Тёмный

گفتگو درباره کتاب هستی و زمان هایدگر، استاد سیاوش جمادی 

گفتارها
Подписаться 19 тыс.
Просмотров 16 тыс.
50% 1

گفتگوی زنده زهره حسین‌زادگان با سیاوش جمادی مترجم «هستی و زمان»
مارتین هایدگر از مهم‌ترین اندیشه‌ورزان و فلاسفه معاصر به حساب می‌آید که در پیدایش و تولد جریان‌های مهم فلسفی نقش اساسی داشت.
.
از نظر این اندیشمند آلمانی، رسالت اصلی انسان، حقیقت‌جویی و احیای ارزش‌های انسانی چون حس همدردی و برادری است. نحوه نگاه هایدگر به موضوعات کهن و جدید سبب گرایش فلاسفه ایرانی به او شد.
.
سیاوش جمادی، متولد سال ۱۳۳۰ نویسنده و مترجم آثار ادبی و فلسفی، فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۳ و دارای تحصیلات کارشناسی ارشد فلسفه غرب از دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناسی ارشد ادبیات انگلیسی از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.
.
جمادی از نویسندگان مهمی است که در زمینه‌ی پدیدارشناسی و مسائل مرتبط با آن آثار انکارناشدنی و تاثیرگذاری را از خود به جای نهاده است.
بی شک هیچ کس نمی‌تواند سهم او را در معرفی و ارزیابی پدیدارشناسی، هرمنوتیک، مسائل و پیچ و خم های آن‌ها نادیده بگیرد.
.
📚ترجمه کتاب "هستی و زمان" مارتین هایدگر از زبان آلمانی به فارسی و تالیف کتاب "زمینه و زمانه‌ی پدیدارشناسی" که خود نشانگر تلاشی سترگ در ارتباط با فلسفه ورزی در این زمینه هاست، خود به گویایی موید چنین ارزیابی‌ای است.
.
چهارشنبه ۷ مهر ۱۴۰۰

Опубликовано:

 

26 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 44   
@mohammadrezakhalilian3731
@mohammadrezakhalilian3731 13 дней назад
درود بر استاد گرانقدر در این بیابان وطن که اندیشه های ناب با تریبون گرفتن مداحان به دیده نمیایند ،پدیدار شدن عاشقان حقیقت همچو جنابعالی که در برهوت و بیابان گمراهی ،چراغ راهی بدست گرفته و نور امید را در دل جامعه منور می پراکنند .کاری بسیار ارزشمند و قابل ستایش انجام میدهند الحق فهم هایدیگر و هستی و زمانش جز اینکه انسان عاشق باشد قابل تحمل نیست بار دیگر صمیمانه از شما سپاسگزارم که وقت گذاشتید و برای درک و اگاهی زبان از کام بر اوردید
@mojamal141
@mojamal141 Месяц назад
سپاس بسیار.
@hosseinfaraji6813
@hosseinfaraji6813 Месяц назад
آفرین بر اراده و احاطه استاد
@sattarkhatib3733
@sattarkhatib3733 3 года назад
درود . پرسش و پاسخ شنیدنی و اهمیتی که استاد به تفکر می دهند ستودنی . سپاس از کانال گرامی که آن را در اختیار ما گذاشتید .
@ajj1204
@ajj1204 2 года назад
درود بر استاد جمادی فوقالعاده مطالب جالبی اظهار فرمودند. سپاس
@kavehkhezri9922
@kavehkhezri9922 Год назад
فوق‌العاده، محشر و عالی.. سرشار از لذت هستی❤ کاش تا ساعت ‌ها ادامه داشت..
