Copa Catalunya juvenil: l'Amposta fa patir a l'Espanyol (1-2)

Canal TE24
Подписаться 619
Просмотров 998
50% 1

L'Amposta juvenil, campió de la categoria preferent, va jugar dissabte contra l'Espanyol A en l'eliminatòria de la Copa Catalunya. Partit igualat amb molta gent a l'estadi i en el que l'Espanyol es va imposar per 1-2.
El visitant Lluc Castell Solé, jugador ebrenc que viu a Sitges (el pare de Freginals i la mare d'Amposta) va obrir el marcador al minut 25 amb una bona rematada amb el cap. A la represa, l'Espanyol va tenir dues situacions per ampliar el marcador. I va ser Lluc qui va tornar a marcar arran d'una bona acció individual. Acte seguit, una errada del porter visitant va aprofitar-la Longan per fer l'1-2. Amb el partit trencat, l'Espanyol va poder decidir però no va fer-ho i en els darrers minuts, arran de dues faltes, l'Amposta va poder empatar.
El partit va ser la cloenda a una temporada de somni amb l'ascens a Lliga Nacional.