Тёмный

مقدم کردن تغییر سیاسی بر اقتصادی، ریسک بالایی دارد | گفتگو با مسعود نیلی 

Azad
Подписаться 51 тыс.
Просмотров 16 тыс.
50% 1

حمایت ارزی از آزاد:
/ azad579
حمایت ریالی از آزاد:
hamibash.com/azad
فیلم کامل این گفتگو در سایت آزاد (با امکان گفتگو با مهمانان و مخاطبان):
b2n.ir/f43989
ما یک جامعه در حال گذار هستیم؛ چه در زمینه فرهنگی، چه در زمینه سیاسی و چه در زمینه اقتصادی. جامعه ما در حال حرکت از یک نقطه تعادل به نقطه تعادل دیگر است و این گذار همراه با چالش‌های جدی است.
مسیر اقتصادی چند دهه اخیر ما ذاتا پایدار نبوده و به همین خاطر نمی‌توانسته ما را به رفاه پایدار و مطلوب اقتصادی برساند. ناپایداری و عدم تعادل مسیر اقتصادی خودش را در مقاطعی به شکل بحران‌های اقتصادی نشان داده است. از سوی دیگر سه عامل بحران‌های اقتصادی ما را تشدید و تسریع کرد؛ تحریم‌های دهه ۹۰، افزایش درآمدهای نفتی در نیمه دوم دهه ۸۰ و خرج سخاوتمندانه آنها که یک بودجه متورم وابسته به نفت را به یادگار گذاشت و تفاوت انتظارات و محاسبات ذهنی جامعه نسبت به چشم‌اندازی که سیاست‌گذار اقتصادی ترسیم می‌کند و در نهایت بی‌اعتبار شدن حرف سیاست‌گذار اقتصادی در نظر مردم.
ما هیچ‌گاه یک هویت اقتصادی مشخص نداشته‌ایم که از دل آن یک استراتژی اقتصادی واحد و همه‌جانبه بیرون آید. حتی در قانون‌نویسی هم از واژگان و مفاهیم گرد و خالی از هویت استفاده می‌کنیم؛ اقتصاد مردمی به جای اقتصاد خصوصی، واگذاری به جای خصوصی‌سازی. هیچ‌گاه حاضر نبوده‌ایم هویت اقتصادی مشخصی برای خودمان تعریف کنیم، چرا که ادعا داریم نسبت به باقی دنیا متفاوت‌ایم و از آنها تقلید نمی‌کنیم و ایده‌های خودمان برای اداره امور را داریم. نبود هویت اقتصادی و استراتژی جامعه باعث می‌شود دست به کارهای موردی و مقطعی بزنیم و تنها به اجبار به اصلاحات اقتصادی روی بیاوریم، آن هم در زمانی بسیار دیر و با شیوه‌ای اشتباه و در شرایط نامناسب. عدم تعادل‌های اقتصادی خودش را به سیاست‌گذار تحمیل می‌کند. حتی در اصلاحات اقتصادی هم دنبال بازدهی سیاسی هستیم و حاضر نیستیم در مقابل بخشی از مردم قرار بگیریم.
چین بعد از زمان مائو تصمیم گرفت تعامل با دنیا و اقتصاد بازار را بپذیرد (هرچند دموکراسی را نپذیرفت) و گذار از اقتصاد کمونیستی به اقتصاد بازار را آغاز کرد. اما ما هنوز تصمیم به تعیین هویت اقتصادی خودمان نگرفته‌ایم. بدون هویت اقتصادی مشخص، اصلاحات سیاسی ریسک بالایی دارد و ممکن است شکست بخورد.
اصل ۴۴ قانون اساسی صنایع بزرگ و مهم کشور را دولتی می‌دانست، اما بعد از ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴، دولت از ورود به صنایع بزرگ و مهم منع شده است. نتیجه این تعارض در اسناد بالادستی، وجود قوانینی است که با یکدیگر هم‌خوانی ندارند و متأسفانه فاقد نظام حقوقی‌ای هم هستیم که سازگاری و هماهنگی بین قوانین را تضمین کند. شرایط به گونه‌ای است که درمورد یک اقدام مشخص هم می‌توان قانونی له آن پیدا کرد و هم قانونی علیه آن.
