی اینکه ارزون و بی کیفیت هستن - رو از بین ببره. این شرکت در ژاپن به عنوان تولید کنندهٔ بولدوزرهای فوق‌العاده جا افتاد و با افزایش سریع تولید، بولدوزر رو به عنوان پرچمدار محصولاتش معرفی کرد. با اینکار همه جهان انگشت به دهان موندن.
در دههٔ ۶۰ میلادی شرکت کوماتسو خیلی رشد کرد، دیگه برایش لازم بود یک مرکز کنترل راه بندازه. بنابراین ساختمون مرکزیشو توی توکیو، ژاپن، ساخت. اولین بار یه شرکت آسیایی در سال ۱۹۶۴ جایزه کیفیت دیمینگ رو از محقق کیفیت آمریکایی ویلیام ادواردز دیمینگ گرفت، چون نوشته‌های اون در زمینه کنترل کیفیت در سال‌های ۵۰ تا ۵۲ میلادی تبدیل به مرجعی مهم در تولید در ژاپن شده بود.
در سال ۱۹۶۷، این هیولای قدرتمند بالاخره بولدوزرهاشو به آمریکا صادر کرد، به خانه بزرگترین تولیدکننده بولدوزر، یعنی کاترپیلار. این حرکت تو این صنعت که می‌تونست مثل یه حمله‌ باشه، باعث شد که محصولاتش به مقدار زیادی به فروش برسن و برای کاترپیلار دست تکون بده. اینجوری اولین تلاش‌هاش برای شروع به کاشتن درخت کاج کوچیکش در خاک سایر کشورها رو آغاز کرد.
در سال 1970 شرکت کوماتسو اولین سرمایه گذاری مستقیم خود با تاسیس کارخانه کوماتسو در آمریکا رو شروع کرد. در همون دهه کوماتسو تونست وارد بازار کشورهایی همچون سنگاپور، استرالیا، مکزیک، برزیل و چین بشه. ساخته های این شرکت معجزه آسا و شگفت انگیز بودند به همین دلیل مثل یک تیر در قلب همه کشورها عمل میکرد.
در سال ۱۹۸۱، کوماتسو جایزه کیفیت ژاپن رو هم گرفت، تا تلاش‌هاش در تولید با کیفیت رو تشویق کنن. این شرکت همچنین زمین‌های بزرگی رو برای گسترش خودش خریداری کرد. تاریخ این شرکت یه قرن پر از روبه‌رو شدن با چالش‌ها بوده، و "نوآوری در تولید و فناوری" همیشه محور و اساس همه‌ی کارهایی بوده که تو کوماتسو انجام شده.
سال ۱۹۸۹، کوماتسو سهم شرکت آلمانی هانوماگ آگ رو خرید. از سال ۲۰۰۲، کوماتسو به یه شرکت معتبر جهانی تبدیل شد. خط تولید موتور کامینز کوماتسو سال ۱۹۹۳ همزمان در ژاپن و آمریکا شروع به کار کرد. توی سال ۱۹۹۵، کوماتسو یک شرکت ماشین‌آلات ساختمانی به نام چانگلین رو تو چین راه‌انداخت و سال بعدش، شرکت کوماتسو شانتویی رو هم تو چین ایجاد کرد.
کوماتسو، این غول ماشین‌سازی، با کارخانه‌هایی تو کشورهای مختلف مثل ایتالیا، تایلند، آفریقای جنوبی، آلمان، و نمایندگی‌هایی در جاهای مختلف، تونست خودشو به یه هیولای ماشین‌سازی تبدیل کنه. نهایتاً در سال ۱۹۹۹، کوماتسو یه حرکت فوق‌العاده جذاب زد، واسه اولین بار تونست بزرگترین لودر چرخ‌لاستیکی دنیا به اسم WA1200 رو بسازه.
اونا در سال 2008 موفق شدن بزرگترین بولدوزر دنیا رو با نام D575 بسازن. پله های توسعه و پیشرفت این شرکت به سرعت طی شد و الان کوماتسو با 60 هزار کارگر و نیروی تولیدی، یکی از بزرگترین شرکتهای تولید تجهیزات و ماشین‌های راهسازی و معدنی در جهانه.
رئیس کوماتسو حالا میگه: "ما کیفیتی به کوماتسو اضافه کردیم که می‌تونید روش حساب باز کنید، در حالی که داریم سخت کوشیمون رو برای جهانی شدن بیشتر ادامه میدیم و مثل 100 سال گذشته، به این سنت وفاداریم. الان که در بیش از 10 کشور تولید می کنیم و شبکه‌ی فروش جهانی داریم، کوماتسو به خوبی برای رشد تو قرن 21 آماده است."

Авто/Мото

Опубликовано:

 

24 дек 2023

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 13   
@kader.4614
@kader.4614 6 месяцев назад
درود وصد درود احسنت عالی بود
@sssaeedssahz.1434
@sssaeedssahz.1434 6 месяцев назад
درود بر تو اقای خسروی عزیز❤ با قدرت ادامه بده👌
@sanginalat
@sanginalat 6 месяцев назад
خیلی ممنون، با حمایت های شما،
@sangindaran
@sangindaran 6 месяцев назад
❤❤❤❤
@sanginalat
@sanginalat 6 месяцев назад
👉👉👉
@javadm383
@javadm383 2 месяца назад
من هم با بلدوزر کوماتسو کار کردم هم بابیل مکانیکی کوماتسو هردو خوب هستن ولی بیل مکانیکی کوماتسو حرف نداره عالیه👌👍
@sanginalat
@sanginalat 2 месяца назад
زنده باد ممنون از اینکه تجربه خودتون با ما به اشتراک گذاشتین
@hashemiha-xj7hl
@hashemiha-xj7hl 6 месяцев назад
سلام .ممنون. من ۲۰سال با لودرهاش از لودر۹۰و۱۲۰و۲۶۰و۴۷۰خط۱و۷وبولدزرهای‌A155و۸۵و۳۵۵وگریدر۷۵۰وبیل مکانیکیاز سری ۲۰۰تا۴۵۰کارکردم.خداییش با شرایط محیطی و اب وهوایی ایران عالیییی هستن و همیشه راحتی راننده اولویتشه.برعکس سری قدیم کاترپیلار.ممنونم❤❤❤❤
@sanginalat
@sanginalat 6 месяцев назад
درود فراوان خدمت شما، ممنون از اینکه تجربه خودتون رو با ما اشتراک گذاشتین
@kamalfathi8203
@kamalfathi8203 6 месяцев назад
خود گرفتن ایده هاشون ی شاهکاره ، چطور این ایده ها به ذهنشون رسیده
@sanginalat
@sanginalat 6 месяцев назад
💪💪💪