Тёмный

سخنان یونگ درباره افسردگی و ناراحتی رو باید هرروز بشنویم و ازشون استفاده کنیم ، نباید از دست داد ! 

SokhanBozorgan
Подписаться 19 тыс.
Просмотров 1,5 тыс.
50% 1

ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیم
اگر این محتوا براتون جذاب بود ، لطف کنید و با عضویت در کانال و لایک کردن کارها ما رو در این مسیر حمایت کنید
همچنین نظراتتون رو هم برای ما بنویسید
سخن بزرگان
#انگیزشی
#سخن_بزرگان
#نقل_قول
#درس_زندگی
کارل گوستاو یونگ از سال 1900 زیر نظر اویگن بلویلر در آسایشگاه روانی بورگهولتزلی شروع به کار کرد. بلویلر خود متأثر از تئوری ناخودآگاه و روان‌زدایی اختلالات زیگموند فروید، عصب‌شناس اتریشی، بود. کارل یونگ در این دوران شروع به استفاده از آزمون‌های ارتباطی و مطالعه‌ی واکنش‌های عجیب و غیرمنطقی بیماران نسبت به کلمات محرک کرد و دریافت که این واکنش‌ها ناشی از مجموعه‌ای از تداعی‌ها با بار احساسی است که به دلیل محتوای نامطلوب از ورود به آگاهی بیمار بازداشته شده‌اند.
این مطالعات شهرتی بین‌المللی برای کارل گوستاو یونگ به ارمغان آورد و او را به سوی درک تحقیقات فروید پیش برد. یافته‌های او بسیاری از ایده‌های فروید را تأیید می‌کرد و زمینه‌ساز یک دوره همکاری نزدیک با فروید شد که تا 1912 به طول انجامید. یونگ سِمت‌های مهمی در جنبش روان‌کاوی داشت و محتمل‌ترین جانشین فروید شناخته می‌شد. اما این رابطه نهایتاً با انتشار کتاب روان‌شناسی ضمیر ناخودآگاه یونگ به پایان رسید، تا حدی به دلایل خلقی و تا اندازه‌ای به دلیل اختلاف دیدگاه‌ها. یکی از اختلافات یونگ و فروید در این دوران اصرار فروید بر مبنای جنسی روان‌رنجوری بود. بنابراین یونگ که در سال 1911 به عنوان رئیس انجمن بین‌المللی روان‌کاوی انتخاب شده بود، در سال 1914 از این انجمن استعفا داد.
کارل گوستاو یونگ که از کودکی تخیلی قدرتمند،‌ رؤیاهایی خیره‌کننده و پیوندی قوی با طبیعت داشت پس از جدایی از فروید به این بُعد خود آزادی عمل بیشتری داد. او با یادداشت دقیق تجربیات عجیب خود،‌ آن را در عمل موضوع مطالعه‌ی خود قرار داد و بعدتر این نظریه را مطرح کرد که این تجربیات از بخشی از ذهن که او آن را ناخودآگاه جمعی می‌نامید نشئت می‌گیرند. یونگ این نظریه را در ترکیب با نظریه‌ی کهن‌الگوها مبنای مطالعه‌ی روان‌شناسی دین می‌دانست. به تعبیر او، کهن‌الگوها الگوهایی غریزی با سرشتی جهانی هستند که در رفتار و انگاره به بیان می‌آیند.
دیگر دستاورد کارل گوستاو یونگ متمایز کردن افراد به دو گروه برون‌گرا و درون‌گرا بود. او بعد‌تر میان چهار عملکرد ذهن تفاوت گذاشت: حس (Sensation)، شهود (Intuition)، تفکر (Thinking) و احساس (Feeling) و بیان کرد که در هر فرد یک یا چند مورد غالب است.
یونگ بقیه‌ی عمر خود را وقف پروراندن ایده‌هایش به‌ویژه در زمینه‌ی ارتباط میان روان‌شناسی و دین کرد. او علاوه بر گسترش روش‌های روان‌درمانی جدیدی که از تجربیات شخصی‌ و نظریه‌های توسعه‌یافته از آن‌ها ناشی می‌شد به سنت هرمنوتیکی نیز اهمیتی مجدد داد. یونگ مسیحیت را بخشی از فرایند تاریخی‌ لازم برای رشد آگاهی می‌دانست و این‌گونه می‌اندیشید که کیمیاگری تجلی عناصر کهن‌الگوی ناخودآگاه بوده است، چراکه می‌توان نمادهای کیمیاگری را در رؤیاها و خیال‌پردازی‌های مدرن بازیافت.
