Тёмный

چرا ایران تنهاست؟ 

fardayeeghtesad | فردای اقتصاد
Подписаться 9 тыс.
Просмотров 1,8 тыс.
50% 1

فردای اقتصاد: دکتر #آرش_رییسی_نژاد، نویسنده و استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با «فردای اقتصاد» با تاکید بر اینکه برای بیشینه کردن منافع ملی باید به تعریف واحدی از «ایران» برسیم و روی آن اجماع کنیم، به تشریح مفهوم «تنهایی استراتژیک ایران» پرداخت و ریشه‌های تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی آن را تشریح کرد.
وی تاکید کرد تنهایی استراتژیک انزوا نیست و ویژگی بادوام تاریخی ایران ورای نظام‌های سیاسی است. #رییسی_نژاد در این گفت‌وگو به #فردای_اقتصاد گفت که ایران فاقد مرزهای طبیعی دفاعی و با یک ناامنی تاریخی مواجه است. این استاد دانشگاه با ذکر مثال‌هایی تاریخی افزود که ایران خواسته یا ناخواسته در میان قدرت‌های بزرگ جهانی متحد ندارد.
ویدیوهای بیشتر را در فردای اقتصاد ببینید:
www.fardayeegh...

Опубликовано:

 

29 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 22   
@nima_pz
@nima_pz Год назад
بی صبرانه منتظر ادامه بحث یا قسمت دوم گفت و گو هستم ممنون از فردای اقتصاد🙏💐
@maleknakhie4760
@maleknakhie4760 Год назад
بحث جالب و مفیدی بود
@paryrar6969
@paryrar6969 5 месяцев назад
دلیل تنهایی استراتژیک اشاره نشد
@arash.ert14232
@arash.ert14232 Год назад
پر توان باد دولت تمرکزگرا؛پاینده ایران یکپارچه
@Rq.designer
@Rq.designer Год назад
شما فساد سیستماتیک حکومت رو نادیده میگیرید.
@AFSHIN2931
@AFSHIN2931 Год назад
بسیار جالب بود ...و نگاهی جدید بود ...بیچاره ملت ایران که محاصره شده از دشمنان خارجی و خائنین داخلی
@HershD
@HershD Год назад
تحلیل بسیار جالبی بود
@aryo.e
@aryo.e 2 месяца назад
thanks
@RFRF392
@RFRF392 Год назад
ادمین محترم اگر کامنتی رو لایک نکنی یا جواب ندی چون آی پی ما که از ایران با فیلترشکن وصل میشیم مرتب عوض میشه نمایش داده نمیشه.
@sadelohhh7717
@sadelohhh7717 Год назад
با سپاس از فعالان در برنامه ،، بحث بسیار خوب و مهمی بود لاکن در تنظیمات صدای مهمان و مجری ،کمی بی‌دقتی بنظر می‌رسد که تقاضا دارم توجه فرمایید.،،، سپاس فراوان.
@sadelohhh7717
@sadelohhh7717 Год назад
دوستان عزیز متوجه باشند که در یک زمان معین و کوتاه ،نمبشود پیرامون جمیع مشکلات و موانعی در ن نظام بحث نمود ،. اگر عزیز ان به تک تک برنامه‌هایی که ضبط و پخش شده مراجعه فرمایند ،بسیاری از مسایل مطرح شده که بعضاً مفید و مطابق واقع بوده .
@rezarahimi3109
@rezarahimi3109 Год назад
خیلی مفید بود مرسی از کانالتون
@jameskashani6478
@jameskashani6478 Год назад
دوستان چرا پرسش نادرست مطرح میکنید و افکار عمومی را منحرف می کنید روابط بین‌الملل براساس منافع ملی شکل میگیرد پرسش درست این است که چرا ایران نمی خواهد با دیگران همکاری کند و حالا پاسخ روشن می شود چرا؟ زیرا ایران منافع ملی خود را در درون مرزها تعریف کرده است چرا؟ زیرا پس از شکست تاریخی جنگ ها ترجیح ایران ماندن در درون مرزها است یعنی قصد توسعه امپراطوری ندارد چرا ؟ چون منابع عظیم مالی لازم دارد و مردم ایران حاظر به پرداخت هزینه های آن نیستند چطور؟ همین الان که که ایران منافعی را در کشور یمن تعریف کرده ایرانیان با آن مخالف هستند و دغدغه آنها برداشتن حجاب است یعنی ایرانی ها حاظر هستند برای یک تار موی زن کشته شوند اما حاظر نیستند دولتشان را برای حفظ منافع ملی در یمن حمایت کنند در ضمن تقریبا همه اطلاعات مهمان برنامه شما نادرست بود
@maleknakhie4760
@maleknakhie4760 Год назад
میتونم بدونم منافع ملی ما در یمن چیست؟
@Rq.designer
@Rq.designer Год назад
​​@@maleknakhie4760این پفیوزای بیسواد جیره خور منظورش منافع خودشونه نه منافع ما مردم.
@Rq.designer
@Rq.designer Год назад
جمهوری اسلامی همه ی ثروت کشور رو خرج تروریستای تمام دنیا میکنه بعد توی الدنگ ادعا میکنی منافع در داخل مرز تعریف شده؟ چند سالته پسرم؟
@jameskashani6478
@jameskashani6478 Год назад
@@maleknakhie4760 منافع ملی ما در یمن اعمال قدرت نظامی برای عقب راندن دشمنان یعنی عربستان و متحدین آن است. یعنی شما نمیدانید که عربستان سهم صادرات نفت ایران را در اوپک در اختیار گرفته است یعنی شما نمیدانید که پس از فشار حوثی ها عربستان حاضر به برگرداندن سهم صادرات نفت ایران شده است یعنی شما نمیدانید که در صورت یک جنگ احتمالی عربستان در حمله به ایران مشارکت خواهد کرد و تجربه تاریخی ساسانیان و حمله اعراب تکرار خواهد شد من فکر میکنم که شما دارید شوخی میکنید
Далее
FATAL CHASE 😳 😳
00:19
Просмотров 1,3 млн
"Когти льва" Анатолий МАЛЕЦ
53:01
حزب توده | از آغاز تا 57
1:00:52
Просмотров 98 тыс.
FATAL CHASE 😳 😳
00:19
Просмотров 1,3 млн