Тёмный

How to Open the Vaccine Pen in Types of Pen Vaccine. Single-Double Scratches, Splits, Inlaid Vaccine 

HDDoğa
Подписаться 17 тыс.
Просмотров 2,5 тыс.
50% 1

Kalem aşısı çeşitlerinde aşı kalemi nasıl açılır? Tek çizik kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, çift çizik kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, yarma kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, kakma kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, keçi ayağı kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, oyma kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, teksas kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, çivili kalem aşılarında aşı kalemi nasıl açılır, kalem aşılarında aşı kalemi açma teknikleri nelerdir, meyve ağaçlarında aşı kalemi nasıl açılır, kalem aşılarında aşı kalemi nasıl hazırlanır, kısacası kalem aşısı çeşitlerine göre aşı kalemi nasıl açılır gibi tüm sorularınıza bu videomuzda yanıt bulabilirsiniz.
Yeni Videoları Kaçırmamak İçin:
ru-vid.com?sub_...
Üzüm Bağı ve Meyve Yetiştiriciliği:
• Bağlarda İlkbahar Döne...
Şifalı Bitkiler ve Şifalı Meyvelerin Faydaları:
• Ebegümeci Faydaları Ne...
Aşı Çeşitleri:
• Kalem Aşılarında Aşı P...
Budama Makasları ve Aşı Malzemeleri:
• Aşı Malzemeleri Nelerd...
Havai Köklendirme:
• Havai Köklendirme Nası...
Nasıl Yapılır:
• Ocakbaşında Geleneksel...
Doğayı Geziyorum:
• Arıların İzinde, Kayal...
Tarım:
• Nohut Patozu , Nohut H...
Merhaba HD Doğa kanalı takipçileri ben Hüseyin Dalkılıç, doğal taşlar (kristal kuvars taşı, kuvars, kalsedon, akik, kırmızı akik, mavi akik, mavi kalsedon, mavi safir, mavi opal, kalsit, jasper, opal, dentritli opal, kan taşı, yeşim, obsidyen taşı, amatist, turkuaz ve agat taşı) bulma videoları, balık tutma (olta, ağ ve serpme ile balık tutma), kamp yapma (gece ve gündüz doğada kamp), doğa yürüyüşü, doğada yenilebilir bitkiler (mancar, tırşik otu, yılan yastığı, gavur pancarı, kekik, güvey otu, güvey çiçeği, güyeği çiçeği, madımak, karakavuk, semizotu, ısırganotu), koyun otlatma, çobanın bir günü, bitkilerin faydaları, ağaç ve bağ budama, bağ hastalıkları, bağlarda mildiyö hastalığı, bağlarda külleme hastalığı, bağlarda virüs hastalıkları, bağlarda yaprak kıvrılma hastalığı, aşı çeşitleri (yarma aşı, kalem aşısı, kabuk aşısı, çoban aşısı, dilcikli İngiliz aşısı, göz aşısı, yavsu aşı), topraklı havai köklendirme, havai köklendirme, sulu havai köklendirme, tarihi yerlerin tanıtımları (mağaralar, ören yerleri, nekropoller , tarihi evler, tarihi konaklar), doğada pan ile altın arama (derelerde, çaylarda, nehirlerde altın arama), pekmez yapımı (üzüm toplama, çiğneme ve şıra aşaması, kaynatma, toprağı katma, dinlendirme ve kaynatma), doğada piknik gibi konuların videolarını hazırlayarak sizleri hem bilgilendirmek hem de sizlerin yorum ve bilgilerini alabilmek amacıyla kanalı açtım.
#aşıkaleminasılaçılır #kalemaşılarındaaşıkalemi #aşıkalemi #kalemaçımı #meyvelerdeaşıkalemi #kalemaşısı #aşıkalemi #foryoupage #foryou #fyp #fypシ #keşfet #ankara #türkiye #türkey #güdül #beautiful #best #hddoğa #hddoga

Опубликовано:

 

