De beste fotball kampene jeg har vært på

Подписаться 6 тыс.
Просмотров 2 тыс.
50% 1

I dag skal jeg snakke om de beste fotballkampene jeg har vært på! 🤩⚽️
Hva er den beste kampen du har vært på? Hvis du ikke har vært på en kamp kan du kommentere hvilken stadion du vil besøke 👍🏻

@oliverrvik5784 3 года назад
Nydelig video! Fortsett sånn!👌⚽️⚽️ jeg ønsker ikke å delta på Giveawayen denne gangen men jeg kan fortsatt fortelle om den kuleste fotballkampen jeg har vært på og det var når det var Liverpool vs Chelsea på Anfield og jeg møtte nesten hele laget til Liverpool utafor et hotel noen timer før kampen, jeg fikk signatur på dekselet mitt av Jurgen Klopp da.👌⚽️⚽️
@jonasas7576 3 года назад
Sjukeste fotballkampen jeg har vært på var Eintracht Frankfurt mot Werder Bremen 6.10.2019 på Commerzbank Arena. Var i Tyskland for å trene med Frankfurts akademi U16 ;)
@henrikgranhaug4201
@henrikgranhaug4201 3 года назад
Liverpool vs Leicester. Straffescoring på overtid som sørget for at Liverpool vant!⚽️
@e1330
Den kulest fotballkampen jeg har vert på er på lerkendal stadio altså stadioen til Rosenborg. Og Rosenborg vant 5-2 og de spilte mot TIL
@TheLazyEdition
@TheLazyEdition 3 года назад
Jeg har bare vært på en fotball kamp.
@e1330
@@TheLazyEdition hvor
@@e1330 Jeg Husker ikke, men jeg var ett år når jeg så den.
@e1330
Du var sikkert på Arsenalkamp😂
@sebastiana.7051
@sebastiana.7051 3 года назад
Jeg møte en fotball spiller på åfk han heter Jørgen hatlehol jeg fikk autograf de var skikkelig kult elsker deg Sigurd
@danielflobjrkavag3584 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært på var Barcelona vs Real Madrid i 2017. Jeg heiet på Barcelona og det beste av alt var at jeg fikk se Cristiano Ronaldo og Lionel Messi! Messi er min favoritt fotballspiller!
@reddym4n876
@reddym4n876 3 года назад
Den beste fotballkampen jeg har vert på er Haugesund mot Rosenborg🙌🏼
@magnusakinfenwa2412
@magnusakinfenwa2412 3 года назад
Den kuleste kampen jeg har vært på Arsenal Sheffield und 1-1 på emirets. Det var første fangen jeg var i england
@Erik.kyvik09
@Erik.kyvik09 3 года назад
En gang jeg hvar på fotball kamp. Det er godset spilte da vannt godset 4 -0 men når kororåna er ferdig
@waldis3294
@waldis3294 3 года назад
Jeg har ikke vært på noen kamper i England men når korona er over skal jeg til London å se tottenham kamp, men jeg har sett mange kåffa kamper her i Norge. PS: Jeg spiller for kåffa.
Når korona er ferdig skal jeg se på Liverpool spille
@magnusrefstie5872
@magnusrefstie5872 3 года назад
Den beste kampen jeg var på var lsk viking i 2017 fordi da scoret lsk i det siste sekund, håper jeg vinner
@karlfreestyle
@karlfreestyle 3 года назад
Jeg har vært på el clasico
@emilsrengen7606
@emilsrengen7606 3 года назад
Er nok United-Liverpool da martial scorte i debuten og Benteke med brassespark, møtte også De Gea utrnfor stadion etter kampen
First
@hasanenbihia4364
@hasanenbihia4364 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært med i er barca mot Sevilla får en opplevelse❤️🥰
@mariusleikvangen7390
@mariusleikvangen7390 3 года назад
Jeg har hvert på Man United vs Bournemouth møtte en United legende og noen spillere. Har også hvert på noen start kamper
@teamdivisionvt7011
@teamdivisionvt7011 3 года назад
