Тёмный

تاریخچه اسکانیا 

Подписаться
Просмотров 4,3 тыс.
% 54

تاریخچه شرکت اسکانیا
هر آنچه باید در مورد شرکت اسکانیا بدانید
تاریخچه شرکت پر رونق اسکانیا در سال 1891 با ایجاد کارخانه ای برای تولید واگن های راه آهن در شهر کوچک سودرتلیه سوئد آغاز شد.
در سال 1901 اولین خودرو سواری توسط اسکانیا روانه بازار شد و در پایان سال 1902 اولین کامیون ساخته این شرکت تولید شد.
در مورد اولین کامیون ساخته شده توسط این شرکت باید بگوییم که اولین کامیون اسکانیا ساخت مهندسینی است که برای مدت طولانی نتوانستند به این نتیجه برسند که موتور را باید در کجا قرار دهند! یکی چیدمان بهینه در جلو را در نظر گرفت و دیگری همچنان بر چیدمان در عقب پافشاری کرد. در نتیجه به میانگین سازی رسیدند یعنی: موتور زیر صندلی راننده در وسط شاسی قرار گرفت.
اسکانیا دارای یک موتور دو سیلندر ضعیف بود که تنها 12 اسب بخار قدرت داشت، به این طریق اولین کامیون اسکانیا می توانست تا 1500 کیلوگرم بار حمل کند و به سرعت 15 کیلومتر در ساعت برسد.
از سوی دیگر در سال 1900 فردی به نام اریکسون در شهر مالمو یک کارخانه دوچرخه سازی تاسیس کرده بود، با گذشت زمان این شرکت تغییر کرد و به سوی خودروسازی و کامیون سازی رفت. همزمان با شرکت اسکانیا بود که شرکت وابیس موفق شد اولین کامیون خود را روانه بازار کند.
ادغام شرکت اسکانیا و وابیس در جنگ جهانی اول و دوم
سرانجام در سال 1911 هر دوی این شرکت‌ها با یکدیگر ادغام شدند و نتیجه آنها شرکت اسکانیا-وابیس بود. دلیل همکاری این دو در این بود که بتوانند با کمک هم برای تولید خودرو و کامیون تمرکز کنند که البته نتیجه آن هم بسیار موفق آمیز بود.
در طی یک سال آنها توانستند به صورت مشترک حدود 40 خودرو و 23 کامیون تولید کنند، چنین آمارهای تولیدی در آن زمان دستاورد بسیار خوبی به حساب می آمد.
در سال 1913، آتش سوزی شدیدی در کارخانه وابیس در سودرتال رخ داد که به طور کامل تمام تجهیزات فنی را در آن شرکت را از بین برد. این امر مدیریت را مجبور به خرید مدرن ترین تجهیزات و ارتقای کامل ماشین آلات خود کرد و این گونه به یکی از مدرن ترین شرکت ها تبدیل شد.
در سال 1933، اسکانیا-وابیس اولین کامیون سه محوره 355 را برای حمل و نقل در مسافت های طولانی با آرایش چرخ های 6×2 راه اندازی کرد.
در سال 1940 تولید کامیون هایی با سیستم ژنراتور گاز در حال گسترش است، این مدل از کامیون‌ها کندانسور خود را در جلوی رادیاتور نصب شده می کردند. معروف ترین آن کامیون 5 تنی اسکانیا-وابیس 33520 است که مجهز به موتور هشت سیلندر کاربراتوری با حجم 10.3 لیتر است.
در طول جنگ جهانی دوم، این شرکت شروع به تولید موتورهای دیزلی مدولار از خانواده D کرد، در سال چهل و چهارم، کامیون‌های دو محور اسکانیا-وابیس L10 با وزن ناخالص 7.5 تن تولید شدند که در آن ها اولین موتورهای دیزلی چهار سیلندر با حجم 5.6 لیتر، قدرت 90 اسب بخار به تولید انبوه رسید.
تاریخچه اسکانیا در 1950 - 1970
در سال 1949، کمپانی اسکانیا-وابیس دو سری جدید از کامیون ها را به طور همزمان راه اندازی کرد. کامیون L40 با وزن ناخالص 9.5 و قدرت 90 اسب بخار دارای یک موتور دیزل جدید که با تزریق مستقیم سوخت دریافت می کرد و در مقایسه با سیستم تزریق پیش محفظه، 20 تا 25 درصد در مصرف سوخت صرفه جویی می شد.
