Подписаться 586
Просмотров 538
50% 1

Hooglanderveen wint met 3-0 van concurrent BVC Bloemendaal
Hooglanderveen heeft de belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie met 3-0 gewonnen van BVC Bloemendaal en is het met een uitstekende serie bezig. Uit de laatste vijf wedstrijden werden acht punten behaald.
In de eerste helft was Hooglanderveen de bovenliggende partij, zonder tot echt uitgespeelde kansen te komen. Het gevaar kwam vooral vanuit de tweede lijn door afstandsschoten van Jason Eilbracht en Mehmet Kaya. Zo kon doelman Barry van den Brink van BVC Bloemendaal ternauwernood een vrije trap van Mehmet Kaya naast het doel werken. Aan de andere kant van het veld stond Thomas Peters op de goede plaats om een inzet van BVC Bloemendaal te keren.
Hooglanderveen kwam na de rust sterk uit de startblokken. Jorin Bruins zag, in de 47e minuut, zijn kopbal uit een voorzet van Danny de Graaf op de lat belanden, waarna Nick Versteegh de doelman van BVC Bloemendaal kansloos liet door in de rebound de bal keihard in het dak van het goal te schieten. Na een kwartier spelen profiteerde Pim Gijtenbeek van geknoei in defensie van BVC Bloemendaal. Alleen voor de keeper stelde hij, met een breedtepassje, Jorin Bruins in staat om de 2-0 te scoren.
Enkele minuten later een domper voor de ploeg van Charles van Altena. Jesse van Dijk haalde een doorgebroken speler onreglementair neer en moest met een rode kaart het veld verlaten. Ondanks de numerieke minderheid hield Hooglanderveen goed stand. Het gaf nauwelijks kansen weg en het bleef, met name via Junior Kameni, gevaarlijk in de tegenaanval. BVC Bloemendaal was in de 83e minuut dichtbij de aansluitingstreffer, maar Thomas Peters redde bekwaam, door een goed geplaatste kopbal naast te tikken. Net voor tijd stuurde Danny de Graaf Rick Voortman op het juiste moment de diepte in. Alleen voor de keeper behield Rick Voortman het overzicht en scoorde beheerst de 3-0.
Door de overwinning op BVC Bloemendaal staat Hooglanderveen nu op de 10e plaats met nog één puntje achterstand op DSOV.