مطالبات اقتصادی در جامعه ما نسبت به مطالبات سیاسی و فرهنگی عقب‌تر است، چرا که در زمینه سیاست و فرهنگ بین بخش زیادی از مردم توافق نظر وجود دارد، اما در زمینه اقتصاد چنین توافق نظری مشاهده نمی‌شود. روشنفکران در زمینه اقتصاد هنوز سردرگم‌اند، چرا که تا مدت‌ها چپ‌زدگی در نظام فکری روشنفکران ما اصالت داشته است. اما با گفت‌وگو و نقد و تعامل و هم‌فکری می‌توان در زمینه اقتصادی هم به هم‌نظری رسید، هرچند ممکن است فرایندی زمان‌بر باشد.
از یک سو با ابرچالش‌های کسری بودجه و نظام بانکی و صندوق‌های بازنشستگی و بحران آب و بحران انرژی و آلودگی هوا مواجه‌ایم و از سوی دیگر جامعه بعد از وارد آمدن شوک‌های پی‌درپی ظرفیت اصلاح ندارد. چاره‌ای جز تعامل با دنیا نداریم تا از این طریق منابع وارد کشور شود. گذار اقتصادی ما از مسیر انرژی عبور می‌کند و نیازمند اصلاح مصرف انرژی در کشور هستیم. هم‌چنین استقلال بانک‌های تجاری و بعد از آن استقلال بانک‌های مرکزی از قدم‌های مهم اصلاحات اقتصادی است. تعیین تکلیف درآمدهای نفتی در مدیریت اقتصاد کلان کشور هم اهمیت زیادی دارد، چرا که اگر دولت مالک تمام درآمدهای نفتی و مردم وابسته به دولت باشند، اصلا دموکراسی بی‌معنا می‌شود.
اصلاح سیاست داخلی و خارجی شرط لازم برای اصلاح اقتصادی است، هرچند کافی نیست. سیاست اقتصاد ما را به این روز انداخته، نه سیاست‌گذاری اقتصادی، چرا که سیاست زمین بازی اقتصاد را تعیین می‌کند. تعریف ما از استقلال کشور تعارض با دنیا و یک اقتصاد درون‌گرا را نتیجه داده است. در حالی که در جهانی که هر کشوری باید براساس منافع خودش نسبت دیگر کشورها رفتار کند، استقلال به معنای وابستگی متقابل و تعامل با دنیاست، نه خودکفایی و تقابل با دنیا.
مولفه‌های کلیدی سیاست و فرهنگ و اقتصادمان را باید شفاف و واضح مشخص کنیم، چرا که سیاست و فرهنگ و اقتصاد به یکدیگر مرتبط هستند و تأثیر و تأثر دارند.
#مسعود_نیلی #مائو #چین #احمدی‌نژاد #اقتصاد #تحریم #سیاست #استقلال #کره_جنوبی #عربستان #چپ #نفت #بانک #قانون_اساسی #اصل44 #تورم #دموکراسی #ایران

Опубликовано:

 

29 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 54   
@arsamhashempour8156
@arsamhashempour8156 Год назад
شاید نیاز جامعه ما این باشه که چند صد برابر چنین محتوا هایی رو دنبال کنند. ولی نمیکنند. خواستم خواهش کنم شما از این مسیر دلسرد نشید و ادامه بدید
@AbbasKarimi-kb5yk
@AbbasKarimi-kb5yk 4 месяца назад
خیلی ممنونم از تیمتون❤
@richardgarrett2013
@richardgarrett2013 10 месяцев назад
#ما_همه_با_هم_هستیم #ما_ملت_کبیریم #ایران_رو_پس_میگیریم #رضا_شاه_روحت_شاد #شاهنشاه_روحت_شاد
@amirfallah6580
@amirfallah6580 6 месяцев назад
خیلی خیلی از سخنان دکتر نیلی لذت بردم. این سومین ویدیویی هست که از ایشون داریم تو این چنل میبینم. لطفا بازم دعوتشون کنید👌
@majidzf
@majidzf Год назад
خیلی خیلی عالی و روشنگرانه بود. این صحبتها فصل الخطاب در حوزه اقتصادی بود.
@kavehamiri2119
@kavehamiri2119 Год назад
بیش از 60 تا آگهی دیدم وسط این بحث! محاله محتوا و کانال رو دیگه دنبال بکنم
@ehsantehrani4038
@ehsantehrani4038 Год назад
داداش، اولا که اغراق نکن. ثانیا باید یه درآمدی داشته باشن که بتونن چنین کارهایی انجام بدن دیگه. من و تو که پول نداریم حمایت کنیم ولی میتونیم چند ثانیه تبلیغُ تحمل کنیم در عوضش این تولید این محتواهای ارزشمند ادامه پیدا کنه.
