30 окт 2021

Комментарии : 26
@wolframstornhauser4864
@wolframstornhauser4864 2 года назад
Det finns gott om klipp här på youtube där det ofta döms emot fbk över en 10års period.
@nrgskalman
@nrgskalman 2 года назад
Frölunda alltid❤️💚
@ditro10
@ditro10 2 года назад
Vilken tomte pennan e asså han säger att det inte är match straff när domarna kollar på video bedömning och dom säger att det matchstraff och de avgör ju inte alls matchen när dom ändå inte gjorde något mer mål
@farjestadbk1932
@farjestadbk1932 2 года назад
De var ju ingen tackling mot hôvve
@Flingan90
@Flingan90 2 года назад
@@farjestadbk1932men det tar ju i huvudet och det är det dem måste gå på enligt reglerna. Sen ska han skydda sig alla dagar i veckan i de läget ( Simon edvinsson). Olyckligt men inget som var meningen och tycker inte de är matchstraff / frölunda supporter
@@Flingan90 Disciplinnämnden friade Widerström efter matchen så det var ju kanskje ingen matchstraff ändå?
@Flingan90
@@farjestadbk1932 läs vad jag skrev igen om min åsikt. Men ska förtydliga de så du förstår vad jag menar. Jag säger att den tar i huvudet och enligt reglerna är de matchstraff vilket dem verkligen måste se över för detta är mottagarens ansvar med. Om de är matchstraff så behöver de inte betyda att man ska få längre avstängning. Frågar du mig är det inte ens två minuter.
@meepmoopm1549
@meepmoopm1549 2 года назад
bruh så kan man ju inte resonera, att få ett 3-5 är klart frölunda får in en puck då, särskilt när de e 5min, så jo det avgjorde matchen din tomte