@@Merd-0 kanka baya geç oldu ama şimdi gördüm, Unlost diyor ki 9 daha vurursan diğer Berke yetisebiliyorsun. Berk de diyor ki sizin ne yapicaz (siz de vurun, hiç vuramadiniz anlamında)
@@xsupragaming4685 bırakmadı ne alaka sadece eskiden şöyle düşün sen günde 2 saat cs 30 dk VALORANT oynarsın ya buda böyle birşey cs De oynuyorda VALORANT daha çok oynuyor
berk cevap bile vermezken hala aynı şeyleri söylemek dc ekibiyle çok daha rahat oynuyor demişler çünkü orda herkes berkin lafını dinliyor da ondan daha iyiler kafasına göre çekmicez denen elde bütün paralarını harcamıyorlar o yüzden böyle aslında yorum atmak toxic yapmak felan tarzım değil ama gerçekten eski unlost yok ben severek izlerdim helal olsun derdim eskiden adam uğraşıyor felan herkes aynı yorumu yapmış götü kalkmış diye demekki paranın bozmadığı adam yok diyeceğim alp neden bozulmuyor direncan neden bozulmuyor o kadar başarısı var berk aynı felan demekki kişiden kişiye değişir arkadaşlar unlost üzerinden diğer çocuklara haksızlık yapmayın düşünsenize direncan yada alp olduğunuzu her öldüğünde kendi ölüşüne değilde senin oyununa laf eden birbok bilmediği halde seni yönlendiren bi insanla aynı evde yaşamak zorundasınız ?
Bunlar takım falan değil. Bir kişi bir oyunda kötü oynamaya başlasın hemen eziyorlar, oyun sonunda öfkeyle nasıl report ediyor takım arkadaşını. Bu şerefsizliktir.
Gerçek ranklar: Alp:GE yada SMFC Berk:GE Direncan:maks dmg arada berki geçiyor unlostuda ama oda maks dmg normalde mg 1 Shinka:s4 yada n1 Unlost:n4 yaptığı vuruşlar öle bir oyuncunun veya böle ekipmanlara sahip bir oyuncu için normal vuruşlardır.
O laf unlosta direncan abiye evrim abiye ve alp abiye iyi girdi (ee sizi napacağız ) yemin ediyorum sinirlerim bozuldu berke laf attılar diye bana göre berk 1 numara çok rahatladım :D
Furkan Paşa ya öyle düşündüğün gibi değil adam cs go oynadığından beri hep yani kötü attığında salağa yatıp flash geldi diyolar yani kalıplaşmış gibi düşün
unlost kadar aptallık yapan birisi yok ya.adam salak salak maçın başından beri awp çekip duruyor karşı takım kaç kere b geldi bi kere bye gitmedi.midden kaç kez öldü hala midden bakmaya çalışıyor
Unlost yıllardır dust t mapi diyo sizce dust t mapimi ct mapimi bence dust 2 mirage inferno train yani cache dışında aktif havuzda olan her map bana göre ct mapi overpass ve nuke hakkında pek bilgim yok ama galiba overpassda t mapi
Orjinal rip berk nedenmi.Bir dosyayı masa üstüne atarsınız dosyanın adı rar. İse öyle kalır ama eğer o dosyanın aynısını birdaha masaütüne atarsanız rar.(1) olur fake rip te (1)Rip olarak bi ismi var konu kapandı.