Det var i Florø det var Florø-Førde florø vant 3-1 og favoritt spilleren min skåret det var Peter Aase
@MrPaulerling
@MrPaulerling 3 года назад
Jeg har sett på mk mot start2 men ikke sånn populær lag og mk vant 4-2 håper jeg vinner har aldri vunnet før
@sylviaf.4519
@sylviaf.4519 3 года назад
Rosenborg-TIL 5-2
Dem vant 3´0
@matstrygsland6707
@matstrygsland6707 3 года назад
Den kuleste kampen jeg har vert på var på Wembley å så ligacup finalen mellom Manchester City og Aston Villa. Manchester city vant 2-1. Favoritt laget mitt er Manchester City
@kristoffersta5813 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært på var når jeg så Manchester United mot new Castle da United vant 4-1 på hjemmebane💯💯💯🔥🔥
( 2019 25 desember)
@somebody3237
@somebody3237 3 года назад
Jeg har ikke vert pånoen store fotballkamper men jeg har sett Hallingdal Fotballklubb mot Mjøndalen. Jeg husker ikke resultatet
Firt
@TheLisbethtollefsrud
@TheLisbethtollefsrud 3 года назад
VIF VS VIKING
@tobiasbakken6276
@tobiasbakken6276 3 года назад
Det må nok ha vært Norge mot Spania, meste fra den kampen var når king scoret på straffe på slutten av kampen. Jeg har også sett Barcelona på Eibar der jeg satt på fjerde rad, men også så jeg man city mot Sheffield utd på etihad
@kurtbuvik589
@kurtbuvik589 3 года назад
Det beste kampen jeg var på var rosen borg mot viking dem vant med 5 mål over viking jeg håper at jeg vinner kortene🙂🙂
@haakon6786
@haakon6786 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært på var når Liverpool vant 4-0 mot Barcelona i Champions League!
@knudsenkicker
@knudsenkicker 3 года назад
MarIver! Hyggelig at du kommenterer på kanalen min🤩 Jeg følger med på din kanal😃👍🏻
@alexanderskyrud7882
@alexanderskyrud7882 3 года назад
Beste kampen jeg har vært på er på camp nou. Barcelona mot athletico madrid. Barca vant 2-0. Messi og suarez scorte. Messi er min favorittspiller
@melkegudensaltvedt2845 3 года назад
Var på liverpool vs Barca liverpool vant 4-0 og jeg fekk selfie med Salah mane og messi
@Oscar_Tabrizi
@Oscar_Tabrizi 3 года назад
Liverpool Newcastle samme sesong som de vant nydelig kamp helt overlegene mitt første møte med Anfield
@andreashansen4039
@andreashansen4039 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært på er Utd mot watford, det var den første kampen Solskjær var parmanent manager for utd. å utd vant 2-1, Martial og Rashford skåret.
@football_simp5474
@football_simp5474 3 года назад
RBK vs ajax
@ulrikholstrm4808
@ulrikholstrm4808 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært på var når jeg så Liverpool mot city da Liverpool vant 3-1 👌🔥🔥🔥
@lucasgjemdal6920
@lucasgjemdal6920 3 года назад
Når Rosenborg slo Lillestrøm i en cup finale da møtte jeg fav spilleren min Pål andre Helland vi vant 1-0
@sindreandersen194
@sindreandersen194 3 года назад
Den beste kampen jeg har sett er PSG mot Manchester United i Paris når det ble 3-1 til United Jeg er United supporter forresten
@sebbeeu3366 3 года назад
Den kuleste kampen jeg har vært på er barca mot Liverpool da Liverpool vant 4-0 og den andre er da Liverpool vant Cl finalen mot tottenham
Den beste fotball kampen jeg har vert på er Strømsgodset mot husker ikke
@ejfooty8362
@ejfooty8362 3 года назад
Den beste kampen jeg har vært på var når Arsenal vant 2-0 mot Crystal Palace, når Oliver Giroud scoret et sinnsykt scorpionsparkmål.