Hervoton kaveri.😂👍 Varmasti löytyisi asiantuntija töitä Jääkiekon parista jos tänne 🇫🇮 vielä joskus palaa.
@PiLLeRi 3 месяца назад
Joo Don Father part2 ja värjäämää rapakon takasia tarinoita. Menis lempinimestä täysil jos ottais Jumbon leuan😂
@tonninsetelit
@tonninsetelit 3 месяца назад
Vitun huikea jakso. Olisi voinut kuunnella vaikka 2-3 tuntia vielä lisää. Iso hatunnosto Donskoille ja tsemppiä tulevaan "normaali" arkeen!
@Eerik2
@Eerik2 3 месяца назад
Nyt tais jäädä hyvää stooria kertomattaki jonku verran, hyvä jakso!
@MegaJanza 3 месяца назад
Oli kyllä todella hieno jakso. Mentiin vähän syvemmälle kuin normi lätkäpuheissa, tätä lisää 💯
3 месяца назад
Kyllä on alakunäppäilyistä selekiä että poka tullee Raahesta! Kertakaikkiaan on kiva kahtua!
@Nigoliz
@Nigoliz 3 месяца назад
Huikea jakso ja huikea pelaaja. Raksilan rankkarikisat ei unohdu koskaan. Hyvää juttua riittää niin ei muutaku kirjan muotoon ylös ja siitä junnuille esimerkkiä kasvusta NHL-pelaajaksi! Nuorelle urheilijalle paljon annettavaa varmasti värikkään uran kautta
@petrikomulainen8815
@petrikomulainen8815 3 месяца назад
Hyvä jakso. Ääni pätki mantereen toiselta puolelta vissiinki? Hyvä vieras ja huikeeta tarinaa. Jonelle zemppiä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen.
@maramultiainen6024 3 месяца назад
Oululainen jääurheiluyhteisö on tämän talven aikana jo saanut tutustua jääkiekkoiluun Oulun Jääkiekkoilijain järjestämien näytösotteluiden avulla. Oulun Kärpät saa ensi sunnuntaina vieraakseen Raahen Vesan jääkiekkojoukkueen. Ottelusta voimme odottaa näkemisen arvoista, koska Raahessa on valmentauduttu toden teolla. On mm. saatu kuulla, että siellä osataan pelata kovaakin peliä, onpa miehiä taklattu vallinkin yli. Ensi sunnuntaina siis menemme joukolla seuraamaan tätä ensimmäistä täysillä joukkueilla ja täydellä ajalla (3×20 min.) pelattavaa jääkiekko-ottelua Oulussa. (Sanomalehti Kaleva 28. tammikuuta 1949.
Kärpät pelasi siis ensimmäisen jääkiekko-ottelunsa sunnuntaina 30. tammikuuta 1949 ja voitti Raahen Vesan maalein 5-3. Kärppien paras pelaaja oli Tauno Ollikainen, joka teki kaksi maalia. Sankassa lumipyryssä pelattua ottelua seurasi Oulun Keskuskentällä 200 katsojaa. Kärppien voitto oli yllätys, sillä Raahessa oli jääkiekkoa pelattu jo muutama vuosi. Raahelaiset voittivatkin muutamaa päivää myöhemmin kotiottelussaan Kärpät maalein 14-0. Valmentaja Jorma Nykänen sanoi suurinumeroisen häviön johtuneen ”ylikunnosta”. Kärppien silloisen hyökkääjän Eero Tauriaisen mukaan pelaajien piti erätauoilla puhdistaa jäätä itse, koska kentänhoitaja toimi saamiensa ohjeiden mukaan.