@aminmkh8065
@aminmkh8065 3 года назад
واقعا ممنونم
@goftarha
@goftarha 3 года назад
🌺
@khazaei65
@khazaei65 Год назад
​@@goftarhaممنون با احترام
@khiderkhidernizhad2126
@khiderkhidernizhad2126 7 месяцев назад
درود فراوان بر این استاد بزرگوار مترجم
@بازِنظر
@بازِنظر 3 года назад
جناب جمادی یکی از معدود کسانی هستند که به کارهای مشکل علاقه مندند ، بجهای " هستی و زمان " می توانستند چندین جلد رمان خوش خوان ِ ساده فهم ِ پرفروش ترجمه کنند و آینده شان را تضمین نمایند . به احترام آنانی که عادت به کنار زدن سنگهای بزرگ و سخت از مقابل قدمهای کم رمقمان داشته اند آیا می فرمایید بر نخیزیم و کلاه از سر بر نداریم به احترام ؟
@rouzbehazshab
@rouzbehazshab 2 года назад
What really are you talking about? Sorry. Your last question is very vague. In retrospective you should know that, i think.
@meti_a
@meti_a 3 года назад
بسیار مفید و زیبا
@arshammousavi9503
@arshammousavi9503 2 года назад
بسیارعالی❤️
@ارشیاشفیعی-ي4ي
@ارشیاشفیعی-ي4ي 11 месяцев назад
عااالی ممنون❤
@amrhssnn
@amrhssnn Год назад
چرا موسیقی پس زمینه گذاشتین؟ مگه فیلم سینماییه؟ این تصاویر چیه پخش میکنین از کیهان؟ چهره ی استاد رو نشون بدین که داره صحبت میکنه
@NimaqAlizadeh
@NimaqAlizadeh 3 месяца назад
Nice🎉
@بازِنظر
@بازِنظر 3 года назад
بهتر بود می پرسیدید آقای جمادی عزیز ، دانشگاه چرا شما را ادامه نداد ؟
@najmehshobeyri2338
@najmehshobeyri2338 12 дней назад
کاملا درست میگن، از هیچ دانشگاهی تا حالا هیچ فیلسوفی بیرون نیامده و کلاسها تکراریند
@rramyar5558
@rramyar5558 Год назад
با جناب جمادی ارجمند موافقم!... این سخن را آنان که این محیط های آموزشی(رشته های علوم انسانی ) را تجربه کرده آند،و اندکی هم اندیشه ورزی کرده اند،بخوبی درک می کنند!
@hadigholizadeh
@hadigholizadeh 5 месяцев назад
با درود و سپاس از گفتگوی بسیار پربار شما، آیا امکان حذف موسیقی پشت برنامه هست.
@kawannasseri4643
@kawannasseri4643 10 месяцев назад
خیلی آموزنده و عالی فقط یک نکته فکر می‌کنم آقای جمادی در آخر گفتگو نباید برای بدیهی بودن "تفکر نقادانه" یا "تفکر آزادانه" از عبارت "دایره‌ی مربع" استفاده می‌کردند چون این نشان دهنده تناقضه. به جای این عبارت درست تر بود می‌گفتند "دایره‌ی گرد" یا "مربع چهارگوش". اما این از آموزندگی و ارزشمندی آقای جمادی کم نمی‌کنه❤
@Ho3ain
@Ho3ain Месяц назад
✔️
@alimoradi7444
@alimoradi7444 2 года назад
درود بر استاد جمادی سلامت و تندرست باشید .میخواستم سوال کنم از کجا و چه کتابهایی رو شروع کردید برای خواندن فلسفه .
@Democritus460BC
@Democritus460BC 2 месяца назад
دقت نظر آقای جمادی ستودنی است
@حمیدرضالیمودهی
@حمیدرضالیمودهی 2 года назад
مصاحبه کننده متاسفانه در شأن بحث نبود و به دنبال آن نوع گفتگو و سوالاتی که طرح می‌کرد.
