Ben bu müfredatı anlamıyorum arkadaş. Hatim edercesine bu yazarları ve onların hikâyelerini ezberlemek ne işe yarayacak çok merak ediyorum. Onemli olan bu yazarların benimsediği fikirleri düşünceleri öğrenmek değil midir? Önemli olan bu hikayeleri okutmak ve ana fikrinin ne olduğunu anlamak değil midir? Böyle giderse türk edebiyatında donanımlı insanların yetisecegine inanmıyorum.
11.Sınıf Sınavda Sorumlu Olduğunuz Konular: ✅Edebiyat ve Toplum İlişkisi ✅Edebi Akımlar ✅Hikaye ve Genel Özellikleri ✅1923-1940 arasında Hikaye ✅1940-1969 arasında Hikaye ✅Yazım Kuralları ✅Noktalama İşaretleri ✅Cümlenin Öğeleri ✅Kitapta 14-69 sayfalarından sorumlusunuz.
Burdan milli egitime sesleniyorum bir insan nefret ettigi bi dersi (üniveriste sinavinda cikmayacak olan bir dersi )sadece yazili icin calisirsa hic bir ise yaramaz ben söyleyeyim evet kültürümüzü ögrenmemiz önemli ama ben bunlara sirf mecburiyet olarak bakiyorsam o zaman zaten bana hic bir yarari olmuycak
Geçen sene edebiyat hocam daha fazla çalışayım diye sözlülerime düşük verdi ve edebiyattan kaldım, baraj ders de olunca soluğu burada aldım çok teşekkür ederim.
Bugün sınav olduk sınavda çıkanlar : -1923-1940 döneminde verilen eserlerin özellikleri -Yazar eser eşleştirmesi -Edebiyat-Toplum ilişkisi -Cümlenin ögeleri ve yazım yanlışları -Akımlar (boşluk doldurma)
EF-SA-NE anlatiyorsunuzz. Gercekten tavsiye ediyorum. Cok yararini gorursunuz. Benim hicbi bilgim yoktu ve sadece bu videoyu izleyerek herseyi anladim. Allah razi olsun sizden. Seviyoruz sizi♥♥♥
Hocam çok teşekkür ederiz bizim sınav tarihlerimiz daha belli değil ama hem tekrar açısından hem de sınav için çok güzel bir video hazırlamışsınız emeğinize sağlık🥰🤩
hocam bu seneki müfredatta aynı 20 gün sonra sınavlarım var ve şimdi den hazırlanmaya başladım sayenizde hiç bir eksiğim kalmadı gördüğüm herkese sizin kanalınız olan hocalara geldik kanalını taavsiye ediyorum.
Hocam çok güzel anlatıyorsunuz. İki gündür not alarak çalışıyordum birşey aklımda kalmıyordu videolarınızı izleyerek her şeyi anladım ve her şey aklımda kaldı.
Arkadaşlar sayısalcı olmak demek sözel kısımdan yoksun kalmak demek değildir tıpkı sozelcilerin de matematik bilmesi gerekliliği gibi ... Olaylara biraz daha geniş pencereden bakmanızı öneririm kültür bunlar kültür.
Videolarınızı beğenerek izliyorum çok güzel anlatıyorsunuz. Ben cümle ögelerinde çok kötüydüm ama sayenizde ciddi ilerleme kaydettim. Çok teşekkür ederim. Ama maalesef bir sorun var. Ben sayısalcıyım. Siz normal olarak eşit ağırlıkçılara göre de anlatıyorsunuz. Ama nerenin eşit ağırlıkçılar nerenin ortak olduğunu söylemiyorsunuz. Ayırmak çok zor oluyor bana göre. Ben çok kararsız kalıyorum. Onlara çalışsam zaman kaybı olacak, çalışmasam emin olamıyorum tam. Bana lazım mı değil mi? diye. Lütfen belirtin bunu bundan sonraki videolarınızda . Nerenin ortak, nerenin sadece eşit ağırlıkçılar için olduğunu. Bu uyarıyı dikkate alırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. :)))))))
sayılsalcıyım ve bayadır derse girmedim fizik biyoloji kimya edebiyat matemetik 0 ve yüzyüze sınava 10 gün var diğer dersleri de saymıyorum. sınıfta kalmasam iyi
Jack London ('') Vahşet'in Çağrısı(')('')nda savaşın karanlığını anlatır. Böyle olması gerekmiyor muydu? Yani çağrısında derken tırnak işaretiyle ayırması gerekmiyor muydu onu soruyorum.
Sorun dersin zorluğu değil sorun 1 güne 3 sınav sokmaları edebiyat fizik İngilizce aynı gün ama felsefe tek başına salı gününe hükmediyor cuma günü hiç sınav yok gerçekten iğrenç bir sistem edebiyat ve matematik tek olması gerekiyor ama programı hazırlayanın umrunda mı tut şunun ucunu döşiyelim abi diyo