Kondis
Подписаться 482
Просмотров 3,1 тыс.
50% 1

Håkon Brox gjorde et imponerende comeback da han vant Oslo Maraton etter 10 år uten konkurranser.
Følg gjerne kanalen vår ved å klikke her:
/ @kondisno
Se også:
Videoreportasje fra 10 for Grete: • Oslo Maraton 2024 - 10...
Videoreportasje fra halvmaraton: • Oslo Maraton 2024 - Ha...
Brox krysset målstreken på tiden 2.25.25, til stor overraskelse for seg selv.
Jeg så for meg å kjempe i teten, men at jeg skulle vinne hadde jeg ikke trodd, sa Brox etter løpet.
I kvinneklassen ledet Helena Hope fra start til mål og løp inn til en solid seier på 2.51.43. Selv om hun slet de siste 8 kilometerne, var seieren aldri truet.
Jeg følte meg sterk i starten, men det ble tungt mot slutten, fortalte Hope etter målgang. Begge løperne leverte sterke prestasjoner i en spennende og begivenhetsrik utgave av Oslo Maraton.
Bli med til Oslos gater og gjenopplev stemningen fra en begivenhetsrik dag med løping! 🌟