Televisió Sant Cugat
Подписаться 22 тыс.
Просмотров 404
50% 1

1.500 atletes han participat a la 37a edició de la Universae Mitja Marató Sant Cugat, la primera en què la gran prova santcugatenca forma part de la Liga Universitària de Catalunya de Curses Populars.
El guanyador ha estat, un cop més, el santcugatenc Josep Díaz del Club Runners Espanyol que amb un temps d'1 hora 10 minuts ha revalidat el títol que va aconseguir l'any passat.
La corredora més ràpida ha estat Clàudia Bigas amb un temps d'1 hora i 24 minuts que s'ha imposat per primera vegada a la cursa santcugatenca.
La carrera va sortir un any més de l'avinguda Pla del Vinyet, al costat de l'Auditori, i l'arribada es va situar a la plaça de la Vila, davant l'Ajuntament. Els participants van gaudir un traçat molt pla, a dues voltes i disponible en tres distàncies: la tradicional mitja marató de 21km, una cursa de 10K i una 5K.
Aquest la Universae Mitja Marató de Sant Cugat ha estrenat patrocinador i la seva inclusió a la Lliga Universitària de Catalunya de Curses Populars 2023-2024 ha fet que la participació d'estudiants universitaris creixi en un 10% en els circuits de 10K i 5K respecte a passades edicions.