6 апр 2023

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 30   
@KALSINFILMS
@KALSINFILMS Год назад
en ogretici kanallardan biri ,
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Teşekkür ederim kardeşim. İyi seyirler dilerim.
@alaaddinkocasar8358
@alaaddinkocasar8358 Год назад
Eline ağzına sağlık
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Teşekkür eder iyi seyirler dilerim
@mustafazengin9796
@mustafazengin9796 Год назад
Teşekkürler üstad
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Rica ederim
@tugrulatalay275
@tugrulatalay275 Год назад
👏👏
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
👍
@tevfikbulut6697
@tevfikbulut6697 Год назад
Kalem Aşı zamanı tam olarak ne zaman ve Kocaeli Gebze'de ne zaman yapılsa daha iyi olur
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Tevfik bey önemli olan ağaca su yürümeden aşı kalemini alıp muhafaza etmek. Kanalımız da bu konuyla alakalı detaylı video mevcut. Kalem aşıları genelde ılıman iklime sahip bölgelerde havanın durumuna göre şubat ortasında başlar, mayıs ortalarına kadar rahatlıkla yapılabilir.
@rdvancoskun9103
@rdvancoskun9103 Год назад
Yarma ve kabuk altı aşı tüm meyve ağaçlarına uygulanır mı? En iyi sonuç hangisinde alınır?
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Evet uygulanır ancak genelde kalın sert çekirdeklilerde yarma aşı riskli derler, yumuşak çekirdeklilerde tercih edin der eskiler. Ben genelde kalınlık 8-10 cm üzeri olan aşı yapılacak dallarda kabuk altı, alt kalınlığa sahip dallarda ise yarma, kakma vb. Aşı öneriyorum
@ahmetyavuzturk9492
@ahmetyavuzturk9492 Год назад
Usta nerelerdesin görünmüyorsun sende benim gibi yoğunsun galiba kolay gelsin
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Ahmet abi teşekkür ederim. Genelde yağmurun olmadığı zamanda boş vakitlerde bağda bahçede oluyorum. İşleri yetiştirmek adına koşturmacayla zaman geçiyor.
@MTVERS
@MTVERS Год назад
Tesekkürler elinize emeğinize saglık
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Biz teşekkür ederiz iyi seyirler dileriz
@rdvancoskun9103
@rdvancoskun9103 Год назад
Hocam satılan aşılı fidanların budama dallarından ası kalemi olur mu? Yapılırsa meyve verir mi?
@rdvancoskun9103
@rdvancoskun9103 Год назад
Bir de erik armut ve dut kalem aşısı en geç ne zamana kadar yapılır bu ayda yapmak uygun müdür?
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Aldığınız fidanlar boylu, dikim esnasında gövde de kesilecek kısımlar pişkinse ve yeterli uzunlukta ise olur tabi. Ancak ağaca su yürümeden alınırsa olur.
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
@@rdvancoskun9103 ben rahatlıkla mayıs ortasına kadar yapıyorum. Sonrasında göz aşısı başladığı için göz aşısı yapıyorum.
@alaaddinkocasar8358
@alaaddinkocasar8358 Год назад
Bölge neresi hocam. Muğla merkezden yazıyorum
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Ankara / Güdül
@fbpupg9014
@fbpupg9014 Год назад
Merhabalar.. çektiğiniz faydalı videolar için çok teşekkür ediyorum. size bi sorum olacak, benim için gerçekten de çok önemli, eğer geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. İç Anadolu bölgesinde bahçemizde 40 yıllık bir kayısı ağacı var ve ben bu kayısı ağacından aldığım meyveyi, başka ağaçlarda aşı yaparak elde edebilir miyim acaba? Saygılar sunuyorum..
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Merhabalar kardeşim. Önce yapmanız gereken kayısı ağacını budamanız... genelde budanmayan ya da yaşlı ağaçlar fazla aşı kalemi diye tabir ettiğimiz sürgün vermezler... sonra şubat sonu gibi bir yıllık sürgünlerden aşı kalemi alıp, buz dolabı sebzeliğinde sakladıktan (nasıl yapılacağı ile alakalı video kanalımızda mevcut) sonra mart ortası veya sonu gibi ha vanın durumuna göre aşıyı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
@fbpupg9014
@fbpupg9014 Год назад
@@hddoga06 Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Peki ağacı tam olarak ne zaman budalamalıyız? ve de ben bu 1 adet yaşlı ağaçtan bikaç sene içerisinde 500-600 adet fideye aşılama yapabiilir myiiz sizce? Saygılar
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
@@fbpupg9014 ağacı genelde ılıman bölgelerde kışa girmeden orta Anadolu gibi kışı sert geçen yerlerde bahar başında yapıyoruz. Senin sorduğun soruya cevap vermek zor. Tamamen ağacın sürgün vermesine bağlı. Her sürgünde aşı kalemi olacak seviyede gelişecek mi ona bakmak lazım pişkin olması gerekiyor.
@fbpupg9014
@fbpupg9014 Год назад
Eyvallah abicim.. tesekkur ediyorum..
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
@@fbpupg9014 rica ederim kardeşim.
@elifff17
@elifff17 Год назад
bıçak markası ve modeli nedir. satışınız varmı
@hddoga06
@hddoga06 Год назад
Elif hanım, ms tarımdan Murat beyle iletişime geçin yardımcı olacaktır
Далее
Happy 4th of July 😂
00:12
Просмотров 23 млн
Редакция. News: 124-я неделя
52:01
Просмотров 1,5 млн
Ceviz Aşı Kalemi Nasıl Hazırlanır
4:51
Просмотров 1,2 тыс.
Split graft tree grafting technique
27:55
Просмотров 1,5 млн