Kral bu kırdırmalık sheller için şans diyorlar ancak değil,ben uzun süre bu farmı yaptım aylarca yaptım,narkiden aldığın droplarda uzun vadede bi ortalama oturuyor,yani bi gün sıfır attıysa diğer gün attıkça atıyor,hadi o günde atmasa sonraki gün dahada fazla atıyor. Shelleri toplu kırdır önemli olan o onun dışında 60 lvl ms drop ortalaması 20 de 4.5 oluyor en azından benim 5 aylık ortalamam böyle oldu başka server başka çarlada aynı ortalama çıktı. İllaki biliyosundur ama öyle ek bilgi olsun diye yazıyım dedim. Oyunun bence en iyi farmı kırdırmalık shell farmı şuan.
Teşekkür ederim, bırakır ama tssiz dayanamaz yatar. Üstüne mana potu geldikçe weight fullenecek bütün farm çöp olacak. Ara ara pc başına gelip üstünü boşaltmanız şart..
@@serhatcalsr6029 dün akşam bir okçu arkadaş tek slot takılıyordu. Muhtemelen değiyor. Zaten deli gibi mana potu atıyor, hp pota gerek yok minör kullanıyor. Ara ara üstünü boşaltıyordur devam ediyordur. Slot güzel bence.
Kral sana bişi dicem bu prest serisini final yapsan başka jop kassan okçu yada asas varior serisi yapsan biraz bu seri sıktı sanki yada bir anket yapsan olmaz mı
Bu seride işimiz uzun henüz gitmedi. Ben charı tamamlamadan final yapmak istemiyorum :) sizi neden sıktı peki? Chara item koymuyor olsam anlarım mesela hep aynı şeyler vs derim. Ama biz item koyuyoruz ve koyduğumuz itemler boş değil. Siz ne düşünüyorsunuz?