Μόλις έκανα την προπόνηση και σε τροχόσπιτο! Μόνο μια άσκηση δεν μπόρεσα να κάνω λόγω έλλειψης χωρου. Φιτ και στις διακοπές! Ευχαριστώ πολύ! Πολύ καλό πρόγραμμα!
@@giorgostsamadias δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με cross fit ουτε εχω και πολυ χρονο γιατι ασχολούμαι και με την ποδηλασια και θα ηθελα να με βοηθήσει πανω σε αυτό
Έχω κάνει ένα σχετικό βίντεο με full day of eating για το τι τρώω εγώ προσωπικά όπου μπορείς να πάρεις ιδέες Γενικά όμως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οπότε θα πρέπει να δούμε τι τροφές δουλεύουν καλύτερα στον καθένα ξεχωριστά!
Ακριβώς George! Αυτή είναι η ορθή απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση.. Η διατροφή πριν κ μετά την προπόνηση αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας για έναν αθλητή ανεξαρτήτου αθλήματος είναι ολόκληρη θεωρία. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα για διαφορετικούς ανθρώπους.