Farkettiniz mi bilmiyorum ama bu iki insan normal şartlar altında hayatlarının son demlerinde bulmuşlar birbirlerini. Ama onlar öleceklerini ve bu son demlerini düşünmek yerine daha hayata yeni atılan iki ergen aşkının mutluluğu içerisindeler. Yani onlar olumsuzu düşünmüyorlar. Onlar ileride ne olacağız diye yaşamıyorlar çünkü biliyorlar her ileriyi düşündüklerinde şu andan çalıyorlar o yüzden sadece şu anı yaşıyorlar ve o yüzden bu kadar mutlular. Umarım mutlulukları daim olur ve bizlerinde bu güzel insanlardan olma şansını elde etme dileğiyle...
Dede daha önce 2 evlilik yapmış ve hayatını iyi kötü yaşamış yine de. Teyze ise 75 yaşına kadar yapayalnız yaşamış maalesef. Teyzenin ablası da hiç evlenmemiş anladığım kadarıyla. Abla kardeşe, gençliklerinde mutlaka talipler çıkmıştır bence ama evlenmeye değer erkek görememişler, erkek beğenmemişler ve sonunda da yapayalnız kalmışlar bence. Günümüzde de gençken erkek beğenmeyip evlenmeyen ve bunun sonucunda 35-40 yaşına ve hattâ daha da ileri yaşa gelmesine rağmen hâlâ evlenemeyen, aile kuramayan, çoluk çocuk sahibi olamayan o kadar çok bayan var ki anlatamam size. Bayanlar, yaşları geçmeden, çok fazla seçici olmadan bir erkekle evlenip yuva kurmak zorundadırlar. Çok ince eleyip sık dokursa, videodaki teyze gibi ileri yaşta yapayalnız kalabilir bir bayan maalesef. " Ben evlenmek istemedim ve hâlâ da istemiyorum, bekârlık çok rahat, erkeğin kahrını çekemem " diye kendini avutur ve kendini kandırır bu yaşı ileri ve evlenememiş bayanlar genelde ama içten içe büyük çoğunluğu hâlâ evlenmek ister. ruhsal travma, psikolojik bozukluk, kişilik veya davranış bozukluğundan dolayı kadınlar evlenmek istemezler. korkuları vardır erkeğe ve evliliğe karşı. bu konuda psikiyatrik tedavi görürlerse, evlilik ve erkek korkusunu aşabilirler ama çoğu tedavi görmez ve bu korkularla ölene kadar yaşarlar maalesef. Yoksa normal ruh sağlığına sahip bir bayan, fiziksel olarak pek de güzel olmasa bile evlenmek ister ve genelde de kendine uygun bir erkekle evlenip yuva kurar, annelik duygusunu ve mutluluğunu yaşar. evlenince mutlu olma ihtimali %50'dir. iyimser insan %50 mutlu olma ihtimalini gözönüne alır ama kötümser insanlar %50 mutsuz olma ihtimalini düşünür hep. Biz iyimser olalım ve mutlu olacağız inşallah diyelim ve evlilikten kaçmayalım. Mutsuz olursak da dünyanın sonu değil, boşanma diye bir şey var. Yaşı geçip hâlâ evlenmeyen bayanlar hep mutsuz olma ihtimalini düşünürler, çünkü kötümserdirler ve evlilikten kaçıp dururlar maalesef.
@@hakancevikel7368 şu zihniyet o kadar hastalıklı ki... Herkes evlenmek isteyecek diye bir kural yok, evlenmeyenlerin hepsi pişman olucak diye bir durum da yok. Her insana göre olmayabilir evlilik, her insan hayatında birine ihtiyaç duyacak diye bir şey de yok. Evlenmek isteyen evlenir elbet. Seçici diye eleştirdiğiniz kadınlar, istemedikleri, sevmedikleri bir insanla evlenip iki tarafı da mutsuz etmektense, doğru kişiyi bekliyor. Belki bulur o kişiyi, belki bulmaz. Başkalarının karışması gereken bir mesele değil bu, insanların kendi tercihleri.