@پارساحائری
@پارساحائری 3 года назад
❤️♥️
@امیرناظم-ب9ن
@امیرناظم-ب9ن 3 месяца назад
شاخصه « حقیقت » اشکارگی ان است و نیاز به اثبات ندارد همه « مصادیق حقیقت » را میدانند ولی در تعریف و شناساندن ان در قالب یک جمله عاجز و ناتوان هستند ‌....حقیقت بنیان « وجود » یا « روی دیگر ان » است و اما « وجود » یا « حقیقت » چیست ؟ .....پایداری شاخصه ان است ...در حال بودن شاخصه ان است ...‌« قدرت » شاخصه ان است « حقیقت یا وجود را باید در توانمندیهای غیر مادی که جهان قابل مشاهده مادی اثری از قدرت ان است جستجو کرد این توانمندیهای مرتبط با هم با توانی در راس که « توان اراده » است و « توان امر » و « توان اگاهی » که قلمرو اراده است و توان « خرد » که مرزی که به ماهیت مفهومی اراده کل « خود» تعین نموده و « قاعده » و .......حقیقت را میتوان بازیابی پ انرا دریافت نمود ...حقیقت یا وجود در بعد کل از حد تصور ما که جزء هستیم خارج است اما در حد جزء و ظرفیت روح خودمان قابل درک است و اینکه حقیقت یا وجود چیست ؟ در حواب باید گفت « حقیقت اشکارتر از ان است که بتوان انرا تعریف نمود ...وجود؛ جمله نمود روی « حق » دان ...که « حقیقت » روی دیگرش ز پیدایی است پنهان ........
@hamidhamidy2489
@hamidhamidy2489 2 года назад
هستی ما همان فهم بما هو فهم است که همینکه می پرسیم و بخود جواب میدهیم وجود یا هستی خودش را بما نمود میدهد نمودی که در حال حضور دارد و یک بعد ثابت و لایتغیر دارد وجود به عدم تبدیل نمیشود این اصل ثابت پایداری و جاودانگی وجود بماهو وجود است و گذشته برایش بی معناست چون زمان در حال است و همیشه در حال است وجود روی دیگرش زمان است. یا به عبارتی در درون و ذاتش می باشد. و پیوستگی وجود فارغ از تفاوتهاییکه به ظاهر از انها بنظر و گمانمان می اید از ویژگیهای ذاتی ان است وجود بماهو وجود تکه تکه نیست بلکه در پهنایی در وسعت فراتر از کیهان ( حدود چهارده میلیارد سال نوری فاصله این کیهان در حدی که تا کنون شناخته شده ) بنحو پیوسته بهم وجود دارد و اندیشه و فهم و اگاهی سرشت ان است بعد ثابت و لایتغیر ان در حال بودن - پیوستگی ( جدا ناپذیری ) _ نامیری ( جاودانگی ) _ حکمت یا فهم حکم به درستی - می باشد
@امیرناظم-ب9ن
@امیرناظم-ب9ن 3 месяца назад
پرتاب شدگی +بازیابی ( دریافتگی » یا فهم ) یا خوداگاهی + احساس دو شاخصه لذت و رنج ،= مفهومی از وجود که در « حال » جریان دارد ....مفهوم هستی و زمان ساده تر از حد تصور و‌ بی نهایت سادکی ان موجب ابهام ان شده مثل ان روشنایی که بوسیله ان اشیاء دیده میشود وقتی بیش از حد درخشندگی یابد دیگر چیزی دیده نمیشود ....اما نه به دلیل اینکه چیزی نیست بلکه به علت درخشندکی بیش از حد ....بی نهایت سادگی انرا پیچیده مینماید در حالیکه این پیچیدکی ناشی از توهم است نه اینکه اصالت داشته باشد بلکه بی نهایت سادگی و اشکارکی ان اصالت دارد ....« بودن » بی نیاز از اثبات است ....هسته مرکزی ان ثابت و در کثرت و اجزاء تغیر و حرکت دارد و این نمود بیرونی ان است و در درون به همان « فهم و احساس » برمیگردد که اندیشیدن تعغیر و حرکت دارد و « حکم » « قاعده » « درستی در مفهوم اسیب نرساندن » لایتغیر و ثابت و شاخصه پایداری ان است و در عین حال این پایداری در « حال » بنحو ثابت « جریان » دارد ولی بازیابی یا اگاهی شاخصه « حرکتی و تغیر » دارد......و اما ماهیت « بازیابی » یا « اگاهی » چیست ؟ موضوعی که کمتر بدان پرداخته شده و پرداختن به مفهوم « وجود » بدون فهم ماهیت « فهم » راه بجایی نخواهد برد زیرا « وجود » جدای از این ماهیت وجودی نیست
@Jawad-93
@Jawad-93 Год назад
درود بر این بزرگمرد. به لطف ترجمه بینظیر استاد جمادی ما هم در افغانستان با هایدیگر آشنا شدیم.
