Тёмный
No video :(

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου 

Ioannis Betounis
Подписаться 762
Просмотров 740
50% 1

Σύντομη περιγραφή βιομηχανικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου.

Опубликовано:

 

25 авг 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 6   
@user-tl3js8fv5y
@user-tl3js8fv5y 3 года назад
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
@user-ff4fs9ln1x
@user-ff4fs9ln1x 3 года назад
Γειά σας θα ήθελα να μας πείτε για τα συμπυκνώματα στους επίτοιχους οικιακούς λέβητες συμπύκνωσης. Πως πρέπει να τα διαχειριζόμαστε . Ευχαριστώ !!!
@ioannisbetounis1905
@ioannisbetounis1905 3 года назад
Καλησπέρα σας, τα συμπυκνώματα που εξάγονται, από την λειτουργία της συμπύκνωσης, είναι όξυνα. Για αυτόν τον λόγω, θα πρέπει αυτά να αποχετεύονται στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης έτσι ώστε να καταλήγουν στον βιολογικό καθαρισμό για να επεξεργάζονται. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό να αποχετευτούν στο αποχετευτικό δίκτυο, θα πρέπει πριν την απόρριψη τους να διέρχονται μέσα από ένα ουδετεροποιητή. Εάν απορριφθούν απευθείας στο έδαφος, ή καταλήξουν στο έδαφος, τότε λόγω της οξύτητας τους μολύνουν το έδαφος και κατ’ επέκταση και τον υδροφόρο ορίζοντα.
@user-ff4fs9ln1x
@user-ff4fs9ln1x 3 года назад
Ευχαριστώ πολύ είστε πολύ κατατοπιστικός αλλά στην πράξη κάνεις δεν δίνει σημασία και όλοι τα απορρίπτουν στα μπαλκόνια . Κάνεις δεν μας ενημέρωσε ούτε μας επέβαλε να εγκαταστήσουμε ουδετεροποιητή !! Και πάλι ευχαριστώ!
@user-tl3js8fv5y
@user-tl3js8fv5y 3 года назад
Για σας θα ήθελα να φτιάξετε ένα βίντεο που να δείχνει με λεπτομέρια πως κάνουμε τεστ αντοχής τεστ στεγανότηταςκαι καθαρισμό του δικτύουσε ένα δίκτυο αερίου σε οικιακή χρήση αν μπορείτε ευχαριστώ
@ioannisbetounis1905
@ioannisbetounis1905 3 года назад
Καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ για την παρότρυνση να κάνω ένα τέτοιο βίντεο. Ένα τέτοιο βίντεο θα ήταν λίγο δύσκολο να γίνει. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας δώσω την άποψη μου για το ιδανικό τεστ στεγανότητας. Ως γνωστό βάση κανονισμού το τεστ πρέπει να γίνεται στο δίκτυο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα από την βάνα του μετρητή και την βάνα της συσκευής. Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα τμήματα του δικτύου; Στο δίκτυο αερίου συμμετέχουν και άλλα εξαρτήματα μετά και πριν τις βάνες αυτές. Το ιδανικό τεστ λοιπόν, γίνεται με λήψη από την βαλβίδα αερίου του λέβητα και συγκεκριμένα από την βίδα που ελέγχουμε την είσοδο της πίεσης του αερίου στην βαλβίδα. Έτσι εάν υπάρχει ένα πολύ καλό όργανο με δυνατότητα μέτρησης δύο δεκαδικών ψηφίων, η μέτρηση για την στεγανότητα θα γίνει εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια. Συνεπώς με την λήψη του οργάνου στην βαλβίδα αερίου του μηχανήματος, κλείνουμε την βάνα εντός του ερμαρίου του μετρητή και συγκεκριμένα πριν τον μετρητή. Έτσι μετράμε με πίεση 25mbar, όλο το δίκτυο με τον μετρητή αερίου μαζί. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βρούμε πολύ μικρές διαρροές. Για παράδειγμα κάποιες φορές υπάρχει διαρροή από την ίδια την βαλβίδα αερίου εντός του μηχανήματος. Πολύ μικρή μεν αλλά διαρροή η οποία γίνεται αντιληπτή μόνο με αυτόν τον τρόπο.
Далее
“Bernabéu… pressure… 90,000” 🔥🔥🔥
01:02
The Greenwich Meridian is in the wrong place
25:07
Просмотров 827 тыс.
Google Data Center 360° Tour
8:29
Просмотров 5 млн