Navin
Подписаться 77
Просмотров 7 тыс.
50% 1

Met een ware Houdini-act heeft Zeeburgia O13-1 vandaag de Eredivisie bereikt. En daar zag het lang niet naar uit. Want niet alleen speelde Fc Volendam, dat brutaal de leiding nam, een prima pot. In de rust (0-1) bleek ook nog dat Almere City met maar liefst 5-1 had gewonnen bij Alphense Boys. Een eenvoudige rekensom wees uit dat 4 doelpunten nodig waren, maar daar leek het lang niet op. Pas een kwartier voor tijd vielen de doelpunten. “Nog twee, nog twee” riep iedereen na de 2-1. De 3-1 volgde en 2 minuten voor het einde bleef Jordan ijzig kalm alleen voor de keeper en de 4-1 werd uitbundig gevierd. Echt billenknijpen werd het ook niet meer, en na ruim 70 minuten floot de scheidsrechter voor het laatst. Een enorme ontlading volgde, zowel op het veld als in de kleedkamer en met een prachtige polonaise rond het clubhuis.