🥵 RBC houdt Hoek in bedwang | Blijven vechten | Prachtige vrije trap | Derde Divisie | Voorbereiding

RBCFans
Подписаться 1,2 тыс.
Просмотров 1,7 тыс.
50% 1

RBC kwam gisteravond in actie tegen de Zeeuwse ploeg HSV Hoek, dat uitkomt in de Derde Divisie. In de eerste helft had de ploeg van hoofdtrainer Mark Klippel het zwaar. De ploeg van Gérard de Nooijer kreeg grote kansen om de score te openen, maar deed dit slechts eenmaal. Wel waren er twee buitenspel doelpunten. In de tweede helft kwam het duel wat meer in evenwicht. Vincent van Hoof schoot vlak na rust direct raak uit een vrije trap. Daarmee werd de thuisploeg in het zadel geholpen.
Over en weer waren er kansen, maar RBC was het dichtst bij de overwinning. De ingevallen Mark Romantsov leek de 2-1 binnen te schieten, maar een katachtige redding van de doelman voorkwam het doelpunt. Uit de daaropvolgende corner trof Tom de Bonte de paal met een hakbal.
Aanstaande zaterdagavond continueert RBC de voorbereiding met een thuisduel tegen HB Amsterdam.
#Voetbal #RBC #Roosendaal #Willem II #WillemII #Tilburg #Noord-Brabant #Waardenburg #Oefenduel #Voorbereiding #Zomer #kampioen #kampioenschap #Champion #KNVB #doelpunten #Soccer #KKD #Winst #bekertoernooi #Eredivisie #groundhoppen #groundhopper #KNVB #Amateurvoetbal #Eersteklasse #Vierdedivisie #periodetitel #Kampioenschap #Kampioenskoorts #titel #fyp #Foryourpage #Viral #viralvideos #volleys #goal #goals #satisfying #satisfyingvideo #Sfeer #Supporters #Mooiegoals
Meer zien van RBC: Abonneren: / @rbcfans1912 Website: www.rbcfans.nl/ Website: www.rbcvoetbal... Facebookpagina: / svrbc Twitter: / rbc_fans