Тёмный

Cum să scazi Glicemia (și glicata) NATURAL 

Pacientul 2.0
Подписаться 343 тыс.
Просмотров 196 тыс.
50% 1

Afli 7 metode simple, ieftine, pentru acasă, să reduci nivelul ZAHĂRULUI din sânge + 5 alimente naturale cu efecte miraculoase.
Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: / pacientul20
Informațiile din acest video au fost verificate și VALIDATE MEDICAL de dr. Mihaela Vlăiculescu, medic primar Diabet, Nutriție, Boli metabolice, căreia îi multumim pentru ajutor. Pe doamna doctor o găsiți la Clinica ta de diabet, Clinica Diabnutrimed: www.clinicadedi...
www.facebook.c...
Vreau să cred că voi, toți abonații noștri care ați fost diagnosticați cu diabet zaharat, sunteți pacienți responsabili, mergeți periodic la medicul diabetolog, primiți tratament și îl urmați în mod corect, exact-exact așa cum v-a fost recomandat. Asta ar trebui să vă țină departe de creșteri și fluctuații ale nivelului glucozei din sânge, deci departe și de complicații.
Să nu înțelegi greșit că dacă faci aceste lucruri pe care ți le voi spune înseamnă că poți să renunți la tratamentul primit de la medic. Ferească și păzească! Așa ceva prin cap să nu-ți trăznească! Tratamentul este tratament, nu îl înlocuiește nimic, dar având grijă și la aceste lucruri de care o să îți zic, riscul să faci vreo criză hiperglicemică este foarte, foarte, foarte mic. Și bagă la cap repetând obsesiv: „Dacă mi-e rău, mi-am facut-o eu singur, glicemiile cresc dacă le dau motiv!” Iar ceea ce are influență sunt alegerile alimentare, unele medicamente, stilul de viață sedentar și stresul. Bun! Păi să vedem acum care sunt metodele alea naturale care îți vor ține glicemia în limitele normale, ținând-o-n frâu să n-o ia razna în sus. S-o ia la vale:
1. Limitează consumul de carbohidrați
Nivelurile de zahăr din sânge sunt puternic influențate de numărul de carbohidrați pe care îi consumați. Acesti carbohidrati sunt de fapt zaharurile din alimente, in primul rand glucoza. Nu zice nimeni să îi excluzi în totalitate din alimentație, pentru că au și ei rostul lor. Trebuie doar să știi care este pentru tine cantitatea zilnică permisă și să nu o depășești.
2. Mănâncă alimente bogate în fibre
Fibrele ajuta la scăderea zahărului din sange și la stabilizarea nivelului de glucoză, iar dovadă stau acele persoane cu diabet zaharat de tip II care consumând zilnic cel puțin o ceașcă de fasole, năut sau linte, au reușit să scadă nivelul glicemiei.
3. Practică mișcarea în mod regulat
Să ne mobilizăm, zic! Gata cu clocitul pe canapea. Ajunge! Orice activitate, că e mers pe jos, cu bicicleta sau alergare, înot sau de greutăți ridicare, orice activitate, oricât de intensă, pentru glicemii e recompensă și oricum ar fi e mai mult decât lâncezeala în așternut.
4. Bea apă si menține-te hidratat
Apa reduce imediat nivelul de zahăr din sânge, ajutând rinichii să elimine excesul prin urină.
5. Controlează-ți stresul
Stresul determină organismul să secrete două substanțe chimice păcătoase, doi hormoni, glucagonul și cortizolul, care cresc nivelul zahărului din sânge. Relaxează-te așa cum îți place (poate citind, poate meditând) și dă cu stresul de pământ.
6. Dormi suficient
Ceea ce scade glicemia este să dormi suficient: între 7 și 9 ore pe noapte. Lipsa somnului și tiparele slabe de somn afectează sensibilitatea la insulină și nivelul zahărului din sânge, stimulează pofta de mâncare și favorizează îngrășarea, crescând și la cei sănătoși riscul de diabet, d’apoi glicemia când pancreasul nu funcționează corect. Dacă nu dormi cât ar trebui, vezi întâi unde greșești poate fără să-ți dai seama, și îndreaptă lucrurile.
7. Mănâncă alimente bogate în crom și magneziu
S-a constatat adesea că persoanele cu diabet au deficit de micronutrienți. În diabet sunt importanți doi dintre ei - cromul și magneziul - care pot ajuta la reducerea zahărului din sânge.
8. Încearcă și metode naturiste
Oțetul de mere, scorțișoara, semințele de schinduf, ceaiul verde și cel negru, toate au capacitatea de a reduce nivelul de zahăr din sange și de a crește sensibilitatea la insulină. Poate că nu atât cât ți-ai dori, poate modest, dar tot contează, acolo, nițel. Iar în rest... din partea noastră, cu deferență, recomandarea de perseverență!
---
Facebook: / pacientul20
Instagram: / pacientul2.0
TikTok: / _pacientul2.0
EHealthRomania: ehealthromania...
Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm săptămânal despre sănătate pe subiecte cum ar fi nutriție, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.
Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopoțel ca să primești notificări când postăm: / pacientul20
#sanatate #diabet #glicemie

Опубликовано:

 

30 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 171   
Далее
Top 15 Alimente Bune pentru DIABET
10:33
Просмотров 586 тыс.
Care este GLICEMIA CORECTĂ
12:11
Просмотров 377 тыс.
Ce sa NU FACI atunci cand MASORI GLICEMIA
10:27
Просмотров 329 тыс.
PreDIABETul se vindecă. Iată cum!
7:55
Просмотров 183 тыс.
Cele mai bune 13 Fructe pentru DIABET
6:48
Просмотров 433 тыс.