🤩Kwartfinale beker gehaald! Keeper gaat in de fout | RBC pakt TSC | Bal in de winkelhaak | Backflip!

RBCFans
Подписаться 1,2 тыс.
Просмотров 3,1 тыс.
50% 1

Kwartfinale beker gehaald! Keeper gaat in de fout | RBC kegelt TSC uit de beker | Bal in de winkelhaak | Backflip! | KNVB Beker
RBC wist vandaag een grote overwinning te boeken op competitiegenoot TSC uit Oosterhout. De Roosendalers hadden het lastig in de eerste helft. Bij de rust was het 1-0, waar TSC ook door goed spel kansen had op een doelpunt. Dat eerste doelpunt was trouwens een beauty van een goal. Vanuit een genomen hoekschop van Jay-Jay Meierdres schoot Moustafa Mohammad vanuit de tweede lijn in de verre kruising. In de rust veranderde er veel. Er werden wissels toegepast en al snel werd het 2-0. Eerst werd nog een goal afgekeurd vanwege hands, iets later ging de keeper van TSC in de fout en stompte een bal in zijn eigen doel. Daarna ging het hard. De ene na de andere treffer kwam op het scorebord. Naast Mohammad scoorde ook nog Jelte Pal (2x), Tom de Bonte en Jens Wirix.
#Kwartfinale #Bekerduel #Bekergevecht #Feest #Hoofdtoernooi #Bekerclash #Keeper #Doelpunt #Doelpunten #Voetbalwedstrijd #Voetbal #KKD #Eredivisie #Bekersprookje #Finale #Goals #Kruising #Keepersfout #KNVBBeker #Hands #Gelekaart #Schorsing #FYP #Foryourpage #Viral #Viralvideos #Knockoutfase #ESPN #Roosendaal #Oosterhout