'Nederland verliest door 1 geniaal moment' | NOS VOETBALPODCAST - EK EDITIE | #23

NOS Sport
Подписаться 175 тыс.
Просмотров 8 тыс.
50% 1

Presentator Gert van 't Hof praat met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs na over de halve finale van het EK, die Nederland verloor van Engeland.
Wil je meer video's zien en helemaal niks missen? Abonneer je dan op ons kanaal!
----------------------------------------------------------------------------------------

@DutchyW Месяц назад
hands van te voren bij het penalty moment...
@Maestro19992
@Maestro19992 Месяц назад
10:36 precies dit dus
@kaans695
@kaans695 Месяц назад
Vind de EK afleveringen maar matig. Gaat de Voetbalpodcast er binnenkort ook mee stoppen?
@AlejandroJavierHernandez-si4qz
@AlejandroJavierHernandez-si4qz Месяц назад
Had Memphis na blessure gewisseld voor brobbey, Reijnders 10 minuten later voor Wijnaldum, dan in minuut 70 of 60 Gakpo en Veerman erin voor Weghorst en Malen.
@poenther2785
@poenther2785 Месяц назад
Ben het niet eens met Roelfs. Verlies was deels pech door te makkelijk gegeven penal en een scheids die in het voordeel van Engeland floot, maar alsnog kon NL dit zelf binnenhalen. Tactisch gefaald en als je fouten blijft maken dan gaat die bal er een keer in. Dat had ook vaak genoeg op een ander moment in de wedstrijd kunnen gebeuren. Tegelijkertijd creëerde Oranje zelf te weinig.
@DavesDomeTube
@DavesDomeTube Месяц назад
Olifant in de kamer. Nederland verloor door 1 scheidsrechter, beide goals voorafgegaan door scheidsblunders. Handsball voor de Kane-beroving en gefloten voor synchroonduik van Engelse speler met niet gegeven overduidelijke corner voorafgaand aan de inderdaad goed ingeschoten tweede goal.
@IliasCocoNL
@IliasCocoNL Месяц назад
Tja, NL had op het WK in 2014 ook een onterechte penalty gekregen door die “val” van Arjen Robben en verloor Mexico.. 👍🏽
​@@IliasCocoNLMaar verschil was dat NL toen al in eerste helft pingel had moeten krijgen.
@moviegooner49
@moviegooner49 Месяц назад
​@@IliasCocoNL Precies dit. Nederlanders zojn zo hypocriet als de pest.
@daidalos4616
@daidalos4616 Месяц назад
@@IliasCocoNL Dat moment ondergaat door het geklaag van Mexico een beetje een Mandela-effect. Ga de beelden maar terugkijken, met een VAR is dat moment op Robben een 100% strafschop; hij werd gehaakt (het slechte theater van Arjen, die als een stervende zwaan neerging, daargelaten). En Nederland was tijdens die partij eerder al een penalty onthouden, inderdaad.
@lws7394
@lws7394 Месяц назад
@@IliasCocoNL Robben tegen Mexico was nou juist een echte penalty ! Robben kon met z'n rechterbeen niet bijsluiten zonder langs het scheenbeen te gaan van Marquez. Z'n rechtervoet blijft dan haken achter zijn eigen rechterbeen, en dan krijg je meestal een rare val . Maar als we oude koeien uit de sloot halen : Die 2 kwalificatiewedstrijden tegen Engeland in 1993, voor wk94 , daar werden de Engelsen écht genaaid door scheidsrechters. Op Wembley, toen de engelsen Oranje omver blaasden, brak Jan Wouters Paul Gascoignes jukbeen met een echte Lee Towers elleboog , geen kaart . NL kwam weg met een gelijkspel. En in Rotterdam de rode kaart die Koeman zou moeten hebben voor een doorgebroken speler (hij kreeg geel) terwijl hij daarna scoorde uit een vrije trap..
@Vict115
@Vict115 Месяц назад
Onterechte penalty
@dheeradjlachman9658
@dheeradjlachman9658 Месяц назад
Die lsowg nergens op de penalty maar Spanje gaat ze slopen die is de betere🎉
Janken om een penalty, terwijl Engeland veel beter was.
@moetjijweten
@moetjijweten Месяц назад
@@moviegooner49support je eigen land rare gast
@@moviegooner49 Engeland was niet veel beter dit haf Nederland wel kunnen winnen als ze de kansen in de 1ste helft goed bleven gebruiken maja 2de helft was fut eruit ze waren moe er kwam er niks meer uit bij Nederland elftal jammer pech ze hebbe het wegegeven aan Engeland
@@dheeradjlachman9658 Nederland had maar twee kansen in de eerste helft, waarvan één raak was. Engeland was gewoon te sterk met name in de eerste helft. Arrogante jankerd, Nederland ligt eruit, deal with it🤫
@chocobomtom
@chocobomtom Месяц назад
Je verliest door slechte tactiek. Engeland was te pakken maar als je vijf spelers opstelt die central willen spelen en alleen Gakpo aan de zijkant… dan wordt het lastig
@arjenkersing
@arjenkersing Месяц назад
en gakpo werd nauwelijks gezocht en hij had geen noemenswaardige acties toen hij de bal wel kreeg
@PickupthePieces76
@PickupthePieces76 Месяц назад
De scheids was niet best, maar uiteindelijk heeft Engeland net wat meer kwaliteit waardoor ze net elke keer doorkomen. We hebben een talentvol team, mn achterin en middenveld, over een paar jaar staat dat als een huis. Voorin missen we alleen nog die killer spits. Hopelijk komt er snel eentje door van de jeugd.
@@PickupthePieces76 Leuk om een keer niet een comment te zien, dat "de scheids is omgekocht"
@jorism
@jorism Месяц назад
@5:50 tuurlijk gebeurd hem dat vaak, want hij kan het niveau niet aan. Harde werker hoor en prima mentaliteit maar voetballend totaal ruk.
@markmateman2968
@markmateman2968 Месяц назад
Nederland is hier beroofd .
Niet. Maar blijf maar janken, dat is alleen maar leuk
@Ibby128
@Ibby128 Месяц назад
​​@@moviegooner49Dumfries raakt Kane heel licht maar kane die gaat er een hele show van maken voor een penalty. En als je terugkijkt zie je nog dat Kane ook gewoon Dumfries raakt. Saka maakte daarvoor ook nog hands. Wel jammer dat je zegt blijf maar janken terwijl je zelf waarschijnlijk ook in Nederland woont
@@Ibby128 Ik ben geboren in Engeland. Dat ik in Nederland woon hoef ik niet per se voor Nederland te zijn. Hypocriete Nederlands op hun plek gezet, heerlijk. Ga vooral door met janken
@@Ibby128 Je hebt wel een mooie profiel foto. Als mede Gooner hoor je blij te zijn voor Saka, Rice en Ramsdale. Zeiken niet zo en steun Engeland Zondag!
@Ibby128
@@moviegooner49 Ok maar waarom zeg je blijf maar janken? Het was een onterechte penalty ookal telde de penalty saka maakte hands voordat kane schoot dus het zou afgekeurd moeten worden. Wel leuk dat UEFA een scheidsrechter daar zet die is beschuldigt van match-fixing
@moow950
@moow950 Месяц назад
Speelt Nederland nog voetbal bij de Olympische Spelen in Parijs?
Nee
@tentimesful
@tentimesful Месяц назад
waardeloos schreeuwde links links links, en nl keeper houd de bal niet terwijl het links was, meteen uitgedaan... kan toch niet menen joh lol