Просмотров 380
50% 1

Hooglanderveen niet langs Antibarbari
Hooglanderveen heeft in zijn allerlaatste thuiswedstrijd op zondag de punten niet in eigen huis kunnen houden. De studentenvereniging Antibarbari keerde met de volle buit terug naar Rotterdam.
In een gelijk opgaande eerste helft waren de uitgespeelde mogelijkheden voor beide ploegen schaars. Hooglanderveen was nog het dichtst bij de openingstreffer, maar Rick Voortman zag zijn schot vanaf de rand van het strafschopgebied via de bovenkant van de lat overgaan.
Na de hervatting kreeg Hooglanderveen een enorme domper te verwerken, doordat Jasper van Nimwegen in een uiterste poging een voorzet te onderscheppen, de bal in eigen doel werkte. Junior Kameni, Danny de Graaf en Jason Eilbracht kregen in de loop van de tweede helft de kans op de gelijkmaker. Helaas wisten zij de doelman van Antibarbari niet te passeren. In de 88e minuut gooide Thijmen Verdoorn de wedstrijd op slot door de 0-2 binnen te tikken. Door de nederlaag tegen Antibarbari wordt rechtstreekse handhaving in de tweede klasse wel een hele opgave. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft SO Soest, dat op de veilige negende plaats staat, een voorsprong van zes punten.