@im2620
@im2620 3 года назад
یک مقدار بحث تعریف و تمجید از هایدگر شد بهتر بود یکی از بحث های ایشان را می گفتید تا قضاوت کنیم
@irajabshar1546
@irajabshar1546 6 месяцев назад
اینجا چقدر تعارف تیکه پاره می شه !
@mohammadyazdani6926
@mohammadyazdani6926 8 месяцев назад
چرا موزیک؟.
@Ahmad-nc6zl
@Ahmad-nc6zl 11 месяцев назад
همه چیز در کنترل اپوزیسیون میلیونی ری استارت است
@hossinkhoshroo8888
@hossinkhoshroo8888 Год назад
کتاب " چه چیز است آنکه خوانندش تفکر" را چه کسی ترجمه کرده؟
@mazdakmani
@mazdakmani 11 месяцев назад
آقای جمالی همانطور که در این ویدو صحبت میکنند،همانطور هم کتاب هستی و زمان را ترجمه میکردند بسیار روشنتر و خواندنی تر میبود،چرا باید کتابی را آنچنان ترجمه کرد که خواننده از آن فرار کند.ترجمه نکردن یک کتاب بسیار امانتداری بیشتری است برابر نویسنده اثر، تا ترجمه بد آن.
@Takhti93
@Takhti93 Год назад
این زن الان واقعا باید جلوی کسی همچون جمادی بشینه؟؟؟؟؟؟
@yousefnadjarzadeh
@yousefnadjarzadeh Месяц назад
هستی نتیجه معناست اما زمان جز معنای هستی نیست. یا به عبارتی در خود صاحب معنی زمان معنا نیست. انسان قادر به فهم معنایی است که خود او آن معنی را معنا کرده باشد. معنی ناشی از انسان جز علم نیست بلکه ناشی از کشف مشاهدات و تجربه کردن موضوعات مشاهده است در صورتی که صاحب معنا خود علمی است که همان فضای آسمان غیر قابل قیاس باشد با علم خود اراده به معنای هستی میکند. شکل تمثیلی آن هوای احاطه شده بدور زمین است که حکم وجود خودآگاه هوشمندی با قواعد مانند قواعد آسمان مختار در چرایی چینش ، آفرینش و چگونگی جنباندگی جنبش جنبندگان درون خود است که هیچ یک از جنبندگان در آن قواعد مختار نیستند و فقط اختیار جنبندگان مظروف او در چگونگی جهت جنبش زیستن در شکل های جبر و اختیار مختارند.
@abbasmortezaei4200
@abbasmortezaei4200 Год назад
پیچ گوشتی تو مخ کسی که این موسیقی رو گذاشت رو این سخنرانی.
@Mostafa-gt1fo
@Mostafa-gt1fo Год назад
عالی بود
@sattarkhatib3733
@sattarkhatib3733 3 года назад
فیلسوفان بزرگ یونان , کاسموس را تبدیل به موضوع تفکر کردند و این بسی درخشان است .
@mohamadazad7001
@mohamadazad7001 2 года назад
was ist
Далее
"Когти льва" Анатолий МАЛЕЦ
53:01
Kubernetes 101 workshop - complete hands-on
3:56:03
Просмотров 1,6 млн
مارتین هایدگر: هستی چیست؟
17:32
Просмотров 17 тыс.