Тёмный

چشم مصنوعی یا شبکیه مصنوعی؟ آیا پیوند چشم امکان پذیر است؟ آیا نابینایی قابل درمان است؟ 

Hamid Med.
Подписаться 17 тыс.
Просмотров 432
50% 1

#retina #blindness #artificialretina #شبکیه# نابینایی
برای بسیاری از افراد به ویژه کسانی که در معرض تحلیل شبکیه هستند تا بینایی خود را از دست داده اند، چشم به راه پیشرفت فناوری ها و درمان های نوین برای جلوگیری از نابینایی یا بازگشت بینایی هستند. در این ویدیو در مورد علت ناتوانی در پیوند چشم و دست آورهای کنونی در زمینه پیوند شبکیه توضیح داده شده است.

Опубликовано:

 

3 фев 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 10   
@salmarasuli3947
@salmarasuli3947 2 месяца назад
سلام دختر وپسره من مادر ذادی چشماشون ضعف بود الآن تقریبن یگ فیصد میبنه باید چی کارکنم خاهش میکنم جواب بدید
@HamidMed
@HamidMed 2 месяца назад
با عرض سلام، آیا یه چشم پزشک مراجعه کردید؟ علت رو چی گفتن؟
@user-lf8xb1fn6l
@user-lf8xb1fn6l 4 месяца назад
اگه شخصی چشم او در اثر برخورد ضربه و دیگری در اثر ترکیدن یک جوش چشم نابینا کامل شود امکان درمان بینایی کامل هست
@HamidMed
@HamidMed 4 месяца назад
موارد خاص نیاز به بررسی همه جانبه سابقه و وضعیت فعلی دارن و اصلا نمیشه این شکلی چیزی گفت. بنابر این بهتره به یک فوق تخصص قرنیه یا شبکیه مراجعه کنید و ببنید که امکانی برای بهبود هست یا خیر.
@hosseinhojatimohammdi6237
@hosseinhojatimohammdi6237 2 месяца назад
شبکیه مصنوعی لامبدا ویژن به کجا رسیده؟ژن درمانیو سلولهای بنیادی که بسیار گرونه امیدواری زیادی ایجاد کرده برای بهبود و حفظ بینایی که الان تو هندو بعضی کشورا تزریق سلولهای بنیادی فکر کنم درون زجاجیه برای بیماران شبکیه انجام میشه اما نمیدونم چرا fda تا این اندازه برا تایید این درمانها تاخیر و معطلی انجام میده
@HamidMed
@HamidMed 2 месяца назад
با تشکر از سوال شما. آخرین یافته های شبکیه مصنوعی که در سایت های معتبر علمی گفته شده بود رو در ویدیو عرض کردم، موارد دیگه مثل همون لامبداهم هست که دارن در آزمایشگاه فضایی همچنان برای ساخت نمونه اون تلاش می کنن یا استفاده از سلول های بنیادی. مشکل اینجاست که به خاطر پیچیدگی زیاد، حساسیت و ظرافت بسیار زیاد شبکیه و ارتباط عصبی اون با مغز دست یابی به نمونه ای که بشه بهش اعتماد کرد و به اصطلاح وارد مرحله تجاری بشه خیلی سخته، تا وقتی که تحقیقاتی باشه حرفی نیست اما اگر تایید بشه و عوارض داشته باشه همه از نهاد تایید کننده شاکی میشن که شما چرا مجوز دادی. معمولا تاییدیه سازمان غذا و دارو وقتی انجام میشه که در یک بازه زمانی نسبتا طولانی و در تعداد قابل اتکایی از افراد نتیجه مثبت یک اقدام پزشکی از ضررها و عوارض جانبی اون بیشتر باشه. البته با توجه به رشد تصاعدی علم بعید نیست که این تحقیقات یا مشابه اونها زوتر به نتیجه برسن.
@hosseinhojatimohammdi6237
@hosseinhojatimohammdi6237 2 месяца назад
@@HamidMed ممنون . یکی گفت هند تزریق سلولهای بنیادی انجام میده و دید بیمار رو و همچنین درک نور بیمار رو ۲ تا ۳ برابر میکنه و با پزشکان مشورت کروم اونها گفتن خیلی جاها انجام میدن ولی مورد تایید نیست ولی اون بیمارستان با اطمینان میگفت کارشون بی خطره .
@HamidMed
@HamidMed 2 месяца назад
@@hosseinhojatimohammdi6237 یکی از نگرانی ها، بحث درآمدزایی و جذب بیمار هستش که این موضوعات رو ابهام برانگیز میکنه. در حوزه پزشکی اگر کاری با موفقیت انجام بشه باید در نشریات معتبر رشته مربوطه مقاله های اون منتشر بشه و در مرحله بعد اون کار توسط گروههای دیگه در سایر کشورها تکرار و تایید بشه. اگر در هیچ یک از منابع معتبر پزشکی نشانی از کار این گروه نبینید، به نظرم کارشون قابل اطمینان نیست
@hosseinhojatimohammdi6237
@hosseinhojatimohammdi6237 2 месяца назад
@@HamidMed ممنون
@hosseinhojatimohammdi6237
@hosseinhojatimohammdi6237 2 месяца назад
@@HamidMed ممنون
Далее
У тебя проблемы?
00:20
Просмотров 750 тыс.
تشخیص، علت و درمان مگس پران
9:14
آیا مگس پران خطرناکه؟!
3:57