@kavehamiri2119
@kavehamiri2119 Год назад
@@ehsantehrani4038 اولا که صنعت اغراق به وجود اومده که همین جاها ازش استفاده بشه! نشون دادن یا بیان احساسات شدید دوما هرچیزی یه حدی داره. تبلیغم تا اونجایی مناسبه که رشته کلام دیگه در نره. تنها کانالی ام که محتوا تولید میکنه و پشتوانش تبلیغه این کانال نیست میشه یه نگاهی ام به اونا انداخت
@azadsocial
@azadsocial Год назад
سلام دوست عزیز. ممنون بابت تذکر شما. ما اطلاعی نداشتیم که نحوه نمایش تبلیغ توسط ما قابل کنترله و ظاهرا هست. اولین فرصت دغدغه شما را برطرف نیکنیم. با پوزش فراوان
@rezapourmohammadi1814
@rezapourmohammadi1814 Год назад
چقدر ما به این گفتگو ها نیاز داریم
@ehsantehrani4038
@ehsantehrani4038 Год назад
مثل همیشه، عالی و آموزنده 👏🏼 باید این‌ها رو با دوستان و فامیل به اشتراک گذاشت و در موردش صحبت کرد. واقعا مسائل مهمیه. عنوان گفتگو هم همینه، این حکومت که گورشُ گم کنه، حتی اگر در حالت ایده‌آل دموکراسی حاکم بشه هم با این نگاه اقتصادی عامه‌ی مردم بازم به مشکل میخوریم.
@SS-KZ
@SS-KZ 8 месяцев назад
اگر مجری محترم کمتر "اوهوم" بگویند بسیار زیبنده تر میشود این برنامه. با سپاس
@ALI.677.
@ALI.677. Год назад
سلام خسته نباشید خیلی خوب بود لطفا از جامعه شناسان کشور هم دعوت کنین
@MamadTajik
@MamadTajik Год назад
چطور ممکنه اقتصاد مقدم بر سیاست باشه در حالیکه میدونیم تمام نظام اقتصادی-فرهنگی و ازین دست تابع مدیریت خردمندانه سیاسته. در واقع سیاست علم گردانندگی حیات یک جامعه است. اعم از سیاست و فرهنگ و امثالش. بنابر این تا این بخش، درست نشه بر اساس یک خرد جمعی و رفع موانع در قانون اساسی و تبدیل قانون فعلی به یک قانون فراگیر، وضع همچنان همین خواهد بود و بلکه بدتر هم خواهد شد به شهادت تاریخ.
@1mnyenaphar727
@1mnyenaphar727 2 месяца назад
نیلی اخیرا اومد توی فردای اقتصاد. توی یک جمع بندی با غنی نژاد نهایتا به این نتیجه رسید که اوّل رئیس جمهور باید مسائلشو با بیرون حل کنه! یعنی تغییر سیاسی رو نهایتا مقدم دونست. منتها، این مصاحبه مربوط به وقتیه که هنوز خیلی آتش مردم بعد از ززآ فروکش نکرده بود! واسه همین این‌جا بیشتر ناظر بر اینه آی مردم، لطفا از تغییر قانون اساسی، تغییر نیروهای واپسگرای حاکم، تغییر ساختار استبدادی و تغییر موازنه در جهان خارج و امثالهم حرف نزنید! بگذارید ظرف این مملکت آلوده به سم باشه و بعد داخلش آب گوارا می‌ریزیم. اگرم آب آلوده شد، همینه که هست. در حدّ وسعمون این بود. بیشتر از این نگذاشتند. برید ببینید کیا نگذاشتند!! (جمله‌ی حسن روحانی) هرکاری می‌کنید فقط از تغییر بنیادین ساختار سیاسی مرتجع موجود حرف نزنید و تو خانه هاتون بنشینید.
