Тёмный

تاریخچه کامیون سازی و اتوبوس سازی مان 

سنگین آلات
Подписаться 1,4 тыс.
Просмотров 788
50% 1

تاریخچه کامیون سازی مان
در سال ۲۰۰۸، جشن ۲۵۰ سالگی شرکت خودروسازی M.A.N وحشتناک بود. داستان این شرکت آلمانی چقدر فوق‌العاده شروع شد، از سال ۱۷۵۸ که کارخانه آهنگری سنت آنتونی اوبرهاوزن رو افتتاح کرد. بعدش، با دو شرکت دیگه ادغام شد و شرکت معدن و تجارت آهن یاکوبی، هانیل و هیزن نام گرفت. اینا که با صنایع فولادی و راه‌آهن کار می‌کردن، توی قرن نوزدهم آلمان به یکی بزرگترین شرکت های صنعتی تبدیل شدن. سال ۱۸۷۳ هم به یه شرکت سهامی مشترک تبدیل شدن، از اون موقع داستانشون واقعا پر از پیشرفت و تغییرات شد.
مان یه ماجرای تاریخی داره که به صنعت آلمانی تو دو قرن به نوعی جون داده. از زمانی که شروع به کار کرده، همه‌چیزو توی کار گرفته، از صنایع سنگین و فولاد تا خودروسازی و اسلحه‌سازی، حتی دستگاه‌های چاپ. بعد از جنگ جهانی دوم، مسیرشو عوض کرد و مدام روی ساخت خودروهای سنگین و ترانزیتی متمرکز شده. امروزه یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های خودروهای سنگین و موتورهای دیزل توی دنیای صنعتیه. از کامیون‌ها و اتوبوس‌ها تا موتورهای بزرگی که تو کشتی‌ها و خودروهای سنگین استفاده می‌شن، همشون به با کیفیت ترین حالت ممکن از شرکت مان بیرون اومدن.
ببین، گاهی اوقات خیلی چیزا رو از دست می‌دیم، وقتی که اسم برند "MAN" رو می‌شنویم، انگار تاریخ هم همینجا شروع شده. اما حقیقتش یه کم بازی حیرت انگیزه. چون نام این شرکت، واقعا از دوران‌های دور گذشته بیرون اومده، زمانی که دوتا شرکت با سابقه، ماشین‌سازی آوگسبورگ و مهندسی نورنبرگ، دست به هم دادن. آوگسبورگ با طراحی ماشین‌های چاپ و نورنبرگ که از سال ۱۸۴۱ شروع به کار کرده بود، این روابط رو تا سال ۱۸۹۷ در زمینهٔ لوکوموتیو، نیرومحرکه و سازه‌های فولادی گسترش دادن. به همین خاطر، اسم MAN نشون دهنده‌ی یه تلاش سنگین از سوی این شرکت‌های قدیمیه که الان به افتخار و بزرگی یکی از بزرگترین شرکت‌های صنعت خودرو و صنعتی تبدیل شده.
در سال ۱۹۱۵، شرکت آوگسبورگ و نورنبرگ قرارداد با یک شرکت سوئیسی واسه تولید خودروهای تجاری امضا کرد. اولین محصولشون یه کامیون سه تنی بود که از کارخونه تولیدشون در شهر لینداو بیرون اومد. بعدشم یه قرارداد با شرکت پست امپراتوری امضا کردن و تولید اتوبوس رو شروع کردن. خب، از اینجا شروع شد سرنوشتی که بیشتر از صد سال شد، نه فقط تاریخ شرکت مان رو در زمینه طراحی و تولید ماشین‌های سنگین و خودروهای تجاری شکل داد، حتی با نوآوری‌های انقلابیش توی این حوزه، توسعه محصولات کامیون و اتوبوس رو به سراسر دنیا تحویل داد.
شرکت اتوبوس و کامیون مان تونست تا سال ۱۹۲۰ بعد از جنگ جهانی اول از تمام شکست‌ها سربلند بیرون بیاد و کارش رو ادامه بده. اما جنگ خیلی چیزارو از بین برد، حقوق ثبت اختراع و زیرشاخه‌های مهم شرکت مان همه رو بهم زد و تولیداتش کم شد. خلاصه شرکت مان تو مشکلات مالی گرفتار شد، تا اینکه نهایتا شرکت GHH رو خرید و به‌ عنوان یه بخش از اون شرکت فعالیت خودشو ادامه داد.
طراحی و ساخت اتوبوس‌های کم‌ارتفاع در سال ۱۹۲۴، اولین کامیون با موتور دیزل و تکنولوژی پاشش مستقیم سوخت در همون سال، و ارائه اولین کامیون سه محوره در ۱۹۲۸، نشان‌دهنده بخشی از نوآوری‌ها و پیشرفت‌های شرکت مان در اوایل فعالیت‌هاش بودند. اینجا همه چیز با شرکت مان پیش رفته بود، از ساخت قدرتمندترین کشنده دنیا با ۱۴۰ اسب بخار در اوایل دهه ۱۹۳۰، تا بهبود موتورهای دیزل با بهره‌وری بالا و معرفی محصولات تمام چرخ محرک در ۱۹۳۷.
چرا جنگ جهانی دوم همونجوری که دنیا رو به هر طرف آشوب کرد، شرکت مان رو هم دچار دشواری‌های فراوان تولید و بازاریابی کرد. تمامی فعالیت‌های بین‌المللیش قطع شد، کارخانه‌هاش آسیب‌های زیادی دیدن و تحت کنترل نیروهای خارجی قرار گرفت؛ ولی شرکت مان همچنان پا به عرصه گذاشت و تونست در سال ۱۹۵۰ اولین موتور دیزل با سوپرشارژ و با بهره‌وری ۴۶٪ رو به بازار عرضه کنه. تو دهه ۵۰ هم که کامیون‌های سنگین در بازسازی آلمان پس از جنگ به چشم میومدن، محصول F8 شرکت مان با یه موتور هشت سیلندر و ۱۸۰ اسب بخار قدرت، به نماد اقتصادی جدید آلمان تبدیل شد.
در سال ۱۹۶۱، شرکت مان با حرکت نوآورانه‌اش اولین اتوبوسی با طراحی ماژولار رو معرفی کرد. این طراحی، از یه شاسی استاندارد برای اتوبوس‌های مختلف استفاده می‌کرد: عمومی، شهری و بین‌شهری. ده سال بعد، یعنی در سال ۱۹۷۱، شرکت مان یکی از حریفای اصلی خودش، بوسینگ، رو به تصاحب خودش درآورد. بعدش هم تو اواخر همون دهه، با شرکت فولکس‌واگن هم قراردادی امضا کردن، برای ساخت کامیون‌های سبک. از اون موقع تا سال ۱۹۹۳، MAN و فولکس‌واگن دست‌هاشون رو با هم داده بودن و تو تولید کامیون‌های ۶ تا ۸ تن سبک با هم همکاری می‌کردن.
دو شرکت یک سری مواجهه‌های جدی با هم داشتن، ولی شرکت مان با ۲۵۰ سال تجربه، جشن سالگردشون رو در سال ۲۰۰۸ گرفت. تو همون سال تونست مالکیت شرکت اتوبوس و کامیون‌سازی برزیل فولکس‌واگن رو از اختیار این شرکت خارج کرده و با تغییر نام این شرکت به شرکت مان آمریکای لاتین، ۳۰ درصد از کل بازار برزیل رو به تصرف خودش در بیاره. اما تو آخرین مواجهه‌شون در ۲۰۱۱، فولکس‌واگن ۵۵.۹% از قدرت رأی و ۵۳.۷% از ارزش سهام شرکت مان رو بدست آورد و بزرگ‌ترین سهامدار اون شرکت شد. در آخر، در ژوئن ۲۰۱۲، فولکس‌واگن ۷۵ درصد از قدرت رأی شرکت ماشین‌سازی آوگسبورگ و نورنبرگ رو به اختیار خودش درآورد تا از این پس شرکت MAN به‌عنوان یکی از خودروسازی‌های تحت مدیریت فولکس‌واگن به فعالیت خودش ادامه بده.