کارل گوستاو یونگ در بخشی از مطالعاتش به روان‌درمانی میان‌سالان و سالمندان پرداخت،‌ به‌ویژه آن‌هایی که احساس می‌کردند معنای زندگی خود را از دست داده‌اند. او به آن‌ها کمک می‌کرد تا جایگاه خود را در توالی تاریخ دریابند و اعتقاد داشت اگر آن‌ها بتوانند اسطوره‌ی شخصی‌شان را که در رؤیا و تخیل بیان می‌شود کشف کنند،‌ شخصیت کامل‌تری خواهند داشت. او این فرایند را «تفرد» نامید.
کارل گوستاو یونگ از سال 1933 تا 1941 استاد روان‌شناسی دانشگاه پلی تکنیک فدرال زوریخ بود و در 1943 استاد روان‌شناسی پزشکی در دانشگاه بازل شد.
یونگ تا 85سالگی زندگی کرد و در 6 ژوئن 1961 در کوسناخت زوریخ درگذشت.
بهترین کتاب‌های کارل گوستاو یونگ
کتاب انسان و سمبل‌هایش (Man and His Symbols): آخرین اثر کارل گوستاو یونگ قبل از مرگ که برای اولین بار در سال 1964 منتشر شد. این کتاب به پنج بخش تقسیم می‌شود که چهار قسمت آن را همکاران یونگ نوشته‌اند. این کتاب شامل تصاویر متعددی است و می‌کوشد نظریه‌های پیچیده‌ی یونگ را برای طیف وسیعی از خوانندگان غیرمتخصص روشن سازد.
کتاب صوتی انسان و سمبول‌هایش با ترجمه‌ی محمود سلطانیه در سایت کتابراه موجود است.
کتاب سرخ (The Red Book): یکی از مهم‌ترین آثار کارل گوستاو یونگ که تجربیات روان‌شناختی نویسنده را در بین سال‌های 1913 تا 1916 بازگو می‌کند. یونگ گرچه برای نوشتن این کتاب 10 سال زمان صرف کرد، نخواست که تا پس از مرگش این کتاب منتشر شود، چرا که هم‌عصرانش را قادر به درک آن نمی‌دید. این کتاب تا سال 2009 منتشر نشد و برای مطالعه در دسترس قرار نگرفت.
کتاب سمینار یونگ درباره‌ی زرتشت نیچه (Jung’s Seminar on Nietzsche’s Zarathustra): این کتاب شامل سمینارهایی است که کارل گوستاو یونگ درباره‌ی زرتشت نیچه در مرکز روان‌کاوی زوریخ برگزار کرده است. یونگ در این کتاب از سویی به روان‌شناسی نیچه می‌پردازد و از سوی دیگر معنویت و روان‌شناسی دوران مدرن را مورد بررسی قرار می‌دهد. این کتاب با ترجمه‌ی سپیده حبیب در اختیار فارسی‌زبانان قرار گرفته است.
کتاب تحلیل رویا (Dream Analysis): این کتاب نخستین بار در سال 1984 به زبان انگلیسی منتشر شد و یادداشت‌های سمینارهای برگزارشده در سال‌های 1928 تا 1930 را در بر می‌گیرد. موضوع آن به طور کلی ارائه‌ی توضیحات بیشتر در مورد روش‌های تحلیل رؤیاهای یونگ است و شامل رؤیای بیمارانی است که در آثار قبلی او تحلیل نشده بودند.

Опубликовано:

 

25 янв 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 10   
@zahrafaraghi8457
@zahrafaraghi8457 4 месяца назад
Thanks a lot. باتشکر فراوان .موفق باشید.
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 4 месяца назад
درود بی کران🙏🙏⚘️⚘️❣️❣️
@moein7315
@moein7315 4 месяца назад
درود بر تو واندیشه های یونگ❤
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 4 месяца назад
درود بر شما دوست عزیز⚘️⚘️⚘️❣️❣️
@user-vj8fr1kl3e
@user-vj8fr1kl3e 4 месяца назад
Great.
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 4 месяца назад
❣️❣️🙏🙏⚘️⚘️
@mariamatheist-lc4ce
@mariamatheist-lc4ce 3 месяца назад
❤❤
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 3 месяца назад
🙏🙏🙏❣️❣️⚘️⚘️
@kamrannikoo7764
@kamrannikoo7764 4 месяца назад
درود بر شما. این زمان حال منه که 4 ماه پیش مادر را از دست دادم.
@sokhanbozorganofficial
@sokhanbozorganofficial 4 месяца назад
درود بر شما..روحشون شاد⚘️⚘️⚘️
Далее