Тёмный

فرهاد نیلی و سید حمید پورمحمدی: راه برون رفت از ناترازی بانک‌ها 

اکوایران - ECOIRAN
Подписаться 28 тыс.
Просмотров 2,7 тыс.
50% 1

در دهمین قسمت از مجموعه «فارکست بانکداری» فرهاد نیلی، اقتصاددان و سید حمید پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه به ریشه‌یابی معضل ناترازی بانک‌ها و ارائه راهکار برای برون رفت از این شرایط پرداختند.
▫️ناترازی بانک‌ها یکی از مهم‌ترین دلایل تورم افسارگسیخته در اقتصاد ایران است اما از نظر نیلی و پورمحمدی عامل ایجاد این ناترازی را باید در خارج از بانک‌ها جست و جو کرد.
▫️نیلی معتقد است بودجه همان جایی است که می‌توان سرچشمه خلق تورم و ناترازی بانک‌ها را در آن پیدا کرد.
▫️پورمحمدی نیز با این گزاره موافق است و می‌گوید با اینکه سعی می‌شود هر سال بودجه از اشکال خالی شود اما همچنان عواملی برای خلق ناترازی وجود دارد که فرابودجه است و خیلی سخت می‌توان این عوامل را از گردونه اقتصاد ایران حذف کرد.

Опубликовано:

 

21 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 8   
@mortezagol114
@mortezagol114 4 месяца назад
خدایا از عمر ما بکاه و به عمر دکتر فرهاد بی افزا😅،چقدر قشنگ یاد میدن
@user_1606
@user_1606 Месяц назад
خدا بزرگ و بخشنده است، اینجور دعا مال آدمهای نیمه مشرک است که خدا را با کاسب محل اشتباه گرفته اند، خدا هم به عمر شما بیفزاید و هم به عمر ایشون آمین
@user_1606
@user_1606 Месяц назад
اهميت همه بحث آخر بحث بود که آقای پور محمدی گفت که هر بار می خواهیم اصلاح کنیم یک دست غیبی نمی گذارد ...این دست غیبی کیست...این مافیاها را بلاخره چه کسی می خواهد معرفی کند😢...همین را گفت صحبت را تمام کرد...الان ایشان رئیس سازمان برنامه شده...امیدوارم این بار بتواند
@yousefnadjarzadeh
@yousefnadjarzadeh 4 месяца назад
وقتی من میگویم ایران کشوری شده که ساختار آموزشی آن بدون زمینهای پرورشی است ،یعنی شیوه گفتگوی این دو بزرگوار دانش آموخته اقتصاد در باره اقتصاد است. ریشه واژه عربی اقتصاد " قصد " است. به این معنا که تمامی موجودات کره زمین ناچار برای حفظ و ماندگاری حیات خود باید قصدی برای بودن داشته باشند که در بوم زیست بشر عصر کنونی با توجه به شکل ساختار گونه اجتماعی زیست بشری این وظیفه چگونگی قصدگردانی همپوشانی میان یک اجتماع بشری به عهده آموزش و پرورشی است که با پروراندن افرادی در جامعه به نیت مدیریت جهت قصدهای یک جامعه در بوم زیستی مانند ایران است. یک پشه برای بودن قصد میکند تا بزرگترین آن که فیل باشد. امر آموزش فقط موجب آگاهی لازم برای چگونگی نگاه کردن به جهت جنبش زیستن است آما موضوع زمینه های پرورش در یک دستگاه آموزش موجب مهارت و عادت به کنش رفتاری در قصد زیستن به موجب جهت جنبش است.
@yousefnadjarzadeh
@yousefnadjarzadeh 4 месяца назад
قانون اساسی که برای کشور ایران نوشتید که خواندنش فاقد زمینه های پرورشی و تبدیل آن به مهارت و عادت برای کنش رفتاری به جهت جنبش زیستن است.
@ahmadnekookarian7853
@ahmadnekookarian7853 4 месяца назад
اساس حکمرانی مدرن قائم به ذات بودن مسئولیت نسبت به ذات شخص برای آحاد ملت در یک واحد جغرافیایی بنام کشور هست وقتی اکثر قضات کشور با برگزاری جلسات غیر علنی دادگاه‌ها اصل ۱۶۵ قانون اساسی را نقض می‌نمایند و برابری آحاد ملت در برابر قانون را بی معنا می‌نمایند مباحثی که شما عزيزان مطرح می‌نمایید برای بعد از حاکمیت قانون بصورت کامل و بصورت شفاف هست هر وقت با مستند کردن کلیه جلسات تحقیق و دادیاری و بازپرسی و دادگاه بدوی و دادگاه تجدیدنظر به فیلمبرداری با درج و ثبت در سابقه پرونده برای کلیه دعاوي متشکله در سطح کشور و همچنین خارج ساختن اعاده دادرسی مدنی و کیفری از دست قضات رسیدگی کننده و روسای دادگستری بعلت تضاد منافع شغلی با عنایت به قانون ناظر بر رفتار قضات که حتی اشتباه سهوی قضات را مستوجب توبیخ با درج و ثبت در سابقه پرونده پرسنلی قضات دانسته طی یک لایحه دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی درمان شد و دیگر قضات جرات قبول توصیه و سفارش و نعوذبالله اخذ رشوه نخواهند داشت و قوه قضاییه کشور به عنوان یک سیستم قضایی پیشرو و شفاف دیوار هر گونه تحریم را فرو خواهد ریخت آنوقت این چنين مباحثی موضوعیت پیدا می‌نمایند با کسب اجازه وقت خودم را تلف نکنم به سراغ شاهنامه رفتن بهتر است حداقل به زندگی شرافتمندانه در داستان‌های شاهنامه از این اوضاعی که قضات حکمرانی می‌نمایند برای امثال من بهتر هست بعد از پانزده سال دادخواهی و دیدن انواع مانورهای متقلبانه و اعمال بی قانونی در پوشش قانون از قضات محترم در پرونده های که دارم
Далее
196 استاد اقتصاد ایران در یک قاب
1:26:29
چطور در یک سال این همه انقلاب شد
1:05:18
تاریخ فرانسه از اول
1:07:03
Просмотров 270 тыс.