Опубликовано:

 

5 окт 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 8   
@khorjin
@khorjin 6 месяцев назад
عالی
@sanginalat
@sanginalat 6 месяцев назад
🤝🤝🤝
@sangindaran
@sangindaran 9 месяцев назад
❤❤❤❤
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
عالی
@sssaeedssahz.1434
@sssaeedssahz.1434 9 месяцев назад
مان خیلی شرکت عالیه اما بنظرم مان توی اتوبوس سازی خیلی خیلی بهتر کامیون عمل کرده شاید بهترین اتوبوس های دنیا اوایش مان باشه.دیدم که میگم سوارش شدم نسبت به اتوبوس های دیکه خیلی قوی تر و مجهز تره.کیفیتش عالی اما توی کامیون سازی خوب هست اما بین کامیون های اروپای رتبه 5.ولوو،بنز،اسکانیا،داف،بهترن
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
درود بر شما دقیقا همینجوریه که میفرمایید
@saeedsayyad6426
@saeedsayyad6426 9 месяцев назад
عالی
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
درود برشما ممنون
Далее
Редакция. News: 137-я неделя
42:24
Просмотров 621 тыс.
Women’s Free Kicks + Men’s 😳🚀
00:20
Просмотров 7 млн
Пчёлы некроманты.
00:46
Просмотров 26 тыс.
تاریخچه کمپانی کوماتسو KOMATSU
8:01
Редакция. News: 137-я неделя
42:24
Просмотров 621 тыс.