Επιτελους κατι φρεσκο στην τηλεοραση, καινουριες ιδεες και φιλοσοφια γυρω απο την μαγειρικη. Φαγητό ηθικό, υγιεινό, όνορφο και παντανόστιμο. Σε ευχαριστούμε, είσαι υπέροχη
Σε κάθε επεισόδιο,είσαι και καλύτερη. Βγάλε την πραγματική madame Ginger που ξέρουμε και αγαπάμε και θα σε αγαπήσει όλος ο κόσμος. Καλή συνέχεια 💙 . Και για όποιον δεν την ξέρει, πριν πει την κακία του, ας ψάξει να δει τι είναι αυτή η γυναίκα πρώτα. Άσχετη πάντως,δεν είναι.
Η εναλλακτική κουζίνα περιλαμβάνει και μαγειρεύω με τα μακρυά μου μαλλιά πάνω από τα υλικά [ επεισ. 17/6/21] ????΄Η να ανοίγω φύλλο, που και τα παιδάκια του δημοτικού το κάνουν πολύ καλύτερα!!!! Που βρίσκονται όλοι αυτοί οι άσχετοι, που έχουν πλημμυρίσει τα κανάλια απορίας άξιον!!!!!!