Άλλαξα λογαριασμό στο RU-vid πριν κάτι μήνες με αποτέλεσμα να χάσω το κανάλι σου! Χαίρομαι που το ξανά βρήκα, η καλύτερη φωνή στην ελληνική ASMR κοινότητα ❤
Τέλειο βίντεο και διαφορετικό!! Την θυμάμαι εκείνη την ημέρα διότι ο παιδικός-αδερφικός μου φίλος μπήκε αλλαγή στο 83(ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ)και ήταν πολύ συγκινητικό!! Όσο για τα αγγλικά γήπεδα και την Premier League τα λόγια είναι περιττά!! Keep going 🙌🏻
...κοίτα, όταν οι ελληνικές ομάδες παίζουν στο εξωτερικό, ας είμαστε μαζί τους, ανεξαρτήτως προτίμησης, να το βλέπουμε εθνικά το θέμα😊παρεμπιπτόντως, είμαι Πειραιώτισσα κ ... Ολυμπιακός, ψύχραιμη όμως !😄😊ο φίλος στο reunion..doctorate στην συναισθηματική χειραγώγηση...πιστεύω ότι ήθελε κ τα δύο να πετύχει, απλώς συμβιβάστηκε με το μικρότερο, που πάλι τον εξυπηρέτησε.💖🙄
Δεν είναι ακριβώς η μέθοδος γκεμπελς, αν κ έχει κάποια κοινά στοιχεία. Η μέθοδος στην οποία αναφέρεσαι έχει ως σκοπό την προπαγάνδα και την χειραγώγηση του λαού σε μια προσανατολισμένη κατεύθυνση. Η τεχνική που αναφέρω ταυτίζεται πιο πολύ με το απόφθεγμα του Norman Vincent Peale « Να στοχεύεις ψηλά στο φεγγάρι, ακόμα και αν αποτύχεις θα βρεθείς ανάμεσα στ αστέρια»
Βεβαια ο συμμαθητης προτιμησε να φανει αποτυχημενος και να γινει ψευτης απο το να ζητησει απλα να τον πανε στο μετρο ή απλα να παρει ενα ταξι. Αν παλι ηθελε να φλερταρει την κοπελα δεν το λες και εξυπνο τροπο.
Νομιζω αχρειαστη η αναφορα στις γυναικες "να κανουν υπομονη" και οτι "αν εισαι αντρας με καταλαβαινεις".Ναι πλειοψηφικα οι οπαδοι του ποδοσφαιρου ειναι αντρες αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν πολλες γυναικες που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο και πολλοι αντρες που ειναι ασχετοι.
@@wineasmrΔεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας στο ποιος μπορεί να ασχοληθεί με τα αθλήματα. Οπότε θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο, δεν ήταν απαραίτητη η χρήση των φράσεων αυτών.