ویژگی بارز محصولات جدید اسکانیا-وابیس استحکام و دوام بالا بود، به این صورت که بدون تعمیرات اساسی، این کامیون‌ها تا 400 هزار کیلومتر به خوبی کار می کردند. مدل بعدی اسکانیا-وابیس ال60 5.5 تنی بود که به موتور دیزلی شش سیلندر جدید D622 با حجم 8.4 لیتر و قدرت 135 اسب بخار مجهز شده بود، این کامیون مجهز به جعبه دنده چهار سرعته بود که جانشین پنج مرحله ای آن در سال 1951 منتشر شد.
در همان سال‌ها رشد سریع حمل و نقل‌های باری در سوئد این شرکت را مجبور می‌کند تا مجموعه‌ای از مدل های سنگین تر را با ظرفیت حمل 6.5 تن و وزن ناخالص 11 تن روانه بازار کند.
در بهار سال 1953، تولید انبوه نسل جدید کامیون L51 با موتور دیزلی D442 با قدرت 100 اسب بخار آغاز شد، این مدل از کامیون ها مجهز به گیربکس پنج سرعته دستی بودند.
چنین کامیون هایی تابستانی نامیده شدند، زیرا برای بهبود خنک کننده موتور در دمای بالا، راننده مجبور بود دریچه مخصوص را در پنل جلو باز کند. در همان سال برای اولین بار از صندلی های راننده با سیستم تعلیق فنری در ساخت کامیون ها ساخته شد و به طور همزمان استفاده از فرمان برقی حتی برای کامیون های استاندارد نیز اجباری شد.
در سال 1964 یک موتور دیزل توربو شارژ تولید شد که قبلاً دارای 240 اسب بخار بود و پس از سه سال قدرت آن به 260 اسب بخار ارتقا پیدا کرد، در مجموع سری L75 و L76 به تولید 38600 رسید.
تاریخچه اسکانیا از سال 2000 به بعد
در پاییز 2000، اسکانیا از یک موتور دیزلی جدید 15.6 لیتری DC16 V8 با قدرت 580 اسب بخار رونمایی کرد. همچنین با آغاز قرن بیست و یکم، این شرکت موفق شد در بازار های جهانی به شدت خودنمایی کند، مجموعه اسکانیا علاوه بر کامیون های متنوع، با طیف گسترده ای از اتوبوس ها، خودرو های دریایی و صنعتی تکمیل می شود.
کامیون های سری R اسکانیا در بخش حمل و نقل در مسافت های طولانی و برای استفاده به عنوان شاسی برای تجهیزات ویژه سنگین مورد استفاده قرار می گیرند.
کامیون‌های اسکانیا مدل P با کابین‌ های کوچک ‌تر در بخش خودروهای سبک‌تر با موتورهای تا 420 اسب بخار استفاده می شوند.
در نهایت، حمل و نقل کالاهای سنگین در مسافت های طولانی و در جاده های ناهموار هدف اصلی خودروهای سری G اسکانیا می باشد.

Авто/Мото

Опубликовано:

 

13 окт 2023

Поделиться:

Ссылка:

Скачать:

Готовим ссылку...

Добавить в:

Мой плейлист
Посмотреть позже
Комментарии : 8   
@symphony13
@symphony13 9 месяцев назад
عالی 🎉
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
درود بر شما
@anushsahakyan2265
@anushsahakyan2265 9 месяцев назад
Excellent
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
ممنون
@HashemZamani-oi8nr
@HashemZamani-oi8nr 9 месяцев назад
سلام موضوع برنامه و محتوا خوب بود اگه دنبال پیشرفتید روی صدا و فن بیان کار کنید صدا یک مقدار گنگ مخاطب خوب جذب نمیکنه
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
درود فراوان خدمت شما، تشکر از توجه شما، ما سعی داریم هر ویدئو جدید که می‌سازیم بهتر از ویدئو قبلی باشه، انشالله با نقطه نظر شما همراهان عزیز
@user-hd8lo3gs2r
@user-hd8lo3gs2r 9 месяцев назад
هیچ کدوم نتونستن به خودروسازی ایران برسه😂206بالنکروزفرقی نداره
@sanginalat
@sanginalat 9 месяцев назад
دقیقا 😂😂😂