🥵VERSCHRIKKELIJK IN BLESSURETIJD ONDERUIT | RBC versus Capelle | Vechten tot het eind

RBCFans
Подписаться 1,2 тыс.
Просмотров 1,9 тыс.
50% 1

RBC speelde vandaag de laatste generale voor de competitiestart in de Vierde Divisie C. Het trof vandaag een kampioenskandidaat van de Vierde Divisie B. De Roosendalers kwamen al snel op voorsprong, maar moesten daarna toch vooral verdedigen. In de tweede helft kwam Capelle op voorsprong na een 1-0 voorsprong vlak na de start van de eerste helft.
RBC kwam nog terug via een toegekende strafschop, maar in de blessuretijd ging het alsnog mis en werd een kopbal bij de tweede paal vanuit een corner gepromoveerd tot doelpunt.
Komend weekend begint de competitie in de Vierde Divisie C en opent RBC tegen EVV Echt in het eigen Atik Stadion.
#Voetbal #RBC #Roosendaal #Capelle #vvkapelle #Noord-Brabant #Oefenduel #Voorbereiding #Zomer #kampioen #kampioenschap #Champion #KNVB #doelpunten #Soccer #KKD #Winst #bekertoernooi #Eredivisie #groundhoppen #groundhopper #KNVB #Amateurvoetbal #Derdedivisie #Vierdedivisie #periodetitel #Kampioenschap #Kampioenskoorts #titel #fyp #Foryourpage #Viral #viralvideos #volleys #goal #goals #satisfying #satisfyingvideo #Sfeer #Supporters #Mooiegoals
Meer zien van RBC: Abonneren: / @rbcfans1912 Website: www.rbcfans.nl/ Website: www.rbcvoetbal... Facebookpagina: / svrbc Twitter: / rbc_fans