@1mnyenaphar727
@1mnyenaphar727 2 месяца назад
1:45:44 تا 1:48:09 حرف حساب
@Rap_farsi1
@Rap_farsi1 Год назад
خواهشمندم برنامه با اقای عبدالکریمی رو زود تر پخش کنید خدایی منتظر اون قسمت هستیم
@soheylashakerine
@soheylashakerine 5 месяцев назад
بیش از صد سال پیش رضا شاه گفت - مردم مهم نیستند - و به پسرش هم یاد داد.... این الگوی سیاست اقتصادی اجتماعی حکومت های دست نشانده است ... و در جمهوری اسلامی هم همین سیاست - مردم مهم نیستند - اجرا شده است
@1mnyenaphar727
@1mnyenaphar727 2 месяца назад
اگر سندی برای این ادعاتون دارید، ممنون میشم بدونم.
@mahdigolzar9521
@mahdigolzar9521 Год назад
عالی
@1mnyenaphar727
@1mnyenaphar727 2 месяца назад
1:17:49 حرف حساب
@alirezashamloo2695
@alirezashamloo2695 Год назад
یک اقتصاد موفق باید بر مبنای اخذ مالیات باشد ، در اقتصادهایی که مالیات به خوبی اخذ میشود اقتصاد ازاد و اقتصاد خصوصی بسیار هم خوب است ولی کشوری که سیستم مالیات درستی ندارد و یا مردم نسبت یه پرداخت هیچگونه تحت فشار قرا. نمیگیرند یا بعبارت دیگر عدم پذداخت مالیات نه تنها هزینه ندارد باکه ندادن مالیات را مترادف با موفقیت قلمداد میکنند ، در چنین جاکعه ای که دولت نمیتواند یا نمیخواهد که مالیات درست را اخذ کند دیگر نباید از اقصاد ازاد و خصوصی صحبت کند بلکه بنگاه های پول ساز و کلان و منابع مهم را کاملا باید بصورت دولتی اداره کند و بنگاه های خرد را به بخش خصوصی با ازادی قیمت ها قرار دهد و زمانیکه توانست از تمام فعالیت های موجود بخش خصوصی و بدنبال ان بخش دولتی‌مالیات اخذ نماید همین رویه را دنبال کند و وقتی‌ اخذ مالیات نهادینه و سیستمایز شد بتدریج همان بنگاه های‌کلان را هم به بخش خصوصی واگذار کند ، فقط ممکن است‌که این سئوال پیش بی اید که بخش دولتی چون انگیزه لازم برای بهره وری بالا را ندارد گند خواهد زد به بنگاه ها و اغلب انها را زیان ده خواهد‌کرد که این تجربه را در این ۴۰ سال داشته ایم و اغلب بنگاه ها زیان ده شدند ، در پاسخ به این پرسش باید گفت که اولا برای جلوگیری از زیان ده شدن بنگاه ها لازم است که سیاست انگیزشی که بر کبنای تشویق و تنبیه استوار باشد را باید دنظیم کنید که تمام مدیران و کاذکنان ان بنگاه خود را در سرنوشت ان بصورت واقعی شریک بدانند و واقعا چنانچه خوب کار کردند بخشی از منافع ان به خودشان برسد ، دوم اینکه برای جلوگیری از لخت شدن بنگاه های ذکر شده لارم است‌که با واردات اولا تنظیم بازار را انجام بدهید ثانیا علاوه بر بالا بردن انگیزه رقابت موجبات به روز شدن اقلام داخلی نی فراهم خواهد شد و در اخر باید از نحربه کشورهایی همچون سوئد و خصوصا نروژ که دارای ذخایر بزرگ نفت نیز می باشد استفاده کرد ، دز این دست از کشورها ، با وجود همین نوع اقتصاد که بدوأ بصورت دولتی‌و در ادامه بصورت خصوصی مبتنی بر مالیات اقتصاد سالم و موفقی را صاحب هستند
@hw1319
@hw1319 7 месяцев назад
مالیات برای اکثر مردم عادی زیاد و بی رحمانه است و بسیاری از وابستگان بحکومت و اوقاف و اماکن مذهبی رسماً از مالیات معافند ، و بغضاً از اب و برق و گاز مجانی استفاده میکنند ، و مبادی ورودی در اختیار سپاه عوارض مربوطه را نمیپردازند . و فساد و نادرستی بسیار است مانا باشید .
@1mnyenaphar727
@1mnyenaphar727 2 месяца назад
تحلیل های ملنگ یک کمونیست معتدل را شاهد هستیم!
@hassanshayegannik155
@hassanshayegannik155 Год назад
Dr. Neely is one of a few great and competent living Iranian economists, but his recommendations are not heard to be applied. Bravo! Thanks!
