@s22t Год назад
Koska tämä on nauhoitettu? Ollut jotain viikon tiedossa, että Oblak ei ole koko maajoukkueryhmässä. Ja San Marinolle kuulemma "aikojen saatossa" menetetty pisteitä. Koskakohan?
@aki9525
@aki9525 Год назад
Juontajan pohdintaan Moisanderin puppeloinnista: Nikke syötti Färsaarten avausmaalin 2016 EM-karsinnoissa kun Suomi oli vieraissa pitkään tappiolla. Toisella jaksolla peli käännettiin 1-3-voitoksi kahdella Riku Riskin ja yhdellä Roman Eremenkon maalilla. Mixun viimeinen karsintavoitto Suomen peräsimessä.
@Byyri
Kiitos tarkennuksesta! Nämä jalkapallon lilliputit saattaa välillä mennä sekasin... T:Miika/Byyri
@s22t
Ilmeisesti koko kolmikko unohtanut, että mukana on Nikolai Alho, joka on pelannut iät ja ajat maajoukkueen avauksessa oikeana pakkina, ja jos on kunnossa pelaa myös Sloveniaa vastaan. En ymmärrä, mikä tuossa on se suuri mysteeri.
@MM4332_
@MM4332_ Год назад
Färsaaria vastaan Moisander liukasteli ja F-saaret 1-0 johtoon tokan puoliajan alkuun. 1-3 voittoon päättyi tuo "onneksi".
@s22t
Minnesotassa ei todellakaan ole kylmempi kuin Helsingissä. Googlettakaa vaikka keskiarvolämpötilat tms.
@Byyri
Kaupungin ilmasto on mantereinen eli kesät ovat kuumia (keskilämpötilat +20 C) ja talvet kylmiä (-15 C) sateiden tullessa talvella lumena ja kesällä ukkosmyrskyinä. (Google) Kyllä sitä ennemmin etelä-euroopassa kaudet viettäisi...
@kristianritvala
@kristianritvala Год назад
2-1 voiton olen itse ollut katsomassa pikkunappulana perheen kanssa stadikalla Liechtensteinia vastaan, jossa Tintti Johansson iski voittomaalin. Siihen ne muistikuvat jääkin :D