Orhan kanal aç Orhan. Ne cekicem diye dusunuyorsan hicccc düşünme. Otur kameranın karşına havadan sudan konuş. Hiç tanımam etmem seni ama konuşman, diksiyonun özellikle konuşmalarının içerikleri... Cogu zaman seni dinlerken dolu dolu bilgiyle harmanlanmış bir insan dinliyorum hissiyatı veriyorsun. Yolun açık olsun.
Suan yeni bir sey fark ettim. Orhan erdinç abimizin babası Yaşar erdinç hocamızmis galiba. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. üstad harika yürekli bir insandı. Sevgi minnet ve rahmetle anıyoruz
Manevi değeri olan bir şeyini alamazsın mesela? Annenden hatıra bir antika kolye ya da birinin senin için çizdiği bir resim? Her şeyi maddi düşünmeye gerek yok. “Vizyonlu birey”
Orhan'ın aşırı nazik olması, ömer'in bu kadar komik olması bile bu vodeoları izlemeye yeterli bir neden. Bu arada ilk ev ötekileri cidden resmen sollar...
Ömer nefes aldırdı bu bölümde bana 😂. Gerçekten çok mantıklı ve kuralına uygun yorum yaptı ya şükür dedim 😂. Bir mimarlık öğrencisi olarak cidden çok memnun oldum. İşin ehli olunca yorumlar da çok farklı oluyor. Çok teşekkür ederiz video için 👌. Ancak Ömer dış cephe ve mimari dil olarak da konuşabilirdi. Belki süre yüzünden çok değinememiştir ancak bu da yeterli 👌. Binaların çoğunun kütle olarak çok estetik olmadığını düşünüyorum çünkü. Çoğu da sürdürülebilir değildi ve bu beni çok rahatsız etti açıkçası.
Burak'ı 7/24 dinleyebilirim. Ben hayatımda bu kadar yumuşak, naif, karizmatik ve etkileyici bi ses ve diksiyon duymadım ya... 😅 Bi gün Burak'la saatlerce konuşmayı diliyorum 🙏🏽🤣
Ömer'i pek tanımaz ve sempati beslemezdim ama bu videoda öyle mantikli yorumlar yaptı ki çok hoşuma gitti. Ben kendi kendime ne yorum yaptıysam asagi yukari onları söyledi. Sevgiler.
Şu video sürelerini kısaltın artık ya izleyesim kalmıyo. 2x hızda izliyorum hep. Yarım saat video mu olur ? Son 1 aydaki videolarınızın yarısından fazlası yarım saat nerdeyse.