dorpstv
Подписаться 593
Просмотров 473
50% 1

Hooglanderveen delft onderspit tegen FC Abcoude Hooglanderveen heeft de drie punten niet in eigen huis kunnen houden. FC Abcoude ging er met een 2-1 overwinning vandoor. Hooglanderveen had in de beginfase geluk dat Giandro Kapel enkele opgelegde kansen niet kon verzilveren. De eerste goede kans voor Hooglanderveen was voor Danny de Graaf. In de 39e minuut was Menno Bos dichtbij de openingstreffer, maar zijn inzet werd net voor de lijn weggewerkt door een verdediger van FC Abcoude.
De tweede helft was nauwelijks drie minuten oud toen Giandro Kapel knullig balverlies in de defensie van Hooglanderveen afstrafte. In de 71e minuut scoorde de geheel vrij staande Jerrol Joval, vanuit een vrije trap vanaf het middenveld, de 0-2. Danny de Graaf kon in de 80e minuut niet profiteren van uitstekend voorbereidend werk van Rick Voortman. Zijn schot werd gekeerd door de doelman van FC Abcoude. Drie minuten later bracht Jason Eilbracht de spanning terug in de wedstrijd, door een voorzet van Mehmet Kaya bij de tweede paal binnen te tikken.
In de resterende tijd ging Hooglanderveen op zoek naar de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk werd het niet meer.
Man-of-the-match werd Jesse van Dijk , op de foto met pupil van de week Teun Vogel.