Omroep West
Подписаться 85 тыс.
Просмотров 12 тыс.
50% 1

VV Noordwijk heeft het 'kampioenschap van Noordwijk' op haar naam mogen schrijven. De voetbalderby tussen derdedivisionisten Noordwijk en SJC eindigde zaterdagavond in het voordeel van de eerstgenoemde ploeg. Na twee goals in de eerste helft en eentje na rust liep Noordwijk met een 1-3 overwinning het veld af.
Haniff Harharah is de commentator, hij is live te horen vanaf de Lageweg.
#sjcnoo #derby #sjc #noordwijk #derdedivisie #bollenstreek

28 сен 2018

Комментарии : 8
@boukejeltsma5616
@boukejeltsma5616 5 лет назад
Laatste wedstrijd van de scheidsrechter neem ik aan.
@AL036FM 5 лет назад
Verschrikkelijke fout van de scheidsrechter het was een correcte tackle OP de bal ,dit had nooit een strafschop mogen zijn. Als je in de hoofdklasse dit soort beslissingen durft te nemen moet je jezelf afvragen of je op dit niveau nog wel scheidsrechter moet blijven of beter af kunt zakken naar 3e of 4e klasse amateurs.
@mennotuytel4528
@mennotuytel4528 4 года назад
100% terechte penalty. Te hoog been. Misschien raakt hij eerst de bal maar dit is gewoon onbesuisd inkomen. Been gaat duidelijk over de bal heen. Jan hierbij de tegenstander ernstig blesseren