34:07 bu jr den gelen talismanlar 16 tane magic bag'te vardı 15 üzerimde a(ayrı ayrı oldu) npc ye gorev sıfılrma olayı için veremedim res'ten önce bende mi sorun oldu acaba niye bag'tekileri üzerine koymadı 13 haziranda benim görevler sıfırlanmaz mı bilen varmı?
Serverda çok mage ve okçu varsa Lycaon Hammer şart çünkü hem Flame hem Glacier hem de Lightning Resist veren tek weapon Lycaon. O sebepten pahalı maalesef :)
Reis biraz şöyle trinalı upgrade felan dene ya ne biliyim 8 e raptor atmaya çalış shard felan atmaya çalış,senin videolar sıkmaya başladı haberin olsun çünkü videon önerilenlere düştügü an videoyu izlemeden insanlar neler çekdigini tahmin ediyor zaten.
Söylediğiniz şeylerin tamamı şans oyunu yani kumar. Bu seride bunları yapmak kolay işler değil. Hepsi bir maliyet. Benim amacım charı geliştirmek ve bunun için sizin hep aynı şeyler dediklerinizi yapmak zorundayım. İlk defa bir videoda olumsuz yorum gelmedi dedim, ilk olumsuz yorumu gayet keyifli bir video olmasına rağmen siz yapmışsınız tebrik ediyorum. Videoyu baştan sona izlerseniz upgrade yaptığımı, kendi itemimi kendim bastığımı da görebilirsiniz. He diyorsanız ki ben izlediğim halde bunları düşünüyorum, ona diyecek bişey pek bulamıyorum. Sıkmaya başladı ise bu söylediğiniz büyük upgradeleri yapan çok fazla yayıncı var, youtuber var.
Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim hocam :) Krallık biraz sermaye istiyor, biz bu oyuna kuruş para vermeden oynuyoruz o yüzden oraya bütçe ayırmam imkansız :) çok sağolun eksik olmayın :))
bir karuslu olarak karuslara üzüldüm karuslar çok dağınık oynadı heleki mage tam bir ofsayt paso db priesete kup geldikçe kup preset atmalıydı yazık oldu karusların yenilmsine üzülüyorum çünkü karusluyum :D
@@sefaiyiyazc3024 Sövme kral niye sövüyorsun salla item odaklı olma boşver alternatifiyle takıl oyundan keyif almaya bak keyif vermiyorsa altf4 çek ertesi gün girersin ya da canın ne zaman isterse :)