@رضاصفیخانی-ت5د
@رضاصفیخانی-ت5د Год назад
وقتی شما میگید درآمد های بزرگ خرج شد آدم از زبان یک اقتصاد دان تعجب میکند شما میدانید ۷۰۰ میلیارد دلار یعنی چه ،خیلی خرج شده باشد اون هم با دست ودل بازی ۵۰ میلیارد بوده وبقیه را حتی نمیتونید بگید چه شده ؟میدونید برای چه ؟برای اینکه شرکت نفت ارز را بحساب خزانه نزد مرکزی واریز کند آنرا به حساب بانک مرکزی واریز،میکند در حالیکه اگر یک حساب هم بنام دولت در بانک مرکزی داشته باشیم انتقال ارز از حساب ذخیره به حساب دولت کارسازی میشود لذا چون این دارایی ها اعم از درآمد ریالی وارزی بحساب خزانه واریز نمیشود وحسابرسی انجام نمیشود معلوم نمیشود فلان میزان ارز چه شده است در حالیکه گشایش حساب ریالی وارزی خزانه ودولت حتی در چنج ارز واستقراض هم بکارمان میآید واصولا فعالیت مالی وپولی گردشی میشود وارز میماند در حساب دیگر
@miladmorsali7887
@miladmorsali7887 Год назад
ممنون از برنامه خوبتون،فقط اگه مجری توانمند تر و بهتری داشته باشیم در مباحث اقتصادی،بهترم میشه
@hassanshayegannik155
@hassanshayegannik155 Год назад
Keynes talked about expectations, uncertainty, defensive behavior, psychological factors on consumers and produces and economic fluctuations in the General Theory.
@elahebigdeli6322
@elahebigdeli6322 Год назад
مدرسه آزاد عنوان گفتگو رو با سوگیری می گذارید.
@sajadDarvish
@sajadDarvish 7 месяцев назад
خیلی عالی بود. ممنونم ❤
@alirezashamloo2695
@alirezashamloo2695 Год назад
اقای نیلی تا انجا که بحث اقتصادی را میکردید ، مقبول بود و از انجایی که وارد سیاست شدید ترجمان شما غلط و با بک فاز تاخیری تحلیل کردید ، در خصوص نافرمانی عربستان از امریکا باید به این نکته توجه میکردید که این نافرمانی زمانی صورت گرفت که هیمنه امریکا در تقابل با ایران تا حدودی شکسته شده بود و لذا نافرمانی غربستان از امریکا ناشی از تعامل درست نیست و یا ناشی از هوش سیاسی بالا نیست بلکه ناظر به چند موضوع است ۱- بی نیاز شدن امریکا از واردات نفت ۲- تمرکز امریکا بر شرق اسیا و چین و لذا تعقیر اولویت ایشان ۳- شکست هیمنه امریکا و لذا باز شدن دست کشورهایی که به نوعی با امریکا تحت فشار مناسبتی بودن نظیر همین عربستان و به نوع دیگر نظیر روسیه و‌چین که خلع قدرت هژمونی امریکا را درک و در سیاست خارجی خود تعقیراتی متناسب با فضای جدید بین المللی اعمال کردند و میکنند و دقیقا خروج اینگلیس از لتحادیه اروپا را در همین رابطه میتوان تحلیل کرد و تخریب خط لوله دوم کاز روسیه به اروپا و غیره ، همگی در همین رابطه قابل تحلیل است پس لطفا شما از مقوله اقتصاد خارج نشوید که بنظرم بهتر است انرا به سیاسیون واگذار کنیم
@navidb5150
@navidb5150 10 месяцев назад
با سخنان شما موافق هستم. آقای نیلی، نظر و استراتژیکی خود را، به صورت کامل، بیان کرد. نظر آقای نیلی، این هستش. که ما فقط منابع طبیعی، بفروشیم، و فقط بخوریم. یعنی تنها، مصرف کننده باشیم. زمان ۱:۳۵:۲۵ را ببینید. فارغ از اینکه، ایران می‌تواند، در عرصه صنعت و خودکفایی، پیش برود. این نظر آقای نیلی، در زمان ملی کردن، صنعت نفت نیز، استدلال مخالفان مصدق، در ملی کردن نفت نیز بود. آقای نیلی و آقای غنی نژاد و همفکرانشان، منظورشان از رُشد اقتصادی، قرار گیری در دایره، جهانی سازی و نقش مصرفگرا بودن، برای ایران است. جا دارد، سوال شود. آقای نیلی عزیز، از زمام آقای رفسنجانی، تا پایان دوره آقای خاتمی که، ما مصرف‌گرای صرف، و فروشنده بزرگ نفت بودیم. چه، رُشد صنعتی اتفاق افتاد؟!!! برای نمونه‌. مگر نه اینکه، مشکلات صنعت خودرویی امروز، بابت همان دوران است. آن همه، هزینه که در جهت، وارد کردن خط تولید خودرو، انجام شد. و هدفش این بود که، در عرصه تولیدات خودرو، خودکفا بشویم، کجاست؟!!! و متاسفانه، این تنها یک نمونه، از نتایج اقتصادی اصلاح طلبان، و زیرمجموعه آنها است. همچنین متاسفانه باید اشاره کرد. در حال حاظر نیز، هیچ نقشه راه، و استراتژی معین، برای اقتصاد، وجود ندارد.
