PEC Zwolle • Eredivisie Archief
Подписаться 175
Просмотров 4,7 тыс.
50% 1

PEC Zwolle schoot op zondagmiddag 17 februari 2013 als een komeet uit de startblokken. Binnen 6 minuten keek Feyenoord tegen een 2-0 achterstand aan. Graziano Pelle maakte zijn eigen doelpunt teniet, door in twee minuten tijd twee maal raak te schieten. In de tweede helft scoorde alleen de thuisploeg nog, eindstand 3-2.
Scoreverloop: Graziano Pellè (1-0, eigen doelpunt), Darryl Lachman (2-0), Graziano Pellè (2-1), Graziano Pellè (2-2) Denni Avdić (3-2).
Opstelling PEC Zwolle: Diederik Boer, Bram van Polen, Darryl Lachman, Rochdi Achenteh, Joost Broerse, Arne Slot (Giovanni Gravenbeek), Jesper Drost (Furdjel Narsingh), Wiljan Pluim, Youness Mokhtar (Arsenio Valpoort), Mateusz Klich, Denni Avdić.
De beelden uit deze video zijn afkomstig uit archieven en daarom niet altijd volledig.