@M. BAL ergenden kastım insanlar 60lı yaşlarına nazaran ergenlik dönemlerinde aşka kapıldıkları zaman içerisinde bulundukları döneminde etkisiyle birçok şeyi yoğun yaşıyorlar ve aşkı da doruklarda yaşadıklarını düşünüyorum. Bu iki insanın aşkı da bana bunu hatırlattı. Geleceği düşünmeden sadece o zirvenin tadını çıkararak yaşamak. İki ergen aşkından kastım buydu. Ergenleri aşağılamak gibi bir niyetle yazmadım.
@@emresen111 ak party erdoghan big our from syria we like and support erdoghan pakistan people love to erdoghan probably we fighting to erdoghan againist to turkish people
Ne zaman öleceğim belli değil onun için bugünün mutluluğunu çıkartıyorum ben... (yaşımız 95 olmasa bile; 25 olsa, 35 olsa dahi ne zaman öleceğimiz belli değil peki biz ne yapıyoruz ? )
Kamuran Hn. Hayrani Bey iyi ki varsınız, iyi ki birbirinizi bulmuşsunuz. sizlere sağlık huzur diliyoruz. mutluluğunuzla bizleri de mutlu ettiniz, hep mutlu olun.
Hiç evlenmedim. 40 yaşımdayım ve çevremdekilerin çok fazla tepkisini alıyorum. Onlara hep söylemek istediklerimi işte bu video veriyor. Aşkın yaşı yoktur, sizi ne zaman bulacağını kimse bilemez. Sabretmek ve sizi sevecek insanı bulana kadar beklemekten başka çareniz yok. Rabbim huzur ve sağlık versin cümlenize.
Hayrani İlgar Bey güzel edebi eserler ve fikri yazılar yazmış çok kültürlü ve değerli bir insandır. Kendisi hakkında "Dedeye bak be bu yaşında Facebook'tan bulmuş moruk" falan demeden önce önce yaşına sonra şahsına saygıyı unutmayın.
Hayat bir ruya gibidir. Neden olmasin? Yasarken sevmek ve sevilmek cok guzel bir his. Ben cok sevindim bu habere. Biri 95, digeri 75. yasayin gitsin, baskalari ne diyecek diye hic dusunmeyin. Kendiniz icin yasayin, baskalari icin degil. Ne mutlu sizlere, sevin sevilin hayat cok kisa. Selamlarimi sunuyorum Arizona dan .
Maşallah ikinizede, gençlerde inşallah bundan dersler çıkarabilir. Yaşadıkları o kadar anlamlı ki. Hakikaten insan yalnız yaşayabilen bir varlık değildir. Yalnızlık isteyenler ise sadece doğru eşlerini bulamamıştır.
Çok güzel bi hikaye, izlerken mest oldum. Ne kadar da güzel insanlar, hayatın acısıyla yoğrulduktan sonra birbirlerini bulmuşlar. Keşke onlar gibi sevgiyi tadabilsek, şimdi ki ilişkilerimiz ne kadar da yıpratıcı ve yalan dolan. Hepimizin bir gün saf sevgiyi bulabilmesi dileğiyle...
Merhaba,sayfaniz cok iyi bundan bu sayfadan asla vazgeçmeyin asıl bu sayfanın sahipleri olarak kendinizle de ilgili bir video bekliyorum bir önerim daha olacak size ben de 19 yaşında bir genç olarak gencler çok umutsuz mutsuz bitmiş durumdalar bende dahil bize umut verecek 19-25 yaş arası basarı hikayelerini üniversiteyi terk edip yeni bir universiteye giden ya bunun gibi birçok seyin videolarini yapmanizi dilerim esenlikle kalin
Abi bu kanalı yeni keşfettim. Gerçekten çok güzel 👍🏻 ve izlediğim en sıcak en sevimli video buydu ❤️ damat bey ve gelin hanıma bir ömür mutluluklar 😂😂😂😂😂😂❤️
dedem gene boş durmuyordur evlilik falan kesmez dedemi :D piyango bileti nedir ya hayatta aklıma gelmez tecrübe valla helal :D ellerinden öpererim dedem kesin tek tek okuyorsundur yorumları :D