Öğrencilerin eleştirirkenki rahatlığına, çarpıcı sorulara rağmen rahat cevaplara bakın. Bu sorular bu şekilde günümüz şartlarında sorulsa hayatları biterdi.
Boş konuşuyorsun aç bak şu anda tayyip erdoğana öğrenciler kaç farklı söyleşi yaptı açıp bilmiyorsun ağzım var diye konuşuyorsun bu konularda gelip tartışacaksan siyaset bileceksin siyaset
@@utkuefeboruc531 Öğrenciler mi? Nerede yapılmış söyleşi? Şu en son 10-15 tane akp il örgütünden çoluk çocuğu karşısına dizip, hiçbir halta yaramayan soruların sorulduğu sözde söyleşiden bahsetmiyorsun herhalde?
90lı yılların nesin güzel yahu. Katledilen gazeteciler, yakılan aydınlar, kudurmuş teröristler, her zamanki gibi yolsuz siyasetçiler, faili meçhul cinayetler ve daha da karanlık olaylar.
Bir şeyin ya değeri vardır ya da fiyatı vardır. Fiyatı olan bir şeyine yerine yeni bir fiyat koyabilirsiniz ama değeri olan bir şeyin yerine bir şey koyamazsınız. 🖤
İzlerken fazlasıyla keyif aldım.. Keşke günümüzde de böyle özgür düşünce ortamı olsa, biz de sorularımızı bu şekil çekinmeden, korkmadan sorabilseydik. Bir genç olarak bir kez daha bu yılların güzelliğini anlamış bulundum.
Kendisiyle aynı ideolojik çizgide olmasam da Fazilet Partisi adayı Oya hanım kendini çok güzel ifade etmiş. Gelen konuklar içerisinde Adalet hanımdan sonra en iyi konuşan ve önyargılı, provokatif sorulara rağmen gayet saygılı ve düzgün bir üslupla sorulara cevap vermiş.
Türkiye ve kısır tartışmaları... Öyle bir atılım olmalıydı ki, memleket meselelerinin çözümü için daha faydalı bir ortama geçiş sağlanmalıydı. 99 seçimleri sonrasında kurulan hükümette bunu becer(e)meyince, 2002'de ucu boklu yola girdik. Orada oturan kadın politikacıların da arasında, Türkiye'nin bu kokuşmuş karanlığından kurtulması için samimi olarak çalışmak isteyen bilinç sahibi tek kişi herhalde Adalet hanım olsa gerek. Diğerlerini pek tanımasam bile az buçuk çıkarımda bulunmak mümkün...
yaptığınız işi tebrik ederim ama videolara ne bir altyazı desteği var ne de hızlı yükleme. Bir olayla ilgili programı mutlaka benzeri yaşandığında veya birisi öldüğünde izlememeliyiz.
Bugünkü sözde gazeteciler Birand'dan örnek alsınlar. Dikkat ettiyseniz bugünkü tartışma programlarında gazeteciler hep aynı kişileri çağırıp konuşturuyorlar. Halbuki Birand'ın zamanındaki gazetecilik böyle değildi. Farklı görüşlerden farklı insanları çağırıp konuşturuyorlardı.
Hep diyoruz ya peki şimdi böyle siyasetçiler kaldı mı, bu cesaretli gazeteciler nerede diye. Siz hala bu kadar kaliteli, gündemi takip edip entelektüel saygılı gençliğin kaldığını düşünüyor musunuz? Asla. Gençlik de bir o kadar boş ve ses çıkaran bir guruha döndü.
Entelektüel ve saygılı bir gençlik arıyorsunuz fakat bugün gençlerin nelerle uğraşmak zorunda olduğunu düşünmek hoşunuza gitmiyor. Kolaylıkla hor gördüğünüz gençlik, ne zaman ve ne şartlarda olunduğu fark etmeksizin ülkeyi kalkındıracak kişilerdir. Bugünün siyasetçilerinin kavgacı ve ayrıştırıcı bir dili her konuda sürdürmesi en çok gençleri etkiliyor. Gençlikten yakınmanın hiç bir faydası yok, olamaz da. Gençlikteki potansiyeli kullanacak alanlar yaratılmaya gerek görülmüyor. Fakat ülkenin içinde bulunduğu bu kutuplaştırılmış durumda dahi, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan milyonlarca genç var. Bu insanları hakir görerek daha iyi bir gelecek yaratamazsınız.
Öğrenciler, konuşmacılara; konuşma özgürlüğü tanımadıkları halde yaşama özgürlüğünden,okuma özgürlüğünden bahsediyorlar. Evet güzel bir platform tartışma açısından fakat öğrencilerin konuşma hakkı tanımaması benim zoruma gitti...
Memleketimin insanıydı kendisini hiç görmedim ama eserleriyle tanıdım ülke önemli bir değerini kaybetti Nallihanimizin insanıydı Ayhan Sümer kardeşine kavuştu.
@@hakancevikel7368ateist olup olmaması doğru fikirlerini kitaplarını kabul etmeme engel neden olsun ki Kahramanmaraş,çorum.sivas ta insanları diri diri yakıp işkenceler yapanlarda Müslümandı ki peygamberimiz bir karıncayı incitmezken Müslüman olduğunu düşünüp insan yakma işkence etme vs peki bunları yapanlar ne oluyor