Hocam harika Allah razı olsun daha bugün keşfettim sizi . Kpss hazırlanıyorum bir sürü ders var tarihi ezberlemekte güçlük çekiyorum ama sizin tarzınızla daha akılda kalıcı olacak inşAllah . Ne güzel öğretmenlerimiz var çok şükür . Allah razı olsun
Hocam tarih dersini gram anlamayan ben şuan bu videonuzda birşeyler başarabileceğim hissini kazandım çok teşekkür ederim o kadar güzel anlattınız ki anladım hepsini
@@omurgurkan3988 iyi degildi. türkçe paragraflarından kötü bekliyorum. eşit ağırlıkcıyım fene bakayım dedim 1 tane bile kolay yorum sorusu yoktu ama sosyal'e o kadar basit sorular koymuşlar ki sayısalcılara alın yapın der gibi. inşallah yanılıyorumdur sonuçlar açıklanınca göreceğiz
Bu anlatım konunun iskeleti. Burayı anladı iseniz şimdi her bir konuya (Havza, Amasya, Erzurum...) ayrıntılı çalışın. Böylece tümdengelim yapmış olacaksınız. Konu kafanızda daha rahat oturacak.
Hocam sizden 11 dinledim daha başka yerden anlayamıyorum mükemmel not çıkartmışsınız PDF inizi tarih portalı na baktım ama yok not larınızda hiç bir yerde satılmıyor en azından videolarınınızda bir liste yapsanız 9.sınıf 10.sınıf 11.sınıf 12.sınıf (TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük) yks formatında yeni video çekmeyin sadece o listelerde konu anlatımı olsa birde kodlamalarınızı da ayrı bir listede toplasanız çok güzel olur 🙂🙏🏻. Uygun olduğunuz bir zaman RU-vid sayfanızda öyle 4 5 oynatma listesi yapabilir misiniz
bilgiler eksik veriliyor mebusana gıden meclis uyelerıne M kemal daha cok şey istıyor meclisin ankaraya taşınmasını eksık bılgılar var yıne de emege saygı güzel video
Erzurumu da nasıl başkan seçilmiş hocam onu merak ettim. Bildiğim kadarıyla Erzurum kongresine ismi olanlar dışında kimseyi çağırmamislar . Bı kaç kişi Mustafa Kemal'e bizim yerimize git demiş . Oda öyle gitmiş . Misafir olarak gittiği yerde kimse tanimazken nasıl başkan olmuş aydınlatır mısınız. Çünkü bu kongreyle doğu da müdafi hukuk cemiyetleri ve Trabzon müdafaa i hukuk cemiyetleri toplanacaktı zaten.