Тёмный

Elektrikli Tel Çit Sistemiyle Siz Hayvanlarınızı Beklemeyin Onlar Sizi Beklesin 

Hayvancılık ve Doğa TV
Подписаться 12 тыс.
Просмотров 11 тыс.
50% 1

Elektrikli tel çit, adından da anlaşılacağı gibi, elektrik ile çitin aynı anda görev yaparak caydırıcı özellik taşıyan bir sisteme dönüşmüş halidir. Kullanılan elektriğin akım değeri, yani amperi düşük olduğundan ölümcül tehlikesi yoktur. Kolay kurulumu, bakımı ve düşük maliyeti sistemin öne çıkan avantajlarıdır. Sistem hem dışarıdan gelebileceklere karşı korunmaya hem de çiftlik alanı içindeki hayvanların kontrolüne yönelik kullanılabilmektedir. Çekilen çit sayesinde hem dışarıdan gelen tehlikelere karşı korunurken hem de hayvanlarınızın dışarı kaçmasını engelleyebilirsiniz. Bunun yanında alarmlı sistem sayesinde de telde bir kopukluğu veya davetsiz misafirlerinizin girişini önceden öğrenme ve kontrol etme imkanına sahip olursunuz.
Nerede ve Nasıl Kullanılır?
Belirli bir ekili alanı veya tarımsal üretim yapılan yeri, zararlılardan korumak veya belirli bir alanda yetiştirmek üzere bulunan hayvanların dışarı çıkmasını engellemek için tel çit kullanılır.

Опубликовано:

 

16 сен 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 11   
@osmankaratas4710
@osmankaratas4710 2 года назад
Halen kullanıyormusunuz artıları eksileri neler Ben köye kuracağım ama 2 haftada bir gidebiliyorum ne gibi sıkıntılar olabiliyor
@beyhankurt9507
@beyhankurt9507 3 года назад
Tavukları tilkiden korur mu
@HayvanclkveDogaTV2020
@HayvanclkveDogaTV2020 2 года назад
Korur
@velvetvoiceee
@velvetvoiceee 5 лет назад
bunun daha basitini kamp çadırına hayvanlar gelmemesi için yapabilir miyiz 220v gelmesine gerek yok
@cuneytgayr5194
@cuneytgayr5194 3 года назад
Yeryüzünde ineklerin dışında farklı bir hayvan yaşıyorsa ve sınırı geçmesi gerekiyorsa ne olucak? Bence sınırını geçen tek hayvan insanoğoludur !
@nazirakdogan3453
@nazirakdogan3453 5 лет назад
Ahmet mert abiye nasıl ulaşabiliriz?
@dagbey
@dagbey 4 года назад
Telefon ve adres bırakabilir misiniz. Hangi şehirde.
@dervissar2713
@dervissar2713 6 лет назад
Bende veteriner olmak istiyorum ama lisede hangi bölümü seçmem lazım?
@HayvanclkveDogaTV2020
@HayvanclkveDogaTV2020 6 лет назад
Veteriner Olmak Hayvanları seviyorsanız ve tıp alanında kariyer yapmak istiyorsanız o zaman veterinerlik yapmayı düşünebilirsiniz. Veterinerler hasta ve yaralı hayvanları iyileştirirler ve tıpkı doktorlar gibi ameliyatlar yaparlar ve reçete yazarlar. Nasıl başlayacağınızı öğrenmek için makaleyi okumaya devam edin. Nasıl veteriner olunur? 1 - Bir veteriner kliniğinde veya hayvan barınağında gönüllü olarak çalışın. Bu sayede hayvanlarla çalışarak deneyim kazanırsınız ve veterinerliğin sizin için doğru bir meslek olup olmadığını anlarsınız. İnsanların birçoğu “atlara bayılırım” der ancak bu bütün hayatlarını hayvanlara adayacakları anlamına gelmez. 2 - Liseden mezun olun. Lisedeyken özellikle biyoloji, kimya ve fizik derslerine ağırlık verin. Erkenden bu konuları anlamanız ve başarılı olmanız bu alanın sizin için doğru olduğunu gösteren iyi bir göstergedir. 3 - Veteriner olmak için Türkiye sınırları içindeki veteriner fakültelerinin birinden mezun olmak veya yabancı ülke veteriner fakültelerinden mezun olarak Türkiye’deki üniversitelerin veteriner fakültelerinden birinde Collegium sınavına girip kazanmış olmanız ve denkliği Yüksek Öğrenim Kurumunca onaylanmış diplomaya sahip olmanız gerekir. Ülkemizde 17 tane veterinerlik fakültesi vardır. Türkiye’de veteriner fakülteleri 5 yıl eğitim verir. Son dönem intörnlük eğitim alan öğrenciler yüksek lisans derecesiyle mezun olurlar. Kalifiye olun 1 - Veterinerlik fakültesini bitirin. Daha önce de bahsettiğimiz gibi eğitiminiz beş sene sürecektir. Üniversite eğitiminiz süresince anatomi, biyokimya, fizyoloji, farmakoloji ve iletişim gibi dersler alacaksınız. İlk iki yıl daha çok teorik konulara odaklanılır. Daha sonraki senelerde klinik çalışmalara, doğrudan hayvanlarla yapılan çalışmalara ve araştırma projelerine odaklanılır. 2 - Sürekli iş bulmadan önce bir sene boyunca stajyerlik yapın. Bu sayede dahili tıp veya ameliyatlar gibi belli alanlarda uzmanlaşabilirsiniz. Daha sonra seçtiğiniz bu alanlardan birinde profesyonel olursunuz. Veterinerlik fakültesi sizi doğru yöne yönlendirecektir.
@dervissar2713
@dervissar2713 6 лет назад
3ESNAF benim küçükken gözümün önünde kedi kuzu ve köpeğim olmüstü ve o zamandan beri veteriner mesleğine girip o kaybettiğim hayvanlar gibi başka hayvanları tedavi etmek istiyorum
@rcanbigec4761
@rcanbigec4761 6 лет назад
Kardeşim bana yaz sana anlatayım
Далее
ГОЧА ПРО NISSAN 400Z
00:51
Просмотров 38 тыс.
ABD Hizmetlerinde neler oluyor?
44:12
Просмотров 12 тыс.
The Jodi Watkins' Story - My Why
12:39
Просмотров 289
Buzovlarda ən kritik dövr südəmər dövrdür.
1:16
no end in sight.
20:22
Просмотров 38 тыс.