Тёмный
No video :(

Vitaminele bune, cele rele și puterea naturistelor în viața noastră | Podcast by Andreea Cigolea#64 

Andreea Cigolea
Подписаться 13 тыс.
Просмотров 5 тыс.
50% 1

De multe ori ne dorim să ne vindecăm peste noapte dacă s-ar putea în caz că răcim sau cine știe ce problemă de sănătate apare. Sau vrem să bem ceaiuri, suplimente și în niciun caz medicamente. Am povestit cu medicul Ruxandra Constantina tot ce trebuie să știm despre vitamine: cele bune, cele rele și cele care ne pot omorî. Enjoy!
Urmărește-mă și pe:
👉Facebook: / andreea.cigolea
👉Instagram:/ andreeacig
👉Site: www. andreeacigolea.ro
👉Subscribe sau abonează-te pentru mai mult: bit.ly/3kJHTP2
_____________________________________________
Music : Way Home by Tokyo Music Walker
Stream & Download : fanlink.to/tmw...
Creative Commons - Attribution 3.0 Unported - CC BY 3.0

Опубликовано:

 

29 авг 2024

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 8   
@user-lc1ge8vh6j
@user-lc1ge8vh6j 7 месяцев назад
În general, este esențial să respecți dozele recomandate și să eviți excesul, deoarece prea multe vitamine sau minerale pot avea efecte negative. Foarte bune informații a oferit doamna doctor! Mulțumesc!
@danielacostache9437
@danielacostache9437 7 месяцев назад
Multumim pentru toate sfaturile utile!!👏
@andreeacigolea2560
@andreeacigolea2560 7 месяцев назад
multumim si noi
@adhishon56
@adhishon56 7 месяцев назад
Decât să iau când mă simt abătut un antidepresiv ce lucrează printr-o suspectă inhibare a resorbției serotoninei, pentru mine lucrează mai bine ciupercile adaptogene sub formă de supliment. Dacă simt în continuare foame deși am mâncat, poate fi din cauză că hrana nu a acoperit carența unui anumit element nutrițional. Dar alge precum spirulina și clorela sunt alimente complete ce acoperă tot spectrul nutrițional. În Asia și Africa algele fac parte curent din alimentație. La noi sunt sub formă de supliment și consumându-l am constatat că îmi este suficietă mai puțină hrană ca să ajung la sațietate. Referitor la vitamina D, nu există un singur fel, ci au fost inventariate în total vreo 12. Așa că ideal ar fi ca ea să fie sintetizată de propriul corp atunci când o piele albă ce deține suficient colesterol este expusă la soare. Însă magneziul este cofactor în această reacție chimică în care colesterolul conținut de pielea albă devine vitamina D atunci când este expus la lumină. Dacă nu există suficient magneziu, sinteza vitaminei D nu se produce. În ce privește vitamina C sau acidul ascorbic, animalele ce și-o pot sintetiza singure rar se îmbolnăvesc. Oamenii și primatele dețin și ele încă aparatul enzimatic ce poate sintetiza în patru faze enzimatice vitamina C din glucoză, însă enzima din faza finală a suferit o mutație ce o face inoperabilă. Așadar în loc de de L-gulono-y-lactonă oxidază (GULO), noi oamenii avem doar pseudogena GULO. Vitamina C în exces oprește sinteza proteinelor și provoacă îmbătrânire prematură, fapt ironic având în vedere că ea este de fapt un hormon antistres. Cercetătorii opinează că blocarea sintezei vitaminei C la strămoșii noștirii umanoizi a survenit ca o protecție contra îmbătrânirii accelerate, pe vremea când dieta lor în savana africană consta în foarte multe fructe extrem de dulci și bogate în glucoză. Deci dacă am consuma prea multă vitamina C fără să avem vreo infecție, am arăta îmbătrâniți și cu mușchii fleșcăiți 🤣🤣🤣🤣🤣
@mihaelapopescu9803
@mihaelapopescu9803 7 месяцев назад
Vă rog mult , cum se numește dna Doctor .Mulțumesc mult .
@andreeacigolea2560
@andreeacigolea2560 7 месяцев назад
dr. Ruxandra Constantina
@andreeacigolea2560
@andreeacigolea2560 7 месяцев назад
multumim si noi
Далее
“Viața continuă în lumea de dincolo”
1:00:10
Просмотров 65 тыс.
Mihaela Bilic, dieta ei secretă!
1:21:19
Просмотров 92 тыс.