@1mnyenaphar727
@1mnyenaphar727 2 месяца назад
تعقیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤯😳🧐😶🙄
@rezamashhadi8177
@rezamashhadi8177 Год назад
درود بر شما ❤
@Sajad.m-e6u
@Sajad.m-e6u Год назад
بسیار عالی
@MohammadmahdiRahimi-jx7qd
@MohammadmahdiRahimi-jx7qd 8 месяцев назад
👏🏼👏🏼👏🏼
@alitousekani1941
@alitousekani1941 8 месяцев назад
برنامه خوبی بود اما مجری فوق العاده ضعیف و رفتار نامناسب(اوهوم گفتن در جلسه رسمی واقعا زیبا نیست)
@alitousekani1941
@alitousekani1941 8 месяцев назад
برنامه خوبی بود اما مجری فوق العاده ضعیف و رفتار نامناسب(اوهوم گفتن در جلسه رسمی واقعا زیبا نیست)
@mortezamostafa7411
@mortezamostafa7411 6 месяцев назад
سلام. اقتصاد بر پایه بازار مواد اولیه تا بازار محصول استوار است، بنابراین، اول صنعت، بعد اقتصاد و در نهایت سیاست..... صنعت و صنعت گری و صنعتگران پایه اصلی قدرت یک کشور هستند. صنعت و صنعتگران را دریابید....
@HK-uq9by
@HK-uq9by 6 месяцев назад
خیلی خوب اول برو ارتباتت رو با مردم خودت خوب کن که مهندسین و سرمایه دارها فرار نکنند! دیگه مردم ایران که امریکا نیستن عیب داره باهاشون ببندید؟ میگن دستتون رو از توی خشتکمون بردارید خوب بردارید دیگه!
@nimaesmaeili252
@nimaesmaeili252 Год назад
واقعا اعصابم نمیکشه بیشتر از نصف این خزعبلات رو گوش کنم
@hazar1204
@hazar1204 Год назад
تبلیغ ضروریه درک میکنم.ولی واقعا تبلیغات خیلی بیش از حده تمرکز رو به هم میزنه‌
@azadsocial
@azadsocial Год назад
سلام ما از نحوه پخش تبلیغات یوتوب اطلاع نداشتیم. پیشنهاد تبلیغ از سوی ما کاهش پیدا کرد ولی میگن خود یوتوب ممکنه به پیشنهاد ما اعتنایی نکنه و کمتر یا زیادتر نشون بده.
@shayan_hm98
@shayan_hm98 Год назад
خود آقای نیلی میگه اصلاحات باید همزمان باشه بعد شما تیتر زدی اول اقتصاد بعد سیاست. خیلی غیرحرفه‌ایه کارتون
@azadsocial
@azadsocial Год назад
سلام دوست عزیز. ممنون بابت توجه شما. نکته آقای نیلی این هست که انقلاب و تغییرات فوری سیاسی مشکلی را حل نمیکند چون تا زمانی که تغییرات اقتصادی رخ نداده باشد نمیتوان به نتایج آنها امید داشت. اما خود تغییرات اقتصادی هم نیازمند همراهی در لایه قدرت است. به عبارتی در تیتر اصلی برنامه منظور از سیاست بیشتر دلالت عمومی آن در ذهن مخاطبان یعنی تغییرات رادیکال سیاسی است.
Далее
Qalpoq - Amakivachcha (hajviy ko'rsatuv)
41:44
Просмотров 312 тыс.
CORTE DE CABELO RADICAL
00:59
Просмотров 2,3 млн