سلام اقای شکری روی این سه ایه هم نظر بدهید «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَهَ[مائده/۳۵] ای مؤمنان! تقوای الهی پیشه کنید و با وسیله، به خدا متوسل شوید.» «قالُوا یا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا کُنَّا خاطِئینَ * قالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَکُمْ رَبِّی.[یوسف/۹۷] ای پدر! برای گناهان ما آمرزش بخواه، که ما از گناهکاران هستیم (یعقوب) گفت: بهزودی برای شما از پروردگارم آمرزش میخواهم.» «وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِیُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحیماً.[نساء/۶۴] اگر آنانی که به خودشان ظلم کردند، نزد تو آمدند، سپس درخواست آمرزش نمودند و پس از آن رسول برای آنان در پیشگاه خدا طلب مغفرت نمود، خداوند را توبهپذیر و مهربان خواهید یافت.»
به نام خدای مهربان دوست بزرگوار آیاتی که معرفی کردید رو با دقت مطالعه کنید . الله متعال مب فرماید ابتغوا...یعنی طلب کنید...درخواست کنید...جست و جو کنید... چه چیزی را جستجو کنیم؟... در ادامه الله متعال می فرماید : الیه ( به سویش ) که به الله متعال باز می گردد ... الوسیله ( وسیله)... این جمله اگر انصاف داشته باشیم اصلا معنای متوسل شدن را نمی دهد بلکه می فرماید به سوی الله در جستجوی وسیله باشید لذا وسیله رو جستجو می کنند نه اینکه وسیله ثابت باشه... آیا نماز وسیله نیست؟... ایا زکات وسیله نیست؟.... ایا عمل نیک انجام دادن وسیله نیست؟... ایا از بدی و گناه پرهیز کردن وسیله نیست؟... در کدام اینها اثرات مثبت دنیایی هست؟... در نماز خواندن و زکات و صدقه و عمل صالح و خیر رساندن به مردم یا مرده را به فریاد خواندن؟... انسان عاقل به اینها می اندیشد... در دو ایه بعدی افرادی از فردی که زنده است...روح در بدن دارد...توانایی دعا کردن دارد....توانایی انجام عمل دارد می خواهند برایشان دعا کند نه از مُرده...به عدل مقایسه کنید. ضمنا چه کسی گفته چون پیامبری دعا کند حتما دعایش قبول می شود؟... مگر خداوند دعای حضرت ابراهیم که نزدش بنده ای بسیار نیکوکار است در حق پدرش آذر قبول شد؟...مگر دعای ابراهیم در حق همه فرزندانش قبول شد؟...مگر دعای پیامبر برای هدایت بزرگان قریش بخصوص عمویش ابوطالب قبول شد؟... انسان باید انصاف داشته باشد. برای اثبات شنیدن مردگان مثال افراد زنده را آوردن آیا انصاف است؟... من هم تا زمانیکه والدینم زنده باشند ازشون می خواهم برایم نزد الله متعال دعای خیر کنند... از فرزندانم می خواهم برایم دعا کنند ... حتی به فرزندانم وصیت می کنم از نوه هایی که شاید وقتی به دنیا می آیند من زنده نباشم برایم دعا کنند اما هیچ انسان صاحب عقلی از مرده طلب دعا نمی کند... دعای کسانی نزد الله متعال اعتبار دارد که در فضا - زمان دعا کند. بتوان دعای خود را به آنان رساند. دوست عزیز دعای ما برای همه مُردگان و حتی برای آیندگان که هنوز نیامده اند نزد الله متعال اعتبار دارد اما مردگان دیگر نمی توانند دعا کنند و آیندگان هم تا زمانیکه وارد جهان نشوند نمی توانند دعا کنند و دعایشان اعتبار ندارد. کمی به روز باشیم و با علم بریم جلو نزد الله متعال کسانیکه می دانند با کسانی که نمی دانند برابر نیستند.
@@mhteacher315 این دقیقا تعریف شرک است. شرک معبود قرار دادن نیست بلکه شرک شریک قراردادن است. وقتی اموری را که مختص الله است به غیر از او نسبت می دهید برایش شریک قرار داده اید
@@abhd8755 اگر همه امور را خدا می خواست انجام دهد چه نیازی بود که پیامبر بفرستند چرا قران گفته از رسول اطاعت کنید خدا قسمتی امورش را بر عهده پیامبران و اولیایی خدا قرار داده و قسمتی از ان را خود بر عهده دارد شرک یعنی ما کسی را همانند الله بکنیم وقتی کودک از مادرش چیزی می